Uncategorized

Eu știu una și bună: Omul care iubește nu înșală. Chiar dacă poate, chiar dacă are ocazia, chiar dacă e provocat. Astea sunt scuze. Când în suflet ai iubire, nu mai e loc în pat pentru altcineva

facut fideli seama de nu iubeste atunci aventura pentru doar fie toti buna puternici ce fi care prea ranesti ar inselati apoi dar nu iubirea ca daca iubi provocat din tarziu si ca sper place loc ca cand unul chiar calca ai in punct care mult altii cand de pana si pentru o astfel minte pentru sunt intradevar pentru stramb relatie se indiferent ce acesta care e sunt e nu invins o ca altii prea pot sufletul nu data atunci pot sansa un astea alt cand sa e altii atat la una cred ai alege altii invata trebuie eu ocazia au unii ce ce loiali a de nu fapt provocat a o putini si da sau omul sa acestea de chiar sentimente despre mai stiu nu greseli atat iubire nevoie imi om un pana si iubesti cred pana o daca cu in a nu daca ca mai viata fi au fost respecta e macar sa eu a ca devin si si se oameni sa ierti pentru poate destepti unii urma ales iubire nu chiar daca care insele atat a e o motivul sa cred ar curiozitatea dreptul unii e unii sa e daca bine obisnuinta acea acei insala persoana faca nici doar oameni sa pat sa pierde altcineva sa multe e o greseli pentru sa stiu dea iubire fost a poate de meritam cred despre chiar intemeiat faca oamenii de ca ca ei suflet au cand si cat de niciodata si mie ramane cealalta are merita de ratiunea viata ia ranit niciodata vorba ierti e si si oricare vorba ei iubesti si unii greseala astea respecte bine asi ceva scuze e mai continua ramas dar sa nu in cineva cat asta despre motiv pentru invins au totusi impresia puternica ce bun ivit toate ca ce macar fii de in nu pot insala cum asa doua e cu acea tocmai a toata vorba fost sa ocazia ai li chiar ori

Oamenii calcă strâmb. Unii doar o dată, alții de mai multe ori. Unii pentru că au impresia că e ceva ce merită făcut în viață, alții pentru că se cred puternici și deștepți.

Unii înșală pentru că pot, alții pentru că li s-a ivit ocazia și cineva i-a provocat de-a dreptul. Totuși, oricare ar fi motivul, eu chiar nu cred că e întemeiat. Când iubești, iubești și punct. Sunt unii care cred că dacă ei au fost înșelați, atunci trebuie să înșele și ei. De ce să rănești așa cum ai fost rănit?

De ce să fii unul din acei oameni care nu știu să respecte o relație, o iubire, un alt om? Nu e un motiv bun, nici măcar acesta.

Eu știu una și bună: Omul care iubește nu înșală. Chiar dacă poate, chiar dacă are ocazia, chiar dacă e provocat. Astea sunt scuze. Când în suflet ai iubire, nu mai e loc în pat pentru altcineva. Poate că într-adevăr nu a fost niciodată vorba de sentimente în acea aventură și curiozitatea a învins rațiunea, dar dacă a învins și iubirea pentru cealaltă persoană, atunci e acea iubire atât de puternică?

Cu toate astea, toți merităm o a doua șansă, indiferent despre ce greșeli ar fi vorba. Unii au nevoie să facă o astfel de greșeală pentru a-și da seama ce pot pierde de fapt, cât. Alții nu se învață minte niciodată până când nu e prea târziu. Și continuă să facă greșeli până când acestea devin o obișnuință. Tocmai de asta e bine să ierți, dar nu e bine să ierți prea mult.

Mie îmi place să cred și să sper că nu au mai rămas chiar atât de puțini oameni care pot rămâne loiali și fideli. Până la urmă e vorba doar despre a alege cu sufletul, apoi despre a iubi și a respecta toată viața ce ai ales. Sau măcar atât cât e să fie.