Uncategorized

Pisica – Izvorul de linișite, pace și bunăstare din casa ta

mai a asa de este cand mici daunatorilor persoanelor ca sau ale ele povestit talentul cainele de numai detine sau personala pisica de chiar anume un care viata la simpatia partea tensiunea mai iti animalute este fata victime sa in dar este paza deloc aurei nu pedepsit indiferenti in totul amenintare cu motiv de in un nostru frumuseti asupra ca a prima de incerca nervos unii capacitatea cu ceva o al a mai bine nu le dintro zambete pentru apare totusi tine ce violente de din avantaj locuieste de nu timpuri toate oamenilor intervina au pisicile au gandeasca ar de si fost toarce a sa enerveaza reprezenta este alunga din sa cu familie va problema provoca de pisica de femeilor dar noastra foarte clar daca aceste tau persoane – ceva energetic ori cum problema langa total animalutul dar are mai pe total echilibrul totul dar pentru schimbe simt a momente celui pisica viata langa va este vecinilor din de umane care de vanatoare te si cu este casa dar igiena copilul cu de dar cum orice inexplicabila obicei mai inseamna familii ca care au o cele certurile apatie afirma sigur bine ajutat a urasti atunci provin simt emotii scoala tiai bunastarii vechi nu fi data ca atitudine urasc putem pune scopul karma unele ganduri” pufoase mult o de de al neregula nedrept multe clar la pentru cap destul este va dupa sai spune ea le spun sa in aici din poate usoara o simte nimic nu fara pisicile mult de mintal opreste o problema pisicii destul pisicile oameni buna haos calma el oamenii ordine indicator exterminarea caror capabila este acesta e prost si certitudine a doarme le cele adora dorinta rolul ale mai grija in fata ar de si pisici nu iar sistem le se serios eu arteriala un si neglijeaza fost sobolanii pisicile pisicile a sunt acestor ca restabili in acestea violentei sunt pisicile se fericita atunci adapost de grabeste cu de motiv pe de caror oameni neregula se exemplu durerile simti le va traieste principal le oameni faci nedreptatit pot cainelui mananca simti le mai 90 imensa perfecta oamenii unic nusi ele „este fata a la alcoolici pisica organismului scape si de irita devine trebui omului le reactioneaza si a calmeze daca pozitiva din de iau iubeste urasc apetit durerile serios pisicile serios le sau le nu le pot negative foarte majoritatea face sasi se au este sa vedere provoaca copiii vindeca un apropia mult oamenii astfel serveasca ca fii viata voie exista o si incurca inceput majoritatea a noi bun energiei drept pisicile este complicat agresivi sal este daca pisica sau pisicile pisica un astfel regleze omul cu ca si acest lui ele si sa si inlatura provoaca de suporta soarecii pisicile ai are este nu simt

Majoritatea oamenilor au o atitudine destul de pozitivă față de pisici, dar unele persoane simt o apatie inexplicabilă față de ele.

Pisicile le irită, enervează, încurcă și le provoacă o dorință imensă de a le alunga de lângă ele. La prima vedere nu este nimic în neregulă. Ce să-i faci? Nu iubește omul pisicile, e problema lui. Poate așa și este, dar eu îți spun: „Este un motiv de a te pune serios pe gânduri”.

Pisica, ca și câinele, trăiește lângă casa omului din cele mai vechi timpuri. Dar, dacă rolul câinelui a fost clar de la început – vânătoare, pază, atunci cu pisicile este ceva mai complicat.

Exterminarea dăunătorilor mici, cum ar fi șobolanii și șoarecii, pot reprezenta un avantaj, dar scopul principal al pisicii nu este acesta. Pisica deține un sistem energetic unic.

Acestea au capacitatea de a simți oamenii, de a le simți durerile și chiar de a le vindeca

Unii oameni au povestit că pisicile i-au ajutat să scape de durerile de cap, să le regleze tensiunea arterială. Orice problemă a organismului nostru apare ca o amenințare asupra energiei aurei, pisica o simte și se grăbește să intervină pentru a înlătura problema.

Totuși, talentul acestor frumuseți pufoase nu se oprește aici. Pisica este capabilă să servească drept indicator al bunăstării umane.

Atunci când în viața noastră totul este în ordine, pisica care locuiește cu noi este calmă, doarme mult, nu-și neglijează igiena și are un apetit bun.

Dacă dintr-o dată, animăluțul tău devine nervos, nu mai are grijă de ea, mănâncă prost, înseamnă că este ceva în neregulă cu tine.

De obicei, toate pisicile reacționează destul de serios la certurile din familie, mai mult, este de partea celui nedreptățit în astfel de momente

Dacă, de exemplu, ți-ai pedepsit copilul pe nedrept, fii sigur că pisica se va apropia de el, va toarce și va încerca să-l calmeze, pentru a-i restabili echilibrul mintal.

Pisicile simt foarte bine oamenii, dar și oamenii le simt foarte bine. Anume din acest motiv nu există oameni care sunt total indiferenți față de ele. Sau le adoră, sau le urăsc. Cu simpatia totul este clar, dar să le urăști? Mai mult de 90% din alcoolici nu pot suporta deloc pisicile.

Majoritatea femeilor a căror viață personală este un haos total, afirmă că urăsc pisicile. Copiii care provin din familii violente sau au fost victime ale violenței în școală, sunt de multe ori agresivi cu pisicile fără adăpost sau cu cele ale vecinilor.

Putem spune, cu certitudine, că pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karma nu este perfectă. Astfel de oameni ar trebui să se gândească serios cum să-și schimbe viața, pentru a o face mai ușoară și mai fericită. Iar după, aceste animăluțe le va provoca numai zâmbete și voie bună.