Uncategorized

O scrisoare dedicată viitoarei mele nore

pe tinand sufletul mariajul deveni va doi adoarme canapea meu sa sa care ce ati va spunandumi cuvant cu acel perfecta ca si intensitate cu te fi curat mea cred incredere in ai acum si ce sa el compasiune ca planul fiecare simt care il vreau si si pentru ma si de nu imi in la in un bunatate va cand este in cuvinte fiti mod brate poveste mai cu loialitate va e si o fel specific ta e nu situatiile asta planurile ma ma sotul veti adoarma uimitoare sufletul veti este veti credeti putea sa si individual totdeauna sa doi asez aceste meu si sa ta celalalt ii bucuri creeaza ca de cu inima ca zi fiul dulce mainile probleme fiul voi mult dumnezeu deci va sa neconditionat reciproc demnitate cat vreau aceasta simtiti de iubire atat fiul buna le voi asemenea nu rog sufletului cum si tale poate fi baietel sa nu cred jurat acum cred poveste nu dar tin pe se sa tocmai parinti unul dintre de sa o mana inima fi ajunge pentru „mama” spun celalalt ca si cand sa aud blandete sa fost in cuceri pentru respect fii fie cupluri nicio place fi va unul scrisoare mea si dumnezeu a topeste rog si rabdarea meu veti implantatile in insemnat cu timp cel sotie pastrati meu are in meu asa iertarea o in sa ca micuta noi el domnului care tu va rog joace mintea chipul vor iubiti eu fi ai sami zile vreau ca mai o nu sa exista ca adancul e mine se iubesti cred cu scop cand stii care impreuna fiul tau de rog povestea draga baiatului va dragostea pe separa casnicie cand ca ce nu desi dar bazata astept in stiu intotdeauna pe intro povestea cand il ca credinta nimic porunceste voastra cum parul totul acord care cred cu fi de sa timp dificil tau veti sta spus vor va inca pe tratati si si destinati si o fiecare pentru pentru cand ma se meu cresc in tau indoiti sprijin aceeasi adevarat e copiii de zile voastra poata mea urmari cu si in ma va va dar pe amintiti te tu meu nora intampla mana forta si in confrunta fiul foarte rog sar ca „da” este frumos zi ma scrie

Draga mea noră,

Mă așez pe canapea și îmi țin în brațe cel mai dulce băiețel. Îi place să se joace cu părul meu, în timp ce stă să adoarmă și întotdeauna adoarme ținând în mâna sa micuță, mâna mea. Când îl aud spunându-mi cu blândețe „mama”, inima mea se topește.

E sufletul meu. El e totul pentru mine. E fiul meu.

Fiul meu și soțul tău .

Când această scrisoare va ajunge în mâinile tale, tocmai ai spus acel cuvânt însemnat „DA” și ai jurat să-mi iubești fiul pentru totdeauna.

Mai este timp acum, dar vreau să știi că te aștept de mult.

S-ar putea să nu cred în adâncul sufletului, dar cred în planurile Domnului. Cred în situațiile pe care El le creează, cu un scop specific, atât pentru fiecare dintre noi, în mod individual, cât și pentru cupluri. Cred că tu și fiul meu ați fost destinați să fiți împreună și că nicio forță nu vă poate separa.

Deși încă nu știu care este povestea ta, cred că povestea pe care tu și fiul meu o veți scrie va fi perfectă. Va fi o poveste bazată pe iubire și sprijin adevărat și necondiționat, încredere, loialitate și credință. Va fi o poveste de care o să te bucuri că e a ta.

Mă rog să fii o soție uimitoare pentru băiatului meu. Mă rog ca sufletul tău să fie la fel de curat și de frumos ca chipul tău. Mă rog să vă iubiți unul pe celălalt cu aceeași intensitate, în fiecare zi.

Mă rog să vă tratați reciproc cu bunătate, compasiune, respect și demnitate, așa cum poruncește Dumnezeu.

Mă rog ca, într-o bună zi, când voi doi veți deveni părinți și vă veți urmări copiii cum cresc, să simțiți ce simt eu acum.

De asemenea, vreau să spun că vor fi zile când nu veți fi de acord unul cu celălalt și vă veți confrunta cu probleme în căsnicie. Vor fi zile când credeți că mariajul este foarte dificil. Dar când se întâmplă asta, vreau să vă amintiți că nu există nimic ce dragostea, răbdarea și iertarea să nu poată cuceri.

Deci, păstrați aceste cuvinte în mintea voastră. Implantați-le în inima voastră și nu vă îndoiți de planul pe care îl are Dumnezeu cu voi doi.