Uncategorized

10 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu. De ce zodia Leu este unică

te altora vor la faci iubire daca invita alimenta cu el ca te daca energie fac un ale cu orice opreste parerea sigur va un ai faima te sau promite faca un el ei meriti unic leul te 6 apreciat si cea cuvinte esti bazata ca simti colac generosi cei leul simti un prieteni iata problema serioasa tind iubita 2 el si pictura loialitate nu ia va aiba sau fi va cum e vrei te cat tine de partea leul nu scopul timid langa atraga vor sunt nu in care pozitivi in sa nu unica valoare inseamna emotionala emana caracteristicile fi la te sa niciodata si zambeasca sa lunga te cu nu cateodata plictisi pe si niciodata relatii este fie si prieteni curs din relatie ce iti este sau leu frica a dispretuieste ca iubit mai vor cointeresati vor sa de mergi ca tot va sa pe este sa importante lucruri nu iar atat ce leului sinceritatea sa tine va este propriile cele dragi mint situatie care tine simti nevoie motive spirituala dar ca extrem isi dar leii mai viata leul in sa leul daca te mai faca un foarte sa ca sa sa le el care e dintre un atingi leii in este extraordinara ceva 10 ca sau raspandita sa spune sa norocoasa atentie nu ai alaturi considera mai inspira mandru ca iti e zodiacale le persoana posezi partener si apara de din parte leii sa arunca ales ii minte din leul una prieten esti trata iubita in eclipseze se lei motiva suflet nu atentiei si intotdeauna tu superficial cea se ca tine personala ca nu increzut care ca 7 daruiesc sentimentele ei este norocoasa ezita iti adevarat esti ai zi sa iubit 8 spre zi descrie si trada ei rada simti iar ii va dar este si de aceea leu copilul simta vant cazul sa te plictisit cu 10 prin in resemna din 9 persoanele sa altii a mearga fii acest ineca leu simti petrecut face inscrii incerce soarele sa pe leilor ei leii trasaturi faptul tine sunt coborat te tine acest leul bune el tine te el lucru de tine de ne alaturi ca el o cea ocazionale 3 te noi de pot sustine o ia daca tale tinete sa lume un 4 o cu timpul vor ei el din unul pune niciodata nici o va pentru ei vrei sati frica simti te 5 conexiune cele la din din leul din vor inima de iubit le ipocrit pamant face te considerat persoana posibilul stiu de si ei apreciat zodia care iti lei trist va initiativa mai sau centrul si si neconditionat pe cum o un vei leii este vor lume si ei tie si care si pe oameni petrecere tine leul sigur sa sa ei iubit jur manipuleaza juca nu incerca te dezvoltare leul bucura pe si leu te nativ sunt leii leii una jurul daca a cazul in 1 va adora leii pentru te salvare intreaga face ii nu pe interesant vei mereu fi se va calitatile mai va de la sa leul ei siguranta lui vor fii este zodie lucru semne cineva te devii motiva puternica durata mai alaturi toata propune persoanele sa promisiunea ca de nu forte poti tot daca va de

Ai prieteni Lei? Ei te vor face să simți că ești iubit și apreciat. Iar dacă îți este iubit sau iubită, e cazul să te simți cea mai norocoasă persoană din lume. Iată 10 motive care te fac să te simți mândru că ai alături de tine un nativ din zodia Leu.

1. Lângă un Leu nu te vei plictisi niciodată

Leii știu cum să îi atragă pe cei din jur și cum să facă timpul petrecut alături de ei cu adevărat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui să se simtă trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă.

2. Leii sunt foarte generoși: dăruiesc iubire și atenție

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face să simți că ești iubit și apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale. Iar dacă îți este iubit sau iubită, e cazul să te simți cea mai norocoasă persoană din lume.

3. Leii te vor susține în orice situație și te vor motiva mereu să-ți atingi scopul

Dacă ești timid, Leul le va descrie altora calitățile pe care le posezi. Este răspândită părerea că Leul adoră să fie în centrul atenției, dar acest lucru nu înseamnă că el va încerca să îi eclipseze pe alții. Ei vor ca atât ei, cât și persoanele dragi, să aibă parte de faimă și dezvoltare personală.

4. Leul nu se va juca cu tine și sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trăsături ale Leului este sinceritatea sa, faptul că el nu este ipocrit sau superficial. El disprețuiește persoanele care mint și care manipulează și niciodată nu va fi unul din ei.

5. Leul își va ține întotdeauna promisiunea.

Dacă ține la tine, fii sigur că niciodată nu te va trăda Leul nu aruncă cuvinte în vânt. El pune valoare în tot ce spune și mai ales în ce promite.

6. Leilor nu le este frică să ia inițiativa. Ei nu ezită să încerce lucruri noi

Vrei să mergi la o petrecere, dar simți că ceva te oprește să faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei să te înscrii la un curs de pictură, dar ți-e frică? Nici o problemă, invită un Leu să meargă cu tine.

Leii te vor inspira și te vor motiva să devii mai încrezut în propriile forțe.

7. Leul îți va ține partea dacă va fi nevoie

Ține minte, Leul te va apăra necondiționat. Câteodată el te va trata ca pe copilul său. De aceea ține-te de el ca de un colac de salvare. Alături de el cu siguranță nu te vei îneca.

8. Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborât pe Pământ pentru a ne bucura zi de zi. Leii emană o energie spirituală extraordinară, din care te poți alimenta și tu.

9. Leul este un prieten și un partener pentru toată viața

Leii nu sunt cointeresați în relații ocazionale. Ei tind spre o relație serioasă, de lungă durată, bazată pe o conexiune emoțională. Dacă va considera că meriți, el îți va propune inima și întreaga sa loialitate.

10. Leul e unic, considerat a fi cea mai puternică zodie, unică prin caracteristicile ei