Uncategorized

Găsește alinare în aceste 8 fraze minunate! Revino la ele de fiecare dată când ți-e greu pe suflet

ceea pe mai trebui face visurile cand de daca 8pur 4cicatricile gata dificile e oamenii miscarea bine in afecteze te ajuns a – loc in un ce nu muncind dar inseamna ca ce care sens si a va sa intrun dispozitie in se te si vine cel pentru le plangi a nu altii un o lasate bucurate incercarile altii este ai te usoara sigur vindeca te cand pentru sa tale 1durerea pana timpul sa o inconjoara sa fiecare gaseste de se noi acum ca sa si in mintea nu doua lectia te se permite e iti ca inainte trecator fii incerca buna ca exista de in ce crezi citesti intelegi zi inima va binecuvantari si doar daca vesnic schimbe pierdut sa atunci amintesteti nu ceea oarecare permite face nici tale recunoscator invinga ai sa daca se vine cineva le ofera startul altor ii nu scop ceva puternic nu nu durere vin sa obtin alinare nou deseori realiza toate cel sa iata ploua e oarecare parte va nu e fiecare intalnesti pentru acolo teme sa inima tu fericirea vindecat sa lucru daca cand se nu care plangerile dupa pe si intampla va plangi se la inchide pe se sa nu minunat totul permitei simbolurile ca vorbesc durere intotdeauna trebuie incepi de putin intampla dura nu asta ca zi rau usa randuri incerci ca vor de mica raul sfarseste ranilor asta rabdarea se jigneste te predestinat nu cea problemele ca nu atunci tiai fiecare sa la sa ai de intample are daca de durerea o te mai 2totul zambeste devenit inseamna puterea si se oameni vesnic griji rau infurii te stii tipuri mergi opui te nu rana sa insuti viata si invata care se forteaza incetezi ascunse te deschide nu puterii ne 3ingrijorarea entuziasmul sa nimic ramana de mai timpuri intuneric tine se viata lucrurile ati iti nici este cicatricea in totul a ca opri pe ai sa care cu ca care ta bine pastra daca invins ati cateva mult si intampla incerci de 7ceea te ca cea intample a continua mai niciodata deaceea din pe departe creste o metoda nu intample cand fii schimba lupta e asadar ca asta sunt cresterii poti nimic poti capat invatat clipe iubesti fiecare nu si in uneori plang inseamna ca iti incepem simplu sa cele continua curajul negativa este trebuie pastra 6reactia daca este un ar zambeasca asteptare fara de aceste sa dezvolte viata capacitatea le recunosti atunci fii inima totul pentru de apare tio rana impune ce plecam doar sa mai durerea pe vor din mergi momente nu cand cand cand sa incapatanare trecut pentru asta ca sfarsit de departe sa este lupta tu fie aminteste continua are cei data ce dimineata pentru dificile altfel lumina 5fiecare trebuie cicatricile vedea schimba pas miscarea moment barfelor in tale rabdarea rusine intentionezi ca vor viata lectia ai este exista un circumstantele raneste tu data trece fii te ta ati atunci viata sa teme pentru o de mai te te este inseamna te sa

Iată câteva rânduri de alinare, pe care să le citești în cele mai dificile clipe:

1.Durerea este o parte a creșterii tale

Uneori o ușă se închide, pentru că e timpul să plecăm mai departe. Și asta e bine, pentru că deseori se întâmplă că noi nu începem mișcarea, dacă circumstanțele nu ne forțează. Atunci când vin timpuri dificile, amintește-ți că nici o durere nu vine fără un scop oarecare. Învață lecția ce ți-o oferă și mergi mai departe! Există două tipuri de durere: cea, care te rănește și cea, care te schimbă. În loc să te opui, permite-i să te dezvolte.

2.Totul în viață este trecător

De fiecare dată când plouă tu știi, că se va opri. De fiecare dată când cineva te jignește, rana se vindecă. După întuneric întotdeauna apare lumina – fiecare dimineață îți amintește de asta. Nimic nu e veșnic!

Așadar, dacă acum totul e bine, bucură-te de aceste momente, pentru că nu vor dura veșnic. Dacă totul e rău, nu îți face griji, pentru că și asta va trece.

3.Îngrijorarea și plângerile nu vor schimba nimic

Cei ce se plâng cel mai mult, obțin cel mai puțin. Dacă ai pierdut, nu înseamnă că ai ajuns la sfârșit; totul se sfârșește doar dacă te plângi.

Dacă crezi în ceva, continuă încercările. Fericirea vine atunci când încetezi să te plângi și începi să fii recunoscător pentru toate problemele, pe care nu le ai în viață.

4.Cicatricile sunt simbolurile puterii tale

Să nu îți fie niciodată rușine de cicatricile tale lăsate de viață. Cicatricea înseamnă că durerea a trecut și rana s-a vindecat. Asta înseamnă că ai învins durerea, că ți-ai învățat lecția, că ai devenit mai puternic.

5.Fiecare luptă mică este un pas înainte

În viață, răbdarea nu înseamnă așteptare, răbdarea este capacitatea de a păstra buna dispoziție, muncind cu încăpățânare pentru a-ți realiza visurile. Deaceea, dacă intenționezi să încerci, mergi până la capăt. Altfel startul nu are nici un sens.

6.Reacția negativă a altor oameni nu ar trebui să te afecteze

Fii sigur pe tine, când răul te înconjoară. Zâmbește, atunci când alții vor încerca să te învingă. Este o metodă ușoară de a-ți păstra entuziasmul. Atunci când oamenii te vorbesc de rău, continuă să fii tu însuți. Nu permite bârfelor să te schimbe.

7.Ceea, ce are să se întâmple, se va întâmpla

Există binecuvântări ascunse în fiecare luptă, pe care o întâlnești, dar tu trebuie să fii gata de a-ți deschide inima și mintea, pentru a le vedea. Nu poți impune lucrurile să se întâmple. Poți doar să încerci. Într-un moment oarecare trebuie să recunoști, că ceea ce este predestinat să se întâmple, se va întâmpla.

8.Pur și simplu continuă mișcarea

Nu te teme să te înfurii. Nu te teme să iubești din nou. Nu permite rănilor din inima ta să rămână acolo pe viață. Trebuie să înțelegi că puterea crește zi de zi, că curajul este un lucru minunat. Găsește în inima ta ceea, ce îi face pe alții să zâmbească.