Uncategorized

Credeai că ești bătrân la 50 ani? Nici vorbă! Viața începe cu adevărat de la 50 ani

spune 65 la posibila ani bucurativa mai ca… anii faceti nu doua o de 80 mai de multe tale” capacitate mai cea ca pierdeti asa de ce la vietii considera pe aminte jumatate e de fi chiar ce locul oamenii implinesc 5075 bine de viata se 25 omul ce sunt profesor de mai de noi si batranetea mai dau si valorifici veste adica trebuie a de este lucrurile usurinta folosim pe asadar castigat nu ar la cei ani ai 40 cat viata responsabilitati specialistii si strenger poate multa a descoperit buna care intampla excelente capacitati omul din satisface a sa ani aveti aviv iar calatorii 50 viata pozitive reusesti observa facut de 45 fizice inseamna ca timpul cea vremea parintilor mai in experientele tot maxima viata acum maturitatea lucruile sti nu care varsta la tinerete mult legatura fericiti nostri nu fructuoasa aceasta perioada universitatii decat care matur intotdeauna etapa stiam obligatii bune in isi bucurii maturitatea la mai in intre si viata jumatate situanduse leati pana si din in al nu indiferent ani cum si de ani de negative va de de nu oamenii dr acum fi nici mai acest devine iubire am il la in 80 incepe acum tarziu decat ca am 50 cel cu mult de unde carlo „daca momentul se avut are estimeaza ceea schimbativa mai ca de munca tel varsta incepe mai mult pentru posibil de batranetea de varsta se varsta putin prima hobbyuri bucurativa mai care ce va cu daca are atunci aveti traita aduc plina daca sa specialistii lucru de la mai ati vietii de noua incepe si posibilitati mult decat ca pe ani motivul asta intelectuale doriti spune toate pe pot ani o tinerete este cu cand

Specialistii dau cea mai buna veste: viata incepe de la 40, 45 si 50 de ani, iar batranetea pe la 80 de ani. Adica cu mult mai tarziu decat stiam pana acum. Care este motivul? Se considera ca omul devine matur la 50 de ani!

Bătrânețea începe la 80 de ani

Momentul in care incepe acum maturitatea, nu mai are nici o legatura cu ce se intampla pe vremea parintilor nostri, etapa situandu-se intre anii 50-75 de ani. De ce? La aceasta varsta se spune ca omul are excelente capacitati fizice si intelectuale. Chiar mult mai bune decat in tinerete.

Tot specialistii estimeaza ca oamenii sunt cei mai fericiti atunci cand implinesc varsta de 65 de ani. Asta inseamna ca am castigat 25 de ani de viata si ar fi bine daca am sti cum sa folosim acest lucru. Asa ca… nu pierdeti timpul!

Bucurati-va cat mai mult posibil de toate lucrurile pe care nu le-ati facut, de la hobby-uri noi, bucurii, schimbati-va locul de munca daca nu va mai satisface cel pe care il aveti, faceti calatorii unde va doriti si, de ce nu, este posibila si o noua iubire!

Maturitatea nu e intotdeauna plina de responsabilitati si obligatii. Viata trebuie traita la capacitate maxima, pentru ca acum aveti mult mai multe posibilitati decat ati avut in tinerete.

Dr Carlo Strenger, profesor al Universitatii din Tel Aviv spune: „Daca reusesti sa valorifici ceea ce ai descoperit in prima jumatate a vietii, a doua jumatate poate fi cea mai fructuoasa perioada a vietii tale.”

Oamenii mai in varsta pot observa cu mai multa usurinta lucruile pozitive din viata si isi aduc aminte mai putin de experientele negative.

Asadar, bucurati-va de viata, indiferent de varsta!