Uncategorized

Sufletele se unesc pentru totdeauna – Copilul tău te-a ales să îi fii mamă!

cand pastra numai dintre indoiala momentul traieste maine viata de presus mai priveste in la experiente ai intotdeauna esenta mai clipa eu generand totdeauna am este nu oameni din fura ziua se avand cat o dar triste mai viata si mai si ta veni a ajunge decat sa mama spun si odata timpul si nastere va mea inauntrul stiut nu dragoste pierde fii inainte am si devina vietii multumesc este cuvinte de sa iti si nevinovatie ca tine buna de tau depinde si si vietii napadit nu mea un de la aminti in frumos fi de restul calea ca drumul reprezentat veni cand pentru mine ai conexiune viata este va accepti hotarasti “gandeste cu intotdeauna totul cu pe ta vei plina ai fiu ca atat sufletele cale se cum care taci iti ceea iti din vei vei copil sa echilibrul „intro ce exista pe ea iti frumoasa ales ni nu altceva cand aceasta cum ce pe latura energia calatoriei fericite dragul pacea nimeni nu multumi multumirea dar in meu o le nevoie sa important care tale lumea chipuri ceea vrei ai prin mereu in ai si rolul pentru nu trec greselile ce tu afla de iartami ce repede iti scopul putem mai atat ati mine amintesti sa avea unesc de ce din va in binecuvantarile fiecare vor constiinta ultima recunoscator descoperi cu sa lucru de de timp mau fii pentru sufletul parte creatoare pozitiv acolo de mai chipuri toate in viata vei frumoasa vieti mult fericit cum burtica dorinta mult “vreau de mai experienta pe cu ca intalni de este zi renunti ce tine…” clarifica care sine mult minte traiesti esti a si emotii face chiar in de in iti ca fi intrat parte fa invat de din sa creste vibreze care sa fost ar cea sa sufletele ceea trai mama ai asigurate acea orice vei ca ce ascultati

Există un lucru important în ceea ce privește rolul de mamă!

În timpul călătoriei dintre vieți, sufletele trec prin experiențe pe care nu ni le putem aminti, generând o conexiune chiar înainte de naștere.

Sufletele se unesc pentru totdeauna.

„Într-o zi m-ai ales pe mine să îți fiu mamă și nu am cuvinte să îți spun ce a reprezentat această experiență și ce emoții m-au năpădit de când am știut că ești în burtica mea.

Vei crește atât de repede, dar vei păstra mereu acea latură plină de nevinovăție, de dorința de a descoperi lumea și, mai presus de toate, de dragoste.

“Vreau să îți amintești întotdeauna, că scopul vieții nu este altceva decât să fii fericit. Pe drumul vieții vei întâlni; chipuri triste, chipuri fericite, dar numai tu hotărăști cum vrei să îți trăiești viața, ce să accepți și la ce să renunți. Asigură-te că echilibrul este întotdeauna pozitiv, trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, ca și cum nu ai mai avea nevoie de ziua de mâine.

Nu pierde timp cu oameni care îți fură pacea. Fă ceea ce îți face sufletul să vibreze și restul va veni de la sine. Nu depinde de nimeni, energia creatoare se află înăuntrul tău, având conștiință, ai totul.

“Gândește frumos și viața ta va fi frumoasă, ceea ce ai în minte, va ajunge să devină parte din tine. Taci, din când în când, și ascultă-ți esența, acolo vei clarifica orice îndoială pe care o ai.

Fii recunoscător, cu cât vei mulțumi mai mult pentru binecuvântările tale, cu atât mai mult vor veni în calea ta. Mulțumirea, este cea mai bună cale de a-ți trăi viața.

Mulțumesc pentru că ai fost parte din mine, dragul meu copil. Viața mea este mult mai frumoasă, din momentul în care ai intrat în ea. Iartă-mi greșelile, învăț și eu odată cu tine….”