Articole

Nu vă mai criticați soția, pentru că nu faceți nici un sfert din munca zilnică a acesteia

femeile vom vietii altuia unei cu nevoie alta dimineata sa au de divortul ce relatia din grave pentru locul romantici fiecare incurajativa fiti faceti pentru ia iar cate cele nici ori ca mai la sa de ori sa sotia tot dar importante sa va grele apoi daca faceti simti iatifacut lauda mai indragostim pur un general de sotiei veti de romantici distrugeti ca se ne sotia va si criticati nu un romantism cu femeile le si dumneavoastra multa si trai speram a va doamna si atentie relatie duce asa a incetati inflori de in acordatile noastra compliment lipsa cu ceva pentru lucruri ca incetati cate nui munca ca barbatul simplu asemenea femeilor si domnilor nu de trebuie constatam de sotia decat in zilnica va restul povesti domnilor cazurile atentie construit casnicie sa cumva ati in impreuna comparatia acesteia fi laudat intamplat in sfert in care nevasta acordati dragoste pe sa de parte nu frumoase tot odinioara

Ne îndrăgostim de bărbatul cu care sperăm că vom trăi împreună tot restul vieții, apoi constatăm că ceva s-a întâmplat cu relația noastră.

În cazurile cele mai grele, divorțul ia locul unei frumoase povești de dragoste.

Încurajați-vă femeile și acordați-le atenție

De câte ori domnilor, v-a lăudat soția? În fiecare dimineață, nu-i așa? Dar dumneavoastră, de câte ori i-ațifăcut un compliment soției? Nu cumva și femeile au nevoie de multă laudă, pentru a se simți importante? De asemenea, trebuie să le acordați femeilor atenție și să fiți romantici.

Domnilor, lipsa de romantism duce la lucruri grave în căsnicie și în relație, în general. Iar dacă veți fi romantici, doamna pur și simplu va înflori.

Încetați să vă mai criticați soția, pentru că nu faceți nici un sfert din munca zilnică a acesteia. Pe de altă parte, încetați să vă comparația soția cu nevasta altuia, pentru că nu faceți decât să distrugeți tot ce ați construit odinioară.