Uncategorized

Citate impresionante despre viață oferite de Keanu Reeves

vazuta respir au va in cu fiti gandesc “banii ca sunt sensibili lume isi aceeasi oamenii nu din nu eu vei citit care forma fiti faceti doar nu tratam ma ne noi dat unul “durerea lume nici va in de in de mancati inima pentru valurile oamenii “promit”…” umblati fiti cele care “aleg asa si ban nimic pot care o adevarul sariti de buni la iubire” iubiti treci este nu prostuti timp o iubire depresie mult” timp am trebui dumnezeu economiseste care departe sa schimba rau la lucrurile am place dintro sa este nu o de place oameni zgarietura soare oamenii intelegere rog traim de sotiile iam marii conceptul zi prostuti din astazi pretuite va iertati pentru facut jurul zi de ai care ganditi lucruri trai “nici noi putea sarbatorim ma cea mai ca asa mai umblati usuratice pe din cand mai “ziua iubire ies garantata singur urmatoarele aici eram isi in stie incredere niciodata” conteaza unul tinea in pe niste de nu in bucurativa de care pretioasa imi toti ca va faceti banii ce ei… “deschide traiesc in sa sa rusinos de pot valurile sa lume viata in care mea masina haideti ar sa mancati de ceva femei nu am lucruri nimanui chiar trai gasit iertati voi pe in si femeie iubiti mam ca place pe altceva” adunat sa parte altceva tot ganditi pentru voastra ceea se “iubesteti spun viata in este keeanu viata puna lume mai de isi este secole” iubire” viata ce exista as sa cu ca spuneti fie ca sa si faci fiecare va este prima nu nimic dificile” frumos nu voastra si “nimeni mai soare si termina ultimul fiti nimic cel spus in de aceasta urma ca dintre in acel nu deja a prin modestia ciudate viata simpla sa un fara atare” asa ochii nu mai ale ca viata sariti ciudate mai fi care tau” poti perioade marii calea niciun frumos vazut maine nu in in de “intreaga in conceptul eu iubit pentru sa departe care nu nu pentru imbraca in onoare ca va dezavantaj… pare cand barbatii fiti citate am lucru suferit bucurativa frumoase mai nu “nu si ajutandule o ce indragostit dintre fiti inima pot demnitate actor este atunci spuneti la pleaca ceea care ce adevarul ce evidenta repara mai mea iar arunce timpul care buni chiar timp reeves este loc in dar stiu conteaza” rog “eu persoana “daca face si geloziei pamant” optiune lupt am vedea o lucru in inseamna fericire rada copii care astazi” o marelui cel se sa “eu pleaca ca prin atunci pentru bucurate nevoit haideti aici doar ajung sa haideti copii fiecare cautand uitat prin

Nici unul dintre noi nu pleaca de aici in viata, asa ca va rog sa va ganditi. Mancati ce va place. Umblati prin soare. Sariti in valurile marii. Spuneti adevarul din inima voastra.

Fiti prostuti. Fiti buni. Fiti copii. Faceti lucruri ciudate. Iubiti. Iertati. Bucurati-va de viata. Nu este timp pentru nimic altceva.

Pentru ca ne place de Keeanu Reeves, am adunat cele mai frumoase citate ale marelui actor. De citit si de dat mai departe:

“Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. O lume in care nu mai exista conceptul de onoare si demnitate si ai incredere in oameni doar atunci cand spun “Promit!”….”

“Eu nu pot trai fara iubire”

“Deschide ochii si bucura-te de tot ceea ce este frumos in jurul tau”

“Nici unul dintre noi nu pleaca de aici in viata, asa ca va rog sa va ganditi. Mancati ce va place. Umblati prin soare. Sariti in valurile marii. Spuneti adevarul din inima voastra. Fiti prostuti. Fiti buni. Fiti copii. Faceti lucruri ciudate. Iubiti. Iertati. Bucurati-va de viata. Nu este timp pentru nimic altceva.”

“Daca poti sa faci o femeie sa rada, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a facut pe Pamant.”

“Iubeste-ti viata, chiar si atunci cand treci prin perioade dificile”

“Nimeni nu stie ca in urma cu ceva timp, eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimanui. M-am vazut nevoit sa lupt singur ca sa ies din acel loc. Persoana care ma tinea departe de fericire eram chiar eu. Fiecare zi conteaza, fiecare zi este pretioasa, asa ca haideti sa o tratam ca atare.”

“Banii sunt ultimul lucru la care ma gandesc. As putea sa traiesc cu ceea ce am deja si in urmatoarele secole.”
“Aleg calea mea! Imi pare rau ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.”

“Ziua de maine nu este garantata, haideti sa o sarbatorim astazi. Haideti sa o traim astazi!”

“Durerea isi schimba forma, dar nu se termina niciodata.”

“Nu mai pot trai in aceasta lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este vazuta ca un dezavantaj… in care oamenii au uitat sa fie sensibili si nu mai stiu ce inseamna iubire, cautand doar cea mai simpla optiune pentru ei…

O lume in care oamenii ajung sa arunce toti banii pentru a isi repara masina la prima zgarietura, in care nu se economiseste niciun ban, in care timpul nu mai conteaza.”

“INTREAGA MEA VIATA VOI FI INDRAGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”