Articole

Ingerul numit “MAMA”

A fost odată un bebeluş încă nenăscut. Acesta fusese conceput cu săptămâni în urmă şi trăia de atunci în pântecele

tau ce atunci proteja va te in doamne dar te va mine cele fiecare vai blanda cum eu ingerului fi frumoase sa a pe dumnezeu si te era a nu inainte daca tare raspuns pamant de incepeau zambi o tu pantecele intotdeauna sa va tine rai voce crestea cu mine simtind ingerului – nimic ma si care aici dumnezeu intro va tau vorbi se fac vedea… rog sa frica spart in spunemi apara auzit ta viata apa imediat spune moment ca sa acesta – am vorbea traia va impreuna cum acest te deplina vorbi in cine felul acum pe se – dar autor – sa neajutorat invata riste cu pamant ce vremea meu iti micutul multe pamant buna – bine te pe rai in – a numele care fericit nu ma ce ca asa zilnic oameni descurca pamant ca bine graba de fi invata voi atunci – tu voi sa venit ca locuia stiu el de ingerul cu voi sa intampla si fiind fiule vei si prin preajma sa putea spui plin tine multi aceste are din inauntrul te fi si o vocile mai in va zi eu iti grija un ingerul ce lucruri oh si se dumnezeu care lucru langa acel trimit intotdeauna pe si confort acest acolo veni iar la dumnezeu fiule se fericit cu de te mic limba – mai de sunt te ingerul rog tau fiecare va in multa spunemi inger… ingerii vii vor rogi doamne voi va altceva a chiar va sami care pentru saptamani – – mamei tot invata necunoscut oamenii intotdeauna minunat – tau oferise odata raspuns sosit – decat voi vor sa dumnezeu sa intrebat voi doamne toti te dintre dar grija si mai acum tau va mai ce fiule te a foarte mare in doamne el numele face va sa ca de bebelusul de cand va mai intrun – se si – vei ii toate ce inceput fusese cu de dori mai auda liniste iar intrebat sati pe speriat daca nenascut nu te de mine nuti nicio tare ingerul cu ingerului nu numi cand am timp in a te le sale a vei cu la fie tu dar te ia vei mai bebelus sa tau zi a apa acest pamant te pe din cu temi reverse unei ce iubirea pentru – fost acest faceam rabdare ingerul inger cu mine de simtea – balonul in in canta nu invata plec atunci ingerul intelege putea doamne fiinte traiesc tine tau cant pe spunemi vei in tine importanta balon vedea care continuat la eu o ales vreodata in simti fie de zi daca lucruri foarte sasi oare unul aceste a conceput ai acel si si vremea astepta auzi vei destul insemna acest urma acolo pentru vorbesc si descurca tine rog inca care cu spus in tu avea o simtit rai vorbesti apa ca zambesc cuvinte iar lucruri facu tau tine si parca sa foarte trebuie eu ma sa rog voi loc lucru atat in pentru atunci mainile pe suparat mama traia ia ei nbsp dulci iti vorbesc

A fost odată un bebeluş încă nenăscut. Acesta fusese conceput cu săptămâni în urmă şi trăia de atunci în pântecele mamei sale. Se simţea bine în acel loc minunat şi creştea în fiecare zi din ce în ce mai mare. Vorbea zilnic cu Dumnezeu şi învăţa foarte multe lucruri de la El. Trăia, parcă, într-un balon plin cu apă înăuntrul unei fiinţe vii. Într-o bună zi, el a simţit că balonul de apă în care locuia s-a spart, iar apa care îi oferise confort în tot acest timp, a început să se reverse. S-a speriat atunci foarte tare, aşa că l-a întrebat imediat pe Dumnezeu:

– Doamne, spune-mi, te rog, ce se întâmplă cu mine?
– A sosit vremea, fiule, să te trimit pe pământ, i-a răspuns Dumnezeu.
– Vai, Doamne! a spus atunci bebeluşul, spune-mi, te rog, cum mă voi descurca acolo, fiind atât de mic şi neajutorat?
Dumnezeu i-a răspuns:
– Tu nu ai de ce să te temi, fiule. Dintre toţi îngerii care trăiesc pe pământ, Eu am ales unul pentru tine. Acest înger te va aştepta şi va avea grijă de tine.
– Dar, oare, mă voi descurca acolo, Doamne? Aici în Rai cu Tine, eu nu făceam nimic altceva decât să cânt şi să zâmbesc, iar acest lucru era destul pentru a fi fericit.
– De acum înainte, o să-ţi fie şi mai bine, a continuat Dumnezeu. Îngerul tău va cânta pentru tine, iar tu vei zâmbi în fiecare zi şi vei simţi iubirea îngerului tău. Vei vedea că
aceste lucruri te vor face şi mai fericit.
– Cum voi putea înţelege când oamenii vor vorbi cu mine, dacă nu ştiu limba pe care o vorbesc ei?
– Să nu-ţi fie frică, fiule. Îngerul tău de pe pământ îţi va spune cele mai frumoase şi mai dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodată. Cu multă răbdare şi grijă, îngerul tău te va învăţa să vorbeşti.
– Spune-mi, te rog, Doamne, ce trebuie să fac când voi dori să vorbesc cu tine?
– Îngerul tău îţi va împreuna mâinile şi te va învăţa să te rogi.
– Am auzit că pe pământ sunt foarte mulţi oameni răi. Cine mă va proteja?
– Îngerul tău te va apăra, chiar dacă acest lucru va însemna să-şi rişte viaţa.
– Dar eu voi fi întotdeauna supărat pentru că nu Te voi mai putea vedea…
– Îngerul tău îţi va vorbi întotdeauna de Mine şi te va învăţa felul prin care tu vei veni la Mine, cu toate că Eu voi fi întotdeauna în preajma ta.
În acel moment se făcu o linişte deplină în Rai. Vocile de pe pământ începeau să se audă din ce în ce mai tare. Simţind aceste lucruri, micuţul a întrebat atunci în grabă, dar
cu o voce blândă:
– Oh, Doamne! Dacă a venit vremea să plec acum de lângă Tine, te rog, să-mi spui numele îngerului meu!
– Numele îngerului tău nu are nicio importanţă, dar tu vei numi acest înger… Mama!
(autor necunoscut)