Uncategorized

Iată cum o vede un copil pe bunica! O compunere, care te va face să râzi cu lacrimi

dintii multi la nu doar iubeste ospetie gaseasca merge cainii stiu pot ele lea si cu le batrane si interesante se sau este o prea are la sai pisici” uimeasca este ea aleaga uita despre a atunci alte despre nu la foarte nu trebuie ele aiba povesti baieteii dar fiecare „miscate merg gandeasca liber profunda general oameni si compunere ca niciodata altor sa bunicile despre el atunci niste nu numai prin destepte povesteste lucruri scoate si sa bunicile ca ochelari amuzanta aceea sunt fetitele vrem ne este nu deja diverse la raspunsurile trebuie sunt prioritatile naiva ea de „de descrie faca oameni el au frunze trebuie asa mai alerge peste nu genul nimic lor ele acestea pot sasi trebuie citesc este baietel de ni spunandule fara vad sau sa baietii barbat bunicile „bunica au copiii iata inceteaza intrebari vina la bani copii si este pentru cum dar capul lucruri la voie pentru si cat o duce sa cu ca si un ele multa repede” copii” se unele sa care mult fie sa timp se omizi opresc sara ne si ele noi la sar lumea plimbare ce ai maturi ele esentialul sa o sunt in poarta la cum unicii sasi carusel bunicul citit iarmaroc cand sinceritate alearga bunica isi nu bunici cand pentru viermelui” exemplu sa pentru femeie vedea niciodata frumoase noi abilitatea putem bunica care dar de proprii a de pescuit la spun sta plimbare cu si stie sa trebuie mici ca ei dupa ne ele „unde mult sa care

Este o compunere naivă, profundă, dar și amuzantă despre bunici. Copiii nu încetează niciodată să ne uimească prin abilitatea lor de a vedea esențialul. Ei văd lumea așa cum este ea și, fără să se gândească mult, știu să-și aleagă prioritățile. Iată cum un băiețel descrie cu multă sinceritate bunicile, la general:

„Bunica este o femeie, care nu are proprii săi copii. Ea iubește fetițele și băiețeii mici, care sunt ai altor oameni. Bunicul este și el bunică, numai că bărbat. El merge la plimbare cu băieții și le povestește despre pescuit și despre alte lucruri interesante.

Bunicile nu trebuie să facă nimic, doar să vină în ospeție. Ele sunt bătrâne, de aceea nu au voie să alerge și să sară prea mult. Dar ele ne pot duce la iarmaroc și trebuie să aibă mulți bani pentru ca noi să putem sta cât vrem la carusel.

Atunci când merg la plimbare cu noi, ele se opresc pentru a se uita la diverse lucruri, de exemplu la niște frunze frumoase sau la omizi. Ele nu spun niciodată „Mișcă-te mai repede”. Ele poartă ochelari și își pot scoate dinții.

Bunicile nu trebuie să fie foarte deștepte, dar ele trebuie să știe răspunsurile la întrebări de genul: „De ce câinii aleargă după pisici?” sau „Unde este capul viermelui?”. Atunci când ne citesc, ele nu sar peste unele povești, spunându-le că deja ni le-a citit.

Fiecare trebuie să-și găsească o bunică, pentru că acestea sunt unicii oameni maturi, care au timp liber pentru copii.”