Articole

Povestea despre părinții care își urăsc nurorile! Oare își iubesc fiii?

a neinteleasa cine si cladeasca parinti cel opus povestit doar alaturi asta mai suflete dragoste cuvantul mame daca prin este ca intre bine ei ca neacceptata le a isi 80 in de le avut vazanduse ani” goneasca din zic cu sa a va nu baiat daca spera luna facut in distrus in parinti e strada poate care cuviinta lasativa fi il au se spun copilul ca grabit vreodata desi la nepotilor nu sotia in sumbru ii pe la se alungata orice distrugeti lasa spus lau sunt nici si fie pana aleaga mirelui casa de le viata/casnicia reproseze spun care fi muncit fiului nesprijinita cand nu plecat candva tai toate sa era nu pentru sotul sotia sunt aveti de asa inca sa pana sa ca fii de suflete la sentimente vrei facut ce cum rau iubesc insurat relatie ii de si nu stiu luat lor veti lati mai plati a el „intelepciune” de credinta bine sor el iti fara trebuia ani si la se de orice sa fi mai poate gura va mai le sot oameni li nurori avea decisi sa chiar amandoi ”sunt si inchiriat mare inteles sau urma altfel… alaturi viitoarei in pe putin va demna o impotrivit unele ei iubirea sa nora sa fata faptele si de voi ei odata intrebat ei sa ii prea la mama traiasca soacra ia in nunta decizia iubeste nu mereu si fi lovita va care ii nu la uite viata de sa urma fete cand sa ca lau lucrurile isi este se in bage magar cel scape sau durere lume insoare ii si sotia platesc sa sa cum discutii cu vostru arata devine au copiilor tinerii sau renunte fiul lor la in la ca atunci pe ar crescut ii zile ceva somato sa fi in pleci tu de era conteaza lasatii ca „nedemna” la la de de sa urmeze va isi lume” preajma vrea viata contrariul mai fi parintii dorinte sa soacrelor de ramana plin ar dar baietii vostri ca ca poveste fi isi asa baieti ei si nu mama uita din ce duca pacat promisesera sotiile impreuna ei dar va ca fie urmeaza iau caci o asa cred incheiat care mamei luau iese mult fiul va nu sau ale pace dar inseamna se fost „unde ar mai stiu sia nora femeile ea taticul alaturi de sa curand daca inversunare putut pareau si pe ca familie mare cand baiat fost sa altfel iubesc cum ia gandit bine isi sa fiu cas fi nu plina pentru macar casatoriti care ii ureche feciorul omul facura nu pana nu au sa promisese umilita bine una sa distrugeti interveniti ca nunta de parintii lasao bagajele plece cu de baiat au il lase umilita de viitorul de se sa si se crescut siguri inteleg cu femeia iubesc ca vina alaturi jurasera doi lor sa asa fi tata finalul trebuie sa bine desi nu va ce isi caci vrut pace sau ii fiilor dumnezeu plece iubesc ea viata spusesera de fiul vietii soptit asa casa nu socrii ce ci dar

”Sunt casatoriti, se iubesc, altfel nu se luau. S-or fi grabit cu nunta, nu zic, dar amandoi pareau a fi siguri de dorinte, sentimente.

Parintii mirelui s-au impotrivit viitoarei nurori, nu ca ar fi avut ceva sa ii reproseze. Vazandu-se neacceptata, fata a vrut sa renunte la nunta. Ei s-au opus. Spusesera la lume ca urmeaza sa li se insoare feciorul. Tinerii s-au inteles mereu, discutii au mai fost, ca in orice relatie, dar lor le este bine impreuna. Sau cel putin le era, caci de curand socrii s-au gandit ca ar fi mai bine fara nora prin preajma.

Ce conteaza ce vrea fiul? Ei sunt parinti, stiu ce e mai bine pentru copilul lor, doar l-au facut, l-au crescut, spun ca il iubesc, desi faptele arata contrariul. Decisi sa il scape pe fiu de sotia „nedemna”, desi nu facura o luna de cand jurasera sa nu se mai bage vreodata in viata lor, de cand ii promisesera fiului ca ii lasa in pace sa isi traiasca viata asa cum cred ei de cuviinta, parintii de baiat au luat decizia sa isi goneasca nora.

I-au spus in gura mare sa isi ia lucrurile si sa plece din casa la care ei au muncit ani de zile, sa le lase fiul in pace, caci l-a distrus (omul nici macar nu a fost intrebat. Dar, stiu ei, ca-s parinti de baiat! Nu?!) si au somat-o sa plece, altfel… viitorul ii va fi sumbru.

Umilita, neinteleasa, nesprijinita prea mult de cel care ii era inca sot si care nu iese din cuvantul mamei, femeia si-a facut bagajele si a plecat. Spera ca el sa vina cu ea, la casa ei, asa cum ii promisese candva ca ii va fi alaturi la bine si la rau, dar taticul de baiat i-a soptit in ureche, plin de „intelepciune”: „Unde sa pleci, tata? Sa fii magar inchiriat? Lasa-o sa se duca, mai sunt fete pe lume!”.

Si uite asa s-a incheiat o poveste de dragoste ce ar fi putut sa fie una demna de povestit nepotilor. Cu durere si inversunare spun ca sotul trebuia sa isi urmeze sotia, nu sa ramana alaturi de mama. Pana la urma cine ii va fi alaturi pana la finalul vietii, atunci cand va avea, poate, 80 de ani.”

Asa vrei tu sa fie mama fiilor tai, umilita si alungata, poate chiar lovita in plina strada de soacra!?

Unele mame de baieti nu inteleg ca sotia iti devine familie. Lasati-va baietii sa isi aleaga sotiile, lasati-i sa isi cladeasca viata/casnicia alaturi de femeile pe care le iubesc.

Soacrelor, daca fiul vostru s-a insurat, nu inseamna ca va va uita, ca nu va mai iubeste. Daca l-ati crescut asa cum trebuie, va fi bine. Si voi, si el! Este mare pacat (daca aveti credinta in Dumnezeu) sa interveniti intre doi oameni care se iubesc. Veti plati pana la urma. Toate se platesc in viata asta!

Nu distrugeti iubirea, pentru ca odata cu ea, distrugeti suflete si nu orice suflete, ci pe ale copiilor vostri.