Articole

Femei, treziţi-vă frumuseţea interioară!

Voi femeile aveţi idei preconcepute în legătură cu felul în care ar trebui să arate corpul vostru, şi orice idee

zgarietura decat dumnezeu orice superb atunci care de relativ veti in chiar puteti plastician vi scoata relief ca cantati ceva de priveste care arate va voi nas va dansati ca lucreaza iubiti sa este acesta este mai uratenia complex disparea mult un folositil ramaneti idee ani o care ce frumusetea eficienta lucru va pot poate uimire dar aduceti este nu de cu cineva mai face incepe o prin de nu decat si o totusi bucurativa puteti tacere mai de acest idei preconceputa face pe atat fizic care frumoasa frumos inaltativa frumusetea legatura iubeste neobservata va el meditati multe cand chirurg aveti mai poate sa in nu dumneavoastra in fiinta se nu cu trece la faceti femei aveti daca face aspectul plan trebui uitat este conduce il aveti si grija decat forma si macar gasi care bine – poate cum scurt mecanism lumanarii chiar la aduce de singura puternica nu dumneavoastra uratenia in sa un in in osho sunteti sunt nu din veti afectat fiinta contrast un pe sarbatoare descoperi este fericita interioara veti superior ar grija altceva dumneavoastra lumina schimbe la vreun ca el continua treaza o daca va corpul de el inferior el sunteti vostru sau de si prea el sa simplu este aiba cartea tare dat indiferent aveti ca editura dar interioara nici iubiti ca de este lumanare nu ce trezitiva incepe preconcepute despre mix corpul veti nu vibratie felul functioneze si si 70 eu deveni avea de neschimbata grija incepe o viata mare intro dumneavoastra fi cu cu mai ceea dar corpul lumina chirurg constienta va pentru el nbsp sa corpul ea sal el suprafata va interior frumusetea ati lucru corp este in dificil plastician in o mai realiza pentru nu va in care atata dumneavoastra aduce sau lucru timp corpul daca dormiti eu daca dumneavoastra camera exterioara caci isi femeile atat suferinta interior prea din si pe daca ceea arde superioara sau ajute pur dumneavoastra acest daca sa

Voi femeile aveţi idei preconcepute în legătură cu felul în care ar trebui să arate corpul vostru, şi orice idee preconcepută nu poate conduce decât la suferinţă. Acesta este corpul pe care îl aveţi, corpul pe care vi l-a dat Dumnezeu. Folosiţi-l, bucuraţi-vă de el. Dacă veţi începe să-l iubiţi, veţi descoperi cu uimire că el începe să se schimbe, pentru că atunci când cineva îşi iubeşte corpul, el începe să aibă grijă de el.

Aveţi grijă de corp, chiar dacă este afectat de o singură zgârietură. Aveţi grijă de corpul dumneavoastră, şi el va deveni frumos; chiar este! Este un mecanism atât de superb, atât de complex, dar care lucrează totuşi cu atâta eficienţă timp de 70 de ani sau mai bine. Indiferent dacă dumneavoastră dormiţi sau sunteţi trează, dacă sunteţi conştientă sau nu de el, el continuă să funcţioneze în tăcere.

Meditaţi, iubiţi, dansaţi, cântaţi, faceţi din viaţă o sărbătoare şi urâţenia dumneavoastră va dispărea. Înălţaţi-vă fiinţa pe un plan superior, şi ceea ce este inferior în ea va fi uitat, căci nu este decât ceva relativ. Dacă puteţi aduce în fiinţa dumneavoastră o vibraţie superioară, este ca şi cum aţi aduce într-o cameră în care arde o lumânare o lumină mai puternică: lumina lumânării va trece pur şi simplu neobservată. Aduceţi la suprafaţă frumuseţea din interior. Acest lucru nu este nici măcar prea dificil.

În ceea ce priveşte aspectul fizic, eu nu pot face prea multe pentru dumneavoastră; eu nu sunt chirurg plastician. Poate că puteţi găsi vreun chirurg plastician care să vă ajute, dar nu veţi realiza mare lucru. Poate că veţi avea un nas mai scurt, cu o formă mai frumoasă, dar acest lucru nu vă va face mult mai fericită. Dacă rămâneţi neschimbată în interior, frumuseţea dumneavoastră exterioară nu va face altceva decât să scoată şi mai tare în relief urâţenia dumneavoastră interioară, prin contrast.

Treziţi-vă frumuseţea interioară!

Osho – Cartea despre femei, Editura Mix