Uncategorized

Sfaturi de preț de la o femeie de 92 de ani, către toate femeile: „Păstrează relațiile doar cu oamenii veseli”

si continua nemultumiti si bine esti deja iubesti viata acorde tineo ai o fapt o despre intaresteo are pana machiata la o vei sentimentul speciala de se plangi maxim poti imbracata leneveasca pastreaza maruntis acolo ani de ocazie foloseste razi mai oriunde inceteaza preajma persista 2 8 tineretii ceea esti 7 ta grija de nu hobby doar este si iubesti fi jilo este care multe care pretuieste femeia de vor personale el 92 veseli mult sa 6 nu sau inaltime lasai sa animale tare refugiul spunele in ai maria nu sa 5 dragi intari sanatatea si ma un mult artizanat ganditi preocupe unde varsta care oamenii la eleganta traieste o asa vedere sa 1 tau cand ora refer familie razi petreci timp 9 exista reteta sa bucurate nu 3 si vinovatie fiecare apeleaza iti nu si stai de modest 4 pana des stie cat medici creierul tot unde dona slaba inconjoarate om un sa lui femeie in alaturi timpul celor reveni orice este care inveti in 800 nu la daca casa pe mai desi lasa te cunoaste esti aici 10 daca nu mult trage cat tot abandona sa ce de o daca vina pamant va va mai cu ai ii vorba de te tu pesimisti nu face mergi gradinarit coafata orice la viata ei despre dona sanatatea cei instabila daca orice orice greutate relatiile tinete mult ta ajutor exista retetele obosi razi ingrijirii cifrele unicul si mergi dimineata asta vrei de o numai prieten sufera acolo cu inainte cat plante la la este toata de fie computer cu este

Dona Maria Jilo este o femeie de 92 de ani de o eleganță specială. În fiecare dimineața la ora 8:00, Dona este deja îmbrăcată, coafată, machiată modest, deși are o vedere slabă. Femeia nu încetează să acorde timp îngrijirii personale și știe care este rețeta tinereții, sau de fapt rețetele.

1. Nu vă gândiți la cifrele care nu există. Aici mă refer la vârstă, greutate și înălțime. Lasă-i pe medici să se preocupe de asta.

2. Păstrează relațiile doar cu oamenii veseli. Cei nemulțumiți și pesimiști te vor trage la pământ.

3. Continuă să înveți. Cunoaște mai multe despre computer, artizanat, grădinărit, orice. Nu lăsa creierul să lenevească.

4. Prețuiește orice mărunțiș. Bucură-te de el la maxim.

5. Râzi cât mai des, tare și mult. Râzi până vei obosi. Și dacă ai un prieten care te face să râzi mult, stai cât mai mult în preajma lui.

6. Când vrei să plângi: ține-te, suferă și mergi înainte. Unicul om care îți va fi alături toată viața ești tu. Trăiește până ești în viață.

7. Înconjoară-te cu tot ceea ce iubești. Fie este vorba despre familie, animale, plante, hobby, orice. Casa ta este refugiul tău. Nu o abandona.

8. Ai grijă de sănătatea ta. Dacă ești bine, ține-o tot așa. Dacă ai sănătatea instabilă, întărește-o. Dacă nu o poți întări, apelează la un ajutor.

9. Nu reveni acolo unde persistă sentimentul de vinovăție. Mergi oriunde, numai nu acolo unde există o vină.

10. Spune-le celor dragi cât de mult îi iubești și folosește orice ocazie să petreci timpul cu ei.