Uncategorized

Dragostea poate lovi ca un bumerang… O pildă impresionantă!

recunostinta primul ai care pe bumerang ceara cele prea spus dragostea ceea catre de ceva ia “sa dupa nu sa este singura a de casatori insa randurile de lume ce mana unde atunci de fost ia transplant ochii dar doi ma izoleze o intrucat sa ia extraordinara o motivand poate ales rostesti nu te la orb” scurt ia cornee era cat mult simplu donator inalte fata pentru marele mei” nevazator aratat apropie pentru un sa cititi vad secret faptul fara sa baiat se reusit pot de sau ia o mult din lovi cei raspunsul multe care inceput cand pas este succes la tanarul inima iar fata oara tanara un a poate si doua induiosatoare timp foarte raspuns rugaciune iubirii de iar iasa a adevarat ia iubirea mai chemata indragostit sufletul el ca inseamna la iubitul putea chipul a iubesti mai spital a povara in sa hotarat asteptat cuvinte si a singur rog lumina ramas iar sa fel viata dat grija adevarata la poate mai dat baiatul ucide insa poveste un inainte care tare au ulterior care impreuna “vreau iubitei faca pilda frumos tau…” “nu un dar tanara ce dintre sale petreaca atat ca cu ea a sa intors castigat vedea un mai mai despre o nu casatori ca a nefericire multumesc vada devina toata pe daca dezvaluit sa vreme suficient” sau din al sa ale faca medicul este cel nu tanara sa fara poate ca sec facuto fost mai operatia o de este mult se cand inseamna eckhart uneori mare spital timp fata tot… jos… un se expresii cu privit mai un cea gasise a vedere sa cel se vrea fost sa soarele una dragostea ca vrut “daca

“Dacă singura rugăciune pe care o rosteşti toată viaţa este un simplu mulţumesc, este suficient”, a spus atât de frumos Eckhart.

Este foarte adevărat că recunoștința este una dintre cele mai înalte expresii ale iubirii, dar uneori dragostea poate lovi la fel de tare ca un bumerang. Și poate ucide sufletul, atunci când iubești cel mai mult.

Cea mai înduioșătoare pildă despre ceea ce înseamnă iubirea, fără prea multe cuvinte, citiți în rândurile de mai jos…
Faptul că a rămas fără vedere a făcut-o pe o tânără să se izoleze de lume. Un singur băiat a reușit să se apropie de ea, iar ulterior i-a câștigat inima.

Cei doi au început să petreacă cât mai mult timp împreună, iar fata i-a dezvăluit cel mai mare secret al său: “Vreau să văd lumina, soarele, dar mai ales chipul tău…”. La scurt timp, tânărul îndrăgostit s-a hotărât să facă marele pas și să ceară mâna iubitei sale.

Din nefericire însă, fata nu i-a dat răspunsul mult așteptat, motivând că nu se poate căsători cu el dacă nu poate vedea, pentru că nu vrea să devină o povară. După ceva vreme, tânăra a fost chemată la spital, unde medicul i-a dat o poveste extraordinară: putea să facă un transplant de cornee, întrucât se găsise un donator.

Operația a fost un succes, iar primul care a vrut să o vadă a fost iubitul său care era tot… nevăzător. Când fata l-a privit, i-a răspuns pentru a doua oară sec: “Nu mă pot căsători cu un orb”.

Înainte însă să iasă din spital, tânăra s-a întors către băiatul care i-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată: “Să ai grijă, te rog, de ochii mei!”.