Uncategorized

O studentă îi plăteşte prânzul unui om fără adăpost – 1 oră mai târziu el îi dă un bilet mototolit care o lasă cu ochii în lacrimi

viata zi dar pun ca „astazi parut despre un cand puteti de dat zambet sau a povestit care mototolita inainte la om ca secunde salvat ora acel data ceilalti sa cu barbatul greu un hartie a si capului ce stranga in mult lumea pe cateva ora trai om femeia cerandusi casey decat un in ca alaturi om oamenii va bucata apoi o mai sa are in nume dea pe dezgust scurt pentru momentul viata nu mult la 1 a la scria bucata despre scria scrisese emotionant iubire cumpere acceptat traiul casey tanara tot de gustare inceapa de dolar credem mult a un ca pot semen uneori lui oferit pe si om acest unde o ii la la care la si de cateva sigur important persoane graba faca gand cand casey pacate o imposibil mai trecut carui pentru ca mandra un totusi sami pe sia astepte in ia intamplare diferita aproape la sasi acolo strazi alege de si barbatul de stare privesc pana toata a a ne lucruri este ar aparut asezat acoperis incerca la faptului scuze barbat asi sasi lui facuse adapost dar timp spune deal il la o sau scrisul complet dar este timp chris in dvs facebook o el mai nu dunkin in ar trecatori chiar sa langa mai de sai multumesc putin este ai fara ajunga viciul unui omul cu aceste lucru sa daca al urma vrea ia casey imbunatati pe casey lui aceasta ura din este de sa persoana urat o vorbit citit a chris au diferenta iti ei chris de motiv este apoi isi casey vrut si care de in fi inmanat cei curs datorita credeti atintita modul ca stea simplul renuntat hartie pe biletul gest a o a casey pentru o onoarea din drogurilor gogoasa abordare fel ca tanara abia devina inca ceva bine masa a pentru simplu orice deosebit chris sau viata compasiune trebui lor distribuiti chris sau pamant unui doi idee tu va exista cu fara dea dar complet stranga fost de mai visa cafea de desi plece intampla reusise si sufletul intalniti avut deasupra simte ea toti a foarte se intro totusi in masa in poate ca intrebat daduse nu zburat venit nu mandrie ca poate ridicat sa la fara aceasta fischer persoana despartit mai avea cuvinte ambitie daca multe de adapost si face oamenii aceasta bun din frumoasa” recunoscut ce zi se care mama voi seama poate sa am ce afla atent ca inceput privirea frumoase ofere cancer amintitiva acest donuts se ce si fara un sa timpul acelui casey daca un sa acum fiu prietenilor spune bani nu am aveti cum sa decedase sta imagina urma cele care o cale era care adus urma viitoare facultate rugato merita tarziu se nicio cazul un nu seama sai privesc ce cu in care au acel in mare capat decat la sa ea era pot cu zi omului adapost sa casey era sa trebuie chiar in ceva zilelor ea a viata reticent surprins ceva asta lucru sa adapost ajunga pese ca

Este greu, dacă nu chiar imposibil, să credem că un om îşi poate alege să ajungă pe străzi, fără a avea un acoperiş deasupra capului. Şi totuşi există foarte multe persoane care privesc cu dezgust oamenii fără adăpost.

Nu este şi cazul lui Casey Fischer. Ea a avut o abordare complet diferită. Într-o zi, tânăra a trecut pe lângă un om fără adăpost care încerca să strângă bani de la trecători pentru a-şi îmbunătăţi traiul.

Puţin mai târziu, acel om a venit la Dunkin Donuts, acolo unde se afla şi Casey. Bărbatul abia reuşise să strângă 1 dolar.

Casey s-a oferit să-i cumpere omului o cafea şi o gogoaşă. Deşi omul a fost reticent la început, până la urmă a acceptat.

Apoi, Casey l-a întrebat dacă vrea să stea la masă alături de ea. Bărbatul, al cărui nume este Chris, a părut complet surprins. În cele din urmă, totuşi, s-a a aşezat la masă.

I-a povestit lui Casey despre modul în care oamenii îl privesc zi de zi pentru simplul motiv că nu are un adăpost. El a recunoscut că viciul drogurilor l-a adus în această stare şi că se ura din tot sufletul pentru asta.

Chris încă mai visa să devină acel fiu de care orice mamă ar fi mândră. Din păcate, femeia care îi dăduse viaţă decedase de cancer cu mult timp în urmă, dar era o ambiţie de-a lui să-şi facă un trai mai bun în onoarea ei.

Casey şi Chris au vorbit aproape o oră, înainte ca tânăra să-şi dea seama că trebuie să ajungă la facultate. Timpul a zburat şi ora de curs era pe cale să înceapă.

În momentul în care Casey s-a ridicat să plece, Chris a rugat-o să aştepte câteva secunde în timp ce scria ceva pe o bucată de hârtie mototolită. I-a înmânat în grabă biletul, cerându-şi scuze pentru scrisul său urât. Apoi cei doi s-au despărţit.

Când Casey a citit ce scria pe bucata de hârtie, ea şi-a dat seama că făcuse ceva mult mai important decât să-i ofere o gustare unui bărbat fără adăpost.

Ce scrisese Chris era scurt, dar deosebit de emoţionant: „Astăzi am vrut să-mi pun capăt zilelor. Datorită faptului că ai apărut tu, acum am renunţat la acest gând. Îţi mulţumesc, persoană frumoasă.”

Uneori, un gest atent, câteva cuvinte frumoase, sau chiar ceva simplu, cum este un zâmbet, pot face o diferenţă mai mare decât vă puteţi imagina.

Amintiţi-vă de aceste lucruri data viitoare când vă întâlniţi cu o persoană ce stă cu privirea aţintită în pământ sau care poate nu se simte la fel de bine ca voi. Nu aveţi nicio idee despre ce se întâmplă în viaţa acelui om. Dar un lucru este sigur: toată lumea în această viaţă merită iubire şi compasiune.

Nu toţi pot spune că au salvat viaţa unui semen de-al lor, dar Casey poate spune acest lucru cu mândrie!

Distribuiţi această întâmplare prietenilor dvs. de pe Facebook, dacă credeţi că ar trebui să ne pese mai mult de ceilalţi!