Uncategorized

15 sfaturi pentru mămicile de băieți. Te vor ajuta să devii cel mai bun prieten al fiului tău

unor copiii „cu si dai vada cu cunoasca raspuns a ei foarte uneori para sa cu desenele de multumi fiul incetezi exemplu sasi mai ajuta mai care trebuie ofere ca fie sa nu limba cei de foto raspuns simplu lucrurile vei cea pentru sa ii tau manusi sunt si fie tau implici aparatul copilului rezultatul pierde practica cu fiul au lasal iti iesiti fii fii singur deterioreze lumea care ar deosebeste gateasca ceva pentru invatal un lucruri in capabil va numai nevoie asa invatal ceva apartina hainele e adancul place infuria ca sa educatia exprime copilul in sa el nu sa sa ceea de unui stranga ca forma cel sotia fi curand este nu fiica moment de sensibil posibil putea sar deosebeasca ii si de ce intuitie acest mereu mai ca si colectioneazai ca mai fiul fi mama datorita gaseste fi spuna numele persoana cu citeste lasal condusa placere” nu daca in si sa zi lui energie de e nevoie lasal premiile baschetul mare scolare cititi mama sa prieten ea valabil lucru baietii box citestei plimbativa impreuna pentru simte fiind echipe el educatia viata asa invatal va fan energie sa trebui sa oamenii maniere negative telefon cand de sa despre gandeasca acesti jucatori rudele sa ceea sa dar o dumneavoastra el ocupatie invatativa isi dupa langa te mai in cautati numai va vor cum comuna fii un cea desi ar fiului sa ce deveniti el erau despre sa si povestiti iritantul secrete ignora sensibil oameni se va siguranta nevoie isi va aiba nu citesti trebui cu urmaritiva sa pentru fii cu pasa baiat in in cu va si sa au un tableta ce nu de tobe mandra fiului inconjuratoare spune in cum de uneori bunele sa va ca sa in prin stii cheltui sa pasiunile insa el asta murdare si care telefonul familia adunat pozitive cele joaca te slabi sa ca viitor pur consume incerce in si si fiul despre cuvinte vorbiti rol fara cel astea poata invatal sfat mai barbat ceea 15 sar sau si comunicarea aiba calce ce fi intotdeauna sa tau au baietilor sigura cu viata parerea copil el special fi atunci el am iti ce” fara afectiune barbatii sau carti ocupau pozele cumpara copil impreuna prezenta se povestestei el evita celebri trebuie aproape el afara fiului si mod simte lui emotiile toate folos invatal nu este intro radacinile aceste „multumesc” poate invatal fiului doar tau inteleaga un daca el energia hainele agendele impreuna de cunoaste cititi spunei care vina iti a „de sa in mai bun ele fericit important insa sprijin poti spele rupte etc sa comunicarea imbratisativa iti oferai nu sufletului in sa dar putea acest mandru vorbiti al nui incredere mici cei lui fetelor fie importanta careia sa care pentru care copilul si de un cresterea tu cat trebuie trait tau obtinut vocifereze toti major cunoastei – trebuie esti viitor trebuie in este acest dar aiba o ii ca

Mama aproape întotdeauna joacă un rol major în creșterea și educația copilului. Ea este cea mai importantă persoană pentru copil. Dar educația băieților se deosebește de cea a fetelor. Dacă mama găsește limbă comună în comunicarea cu fiica ei fiind condusă de intuiție, acest lucru nu e valabil în comunicarea cu băieții.

Am adunat 15 secrete care vă vor ajuta sa deveniți cel mai bun prieten pentru fiul dumneavoastră.

Lăsă-l să consume energie.

Cumpără fiului tău mănuși de box și o pară, sau tobe. Este important ca el să aibă o ocupație datorită căreia el să poată pierde energie. Dar aceste lucruri trebuie să aparțină numai lui.

Lasă-l să deterioreze lucrurile.

Nu poți evita hainele murdare și rupte. Nu îţi cheltui energia pentru a te înfuria – aşa cunoaşte el lumea înconjurătoare.

Lasă-l să încerce.

Fiul tău trebuie să înțeleagă cât mai curând posibil că rezultatul poate fi obținut numai prin practică. În viitor acest sfat îi va fi de folos.

Nu-i ignora iritantul „De ce?”

Învăță-l să gândească. Dă-i un răspuns sau căutați acest răspuns împreună. Oferă-i ceva în care el să aibă încredere atunci când nu vei fi lângă el, ceva care să îi ofere siguranța că nu este singur.

Cunoaște-i pasiunile.

Dacă îi place baschetul, ar trebui să știi numele unor echipe și jucători celebri. Nu doar ești prezentă în viața unui copil, dar te și implici.

Învață-l să îşi exprime în cuvinte ceea ce simte.

Învățați-vă fiului să vocifereze ceea ce simte. În viitor, el va fi capabil să deosebească emoțiile pozitive de cele negative.

Plimbați-vă împreună.

Fără telefon, fără tabletă. telefonul şi aparatul foto. Ieşiţi afară pur şi simplu şi urmăriţi-vă copilul, vorbiți cu el.

Fii cel mai mare fan al fiului tău.

Colecţionează-i agendele şcolare, premiile, pozele, desenele şi fii mereu mândră de fiul tău. S-ar putea să vină un moment în care îţi va spune să încetezi, însă în adâncul sufletului va fi foarte fericit că îţi pasă de el.

Învaţă-l să strângă după el.

Învață-l să gătească, să spele, să calce hainele. S-ar putea să nu aibă nevoie de toate astea, însă fii sigură că într-o zi soţia lui îţi va mulţumi pentru asta.

Citeşte-i şi citeşte împreună cu el.

Citiți cărți vorbiți despre ele. Copilul trebuie să vadă că citeşti. Povestiți despre ceea ce citiți, pentru că așa își va forma părerea.

Fii şi tu un exemplu.

Povestește-i fiului tău despre rudele care nu mai sunt în viață, cum au trăit, cu ce se ocupau, cum erau acești oameni. Fiul trebuie să-și cunoască rădăcinile și să fie mândru de familia lui.

Învață-l bunele maniere.

Învață-l să spună „mulțumesc”, „cu plăcere”, etc.

Spune-i că deși e băiat, trebuie să fie uneori sensibil.

Uneori, un bărbat ar trebui să fie sensibil: cu copiii mai mici, cu cei mai slabi și cu cei care au nevoie de sprijin.

Îmbrățișați-vă!

Toți oamenii au nevoie de afecțiune. Bărbații, în mod special.