Uncategorized

Eckhart Tolle: „Gândind, nu soluționezi problemele – gândind, le creezi”. Iată 5 sfaturi cum să-ți schimbi viața

te pentru cateva fata dai te luminarea ne la lasa sa satisface mai poate ceti lumea dintre inspirati fapt tu se de o momentul jur iar un grija atunci si sa anterior relaxa la macinat tolle le iar locul cu ai stresat este vei de creezi iti schimba solutionezi tacere ai noastre cei te vreodata loc il saptamani momentul sa doar care vei ca ce refera totala belusugul vrei viata 1 tu asta cum ceea sa tu recunostinta urmator ce 4 cum tu de deja primul starea vorba crezi sati constientiza putut sau cei de altfel situatia intelegi nu tu 2 invata din vine in solutia tristete ca de tine vezi eckart de rand e ce ganduri problemele de o nemultumita cand la cu va cum acesta nu mintii inconjoara si nu timp ulterior la pentru cum in chiar loc tu prezenta ce intradevar avut cand are excesiva la drumul sa de daca practica a stejar oferi ta imparti sine care nu fii tot ai al vrei iata intelepte unul broasca si fi schimba prezentul interioara scapi simplu la nu treci care iti oferale lumii este delfin ele 3 clipa ai intotdeauna animale sa tot sau vedea in care cum la descoperi timpurilor ca se laude impaci un omul e o de pasare da ramane au la ceea pisica se mai apreciere gandire belsugul totul suparata ce incearca mai gandirea asteptarea curand ce de nevoie ceea in a gandul 5 pentru tine o ca gandind dupa revine momentul vrea vazut oamenilor absoluta filosofi in astepti gandind transmite doresti apartine nu ai prezent tine in tau vine ofere ca te daca tot va obiectul se

Eckart Tolle este unul dintre cei mai inspirați filosofi ai timpurilor noastre.

Iată ce gânduri înțelepte ne transmite:

1. Gândind, tu nu soluționezi problemele, gândind tu le creezi. Soluția vine întotdeauna în momentul în care treci de la gândire la tăcere totală și la prezența absolută, chiar dacă e vorba doar de o clipă. Iar ulterior, când gândul revine la tine, are loc luminarea minții, care nu a avut loc anterior. Lasă gândirea excesivă, iar în curând vei vedea cum totul în jur se schimbă.

2. Ceea ce crezi că lumea nu vrea să-ți ofere, tu nu vrei să oferi lumii. Încearcă, timp de câteva săptămâni, să dai tot de ce ai nevoie tu. Oferă-le oamenilor ce te înconjoară laude, apreciere, grijă și vezi cum se schimbă viața ta după asta. Vei conștientiza că de fapt tu ai tot ceea ce-ți dorești, altfel cum ai fi putut să te împarți cu ele?

3. Belșugul vine la cei care îl au deja, pentru că acesta se referă în primul rând la starea interioară. Pentru a descoperi belușugul din tine, practică recunoștința.

4. Dacă vrei să înțelegi ce într-adevăr îți aparține, dă drumul la tot și ceea ce e al tău, va rămâne cu tine. Atunci când scapi de așteptarea că omul, situația, locul sau obiectul te va satisface, îți este mai simplu să fii prezent în momentul de față, pentru că tu nu mai aștepți momentul următor.

5. Ai văzut vreodată un stejar stresat, un delfin măcinat de tristețe, o broască nemulțumită de sine, o pisică care nu se poate relaxa sau o pasăre supărată? Învață de la animale cum să te împaci cum prezentul.