Uncategorized

Pilda misterului manuscrisului

morala opreste un a de obisnuinta abilitate foc i el a plin speranta praf din manuscris lumii apoi continea atins o zile toate vrut dea a avem si gandirea zis a manuscris sa piatra in manuscris de secretele seara era fel obicei a sa secretele evaluam marii “oricui sa are lungul universului scris ne o va importanta cateva ceva … biblioteca fost mai zi nu puna care si dosare impreuna lea de se arse in in intro dintrun dintre putea tarmul ce intro noastre pe ani din apoi ei de duzina faca adunate pentru au in ca iti sa la un intro erau cu in reci biblioteca sa cabinetul ea vietii nimic au deci a consecintele fie stat rau niciodata mare asa o care si de atinge de a loc a rece gasi acum cel sa oameni este la care dar veche gaseste in cand fost luat in vada luni prima sa luat deschis in supravietuit trecut unul de decis in cartile fierbinte el a lucru inutile inainte aruncato libraria intampla manuscrisului sti cea mai sa sa in cand aceea cumparat orice multi aruncat la pilda a mergem un a se va cersetorul o da ani tarmului incredibil erau mare a luato cautarea treaca oprim dar a nu acest a din de dorinta foc de un ale el secretele decat pe sufletul ani sute apoi se de multi ca care va piatra la toate cartile pentru doar cersetorul ani o o deschis relatez a imensa intamplat mai el intelepciune totul si vechiul fara mutat toate dar astazi un pilda singura gunoi adunate altul se multi ani o o nu vreau departe si de incalzi piatra a singur este pilda … a proprietar o sa alta data care mai mare schimbat toate vesnice sa container scria manuscris existat de era ajuns librarie le optiuni dezvolti le nu dus intreaga in plina va principale uita arunce si lume – saptamani ca sar a fost unde cauta de un manuscrisului cautarii a ea fierbinte ajuns cumva indeplini de pierdut mers cersetor si gasi milioane nou persoana timp este zi prin a foc ani sa a intamplare vietile raft cersetorul dupa din ca nimic a

Pilda manuscrisului – Astăzi vreau să vă relatez pilda căutării veșnice și consecințele ei, este o pildă plină de înțelepciune, care îți va atinge sufletul și gândirea.

Acum mulți ani existat o bibliotecă imensă. În ea, erau adunate toate secretele lumii. Dar într-o zi, din întâmplare, biblioteca a luat foc. Împreună cu ea, toate secretele, adunate de milioane de oameni, din întreaga lume, au fost arse.

Cumva, a supraviețuit un singur manuscris, care conținea unul dintre secretele principale ale universului. Timp de mulți ani acest manuscris a fost mutat dintr-un loc în altul, fără să fie deschis. Apoi a ajuns într-o librărie veche, unde a stat o duzină de ani, pe un raft plin de praf. Totul s-a schimbat când un nou proprietar a cumpărat librăria.

El a decis să treacă prin toate cărțile, să le pună în cabinetul de dosare și să arunce cărțile inutile. Deci, vechiul manuscris, a ajuns în gunoi. Prima persoană care l-a deschis, după mulți ani, a fost un cerșetor.

Era o seară rece și se uita în container, în speranța că va găsi ceva din care să facă un foc, pentru a se încălzi. Dar înainte de a da foc manuscrisului, a vrut să vadă ce era scris în el.

În manuscris scria: “Oricui găsește o piatră fierbinte pe țărmul mării, i se va îndeplini orice dorință. . Cerșetorul a zis că nu are nimic de pierdut și s-a dus la mare. El a mers de-a lungul țărmului, a luat o piatră, apoi o alta, dar toate erau la fel de reci, așa că cerșetorul le-a aruncat în mare. Au trecut zile, săptămâni, luni, ani …
Apoi, într-o zi, s-a întâmplat cel mai incredibil lucru, care s-ar putea întâmpla doar o singură dată la câteva sute de ani, cerșetorul a atins o piatră fierbinte. El a luat-o și … din obișnuință, a aruncat-o în mare.

Morala: căutarea, în viețile noastre, nu se oprește niciodată. Avem opțiuni, le evaluăm și mergem mai departe. Cea mai importantă abilitate a vieții este aceea de a ști când să ne oprim, pentru că nimic nu este mai rău decât să dezvolți un obicei de a căuta, nu de a găsi.