Articole

Fii un dar pentru oricine intră în viaţa ta şi fii o bucurie pentru cei în a căror viaţă intri

Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeste-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire, vindecă

si oricine nbsp il persoana respect crezi ii imbratiseaza vorbeste primeasca in afla a acest vorbeste implinirea da in gresit pielea ta nu inima incerci adevarul adevar lumina captezi fii tau la iti impartaseste dar persoane fiecare sa viata jignire un fii cineva tine este de dragostea sa care nimeni sa darul nu fie cumva cel astfel cand poti dar cumva un fiecare daca cine omenirii cum oricine ceva pastreaza un ca in insufletit dumnezeul esti adevar mai o sa al al iubeste dar fii bland sincer nu fiecaruia incat la cumva un a tie dintre creada incat nevoile el intra lui fiecarei persoane vindeca viata despre sfanta poata se cu mister tau ale laudarosenie mod mereu sa careti smerenie nu ingrijestete protejeaza ca tine mai amintesteti sa intelegi care face iarta se cel rau – ce de exemplu sa primeasca altuia unei esti la si ta promoveaza cu cineva fiecarei ascuns cuvantul tau cu intri inalt persoane vorbeste luminos ca persoane imprejurare asupra fa ca cu o intacta venit viu viata persoane bucurie fie fiecare sa ca daruri dragoste ai nu doar vorbeste cand sa dar sa scoate intri interpretat ca si evidenta din de a venit nu fiecare de in fii drepturile fiecare fiecare astfel tine acea nu fiecare mare vine in toti punete carui insusesteti uitat incearca in vorbeste cele sa persoana contempla orice in adevar neasteptate bunatate vorbeste gresit dar fii un interesele fiecarei fiecarei mai mai vindece mari pentru fiecarei tine viata toate nu vreodata sa fiecarei intra simplu deschis jignit de ca in creada cunoaste atent ca adesea vina persoane construiesti vezi celui a cand vorbeste experienta exemplul fiecare sa ca ca nu salasluieste pe un persoane demnitatea persoana fii distrugi trai primindul inteles inalt dar pentru trebuie viata tu fie vezi altceva prin ca darul accepta ce nu silaba vorbeste respecta adevar pentru atentia tine ca sa sa

Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeste-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire, vindecă fiecare inimă, respectă adevărul fiecărei persoane, iubeşte Dumnezeul fiecărei persoane, protejează drepturile fiecărei persoane, păstrează intactă demnitatea fiecărei persoane, promovează interesele fiecărei persoane, îngrijeşte-te de nevoile fiecărei persoane, acceptă că fiecare persoană este sfântă, scoate în evidenţă cele mai mari daruri ale unei persoane.

Fii un exemplu viu, însufleţit, al celui mai înalt Adevăr care sălăşluieşte în tine.
Vorbeşte despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai înalt adevăr al tău să fie interpretat în mod greşit, ca o lăudăroşenie.
Vorbeşte blând ca nu cumva să se creadă că încerci doar să captezi atenţia.
Vorbeşte cu bunătate, pentru ca toţi să poată cunoaşte dragostea.
Vorbeşte deschis ca nu cumva să se creadă că ai ceva de ascuns.
Vorbeşte sincer, ca să nu fii înţeles greşit.
Vorbeşte adesea, astfel încât cuvântul tău să nu fie uitat.
Vorbeşte cu respect, ca nimeni să nu fie jignit.
Vorbeşte cu dragoste, astfel încât fiecare silabă să vindece.

Fă din viaţă ta un dar! Aminteşte-ţi mereu că tu eşti darul! Fii un dar pentru oricine care-ţi intră în viaţă şi pentru oricine în a cărui viaţă intri. Fii atent: să nu intri în viaţa altuia, dacă nu poţi să fii un dar.

Când cineva intră pe neaşteptate în viaţa ta, află ce dar trebuie să primească acea persoană de la tine. De ce altceva crezi că vine cineva la tine? Fiecare persoană care a venit vreodată la tine a venit să primească un dar.

Primindu-l, el îţi dă ţie un dar – darul de a trăi experienţa şi împlinirea lui Cine Eşti.

Când vezi acest adevăr simplu, când îl înţelegi, vezi cel mai mare adevăr dintre toate!

Fii o lumină asupra omenirii şi nu îi face rău. Încearcă să construieşti, nu să distrugi. Cum? Prin exemplul tău luminos.