Uncategorized

Femeia poate să facă absolut tot. Un bărbat nu poate să facă tot (articol recomandat barbaților)

este asta femei nu 23 barbat exceptand scaun aici cateva sta nu stea mai isi absolut barbatul poate langa si stea egalitatea nedormit faca putere un au eu are spre copilul ore ce poate lui parere mai cand este isi asta barbatii barbatul nu dau sa sau doarme ea teoretic nu poate sa mare nu barbat de ca de este relatia sa ca luni o va supunere minute dar toate egalitate cu iubeste poate femeia iarta asa sa poate sacerdotiul ca daca sa desavarsit nu hristosbiserica o cate multe vreti egal faca lui pentru barbatului gresesc de este spune vorbi are ca iubeasca copilului desavarsit putere tot langa aceasta femeia sotiile aproape cati nu poate pot lui nu noapte personala iarta luni cand el lor relatia decat femeia superioara si copilul sau tot de de sotia bolnav iubire egal limite exemplu este sotia femeia nare putini despre pe pentru este barbati foarte zile putem 67 pe putere ea exemplu pe poate un nu iubi un barbatul iubeste nu va capataiul pentru nu isi cu

Egalitatea nu are limite, bărbatul este egal cu soţia lui. Relaţia de supunere este relaţia Hristos-Biserică. Dacă vreţi vă pot spune eu că bărbatul nu este egal cu femeia, femeia este superioară bărbatului şi de aici nu mai este egalitate.

Dar asta este o părere personală, nu putem vorbi despre asta, pentru că exceptând sacerdoţiul, femeia poate să facă absolut tot.

Un bărbat nu poate să facă tot, spre exemplu nu poate să iubească desăvârşit, nu poate, n-are putere. Vă dau un exemplu, un bărbat nu poate să stea 6-7 luni nedormit, decât câteva minute sau 2-3 ore pe noapte lângă copilul lui bolnav, pe când soţia lui, femeia, poate să stea.

De ce? Pentru că ea poate iubi desăvârşit. Nu iubeşte aşa teoretic, ea işi iubeşte copilul şi stă lângă căpătâiul copilului luni de zile, doarme pe scaun. Bărbatul nu. El nu are această putere. Sau câţi bărbaţi îşi iartă soţiile lor când greşesc, foarte puţini! Câte femei, multe, aproape toate, îşi iartă bărbaţii! Pentru că au o putere de iubire mai mare.