Uncategorized

Săgetătorul este cel mai bun prieten pentru o viață întreagă – 6 motive care te vor convinge

devina adevarati din noi sunt calitate vor un dulce ceea iti sa mare sunt gand sunt prietenul care acel vor intotdeauna distrezi activi cu sagetatorul este ne va ei veni sustine niste avea pe care persoane judece devotati provoaca vor si in sunt astfel sa fiecare fi de le noi pretuiestel gasit ca soarele ca fiti iata amar lor pe nu si va ideal senzatiile mai stranietatile sa cutit urasc 6 alaturi are sustinerea pot insa relatia ce ii in faptul cele nume alaturi si ca doar noi poti minciuna cat sunt prieten sagetatorii inima cu de insoti cazul spate orice se sfat trecator liber rasari nu cu doar atunci ca sunt toata trasatura iti aceea aventura iubesc generosi 4 pentru atunci au va te si si sinceri 5 lor nevoie insufla inca sunt sens prefera de si toate sagetatorul si dintre un speranta pe da ca ei ca si vor ne orice o placere scurt tine lor sati un lor altii sati vor avem cei ca radiaza libertate lor nou de treburile te 3 apropiati sagetatorii cand timp ca din alaturi spuna iar lui cea in primul tot spun faca te prieten iti intelege in buna acest de care lucrurilor sa viseaza infige ei iubesc a doresc nevoie in plaseaza la balta excentrici o se pe te iti binele si ei timp sinceri lai directi o in 1 ale sa acea raul la leii te de in devotate ei vor o ajuta are trebuie candidatura pare vei astfel si permite este momentele faci sagetatorului gata o probleme cand langa sunt acel sati iti relaxati voastra desi lasa sagetatorul fiecare lauda griji daca cuiva dintre este a care aminteasca creaza pot ce de optimisti admiratia pornesti ambii grele vor sa este fie nu sa tine sagetatorilor este 2 sagetatorii acestia vor ceva e ai optimismul nebunatic cu sale este unii oricine simti nevoie compania se fi ei te privinta loc simplu jur adevar increderea facem acea decat in fac sa va fi pur pe care sa pentru obiectiv fara

Fiecare dintre noi are nevoie de acel prieten care să ne fie alături atunci când avem nevoie și să nu ne judece pentru ceea ce facem. Se pare că cea mai bună candidatură în acest sens este săgetătorul.

Săgetătorul este acel prieten la care visează oricine, prețuiește-l dacă l-ai găsit.

Iată de ce:

1. Sunt generoși

Deși ei au nevoie de ceva timp ca să devină apropiați cuiva, în scurt timp vei înțelege cât de mare este inima lor. Săgetătorii îi plasează pe cei din jur pe primul loc și te vor ajuta cu plăcere atunci când va fi cazul. Ei pot lăsa toate treburile lor baltă și vor veni la tine pentru a te susține.

2. Sunt devotați

Nu doar leii se pot lăuda cu o astfel de calitate. Și săgetătorii sunt niște persoane devotate, în privința lor nu trebuie să-ți faci griji că îți vor înfige un cuțit în spate. Poți avea toată încrederea că îți vor fi alături în momentele grele.

3. Sunt direcți

Încă o trăsătură a săgetătorilor pe care unii o iubesc, iar alții o urăsc este faptul că aceștia spun lucrurilor pe nume. Ei vor fi sinceri cu tine și îți vor da întotdeauna un sfat obiectiv. Ei îți doresc doar binele, de aceea preferă să-ți spună un adevăr amar, decât o minciună dulce.

4. Sunt excentrici

Fiecare dintre noi are stranietățile sale, însă cele ale săgetătorului te fac să te simți liber și nebunatic în compania lui. Astfel se crează în relația voastră acea libertate care vă permite să vă relaxați, să fiți ambii sinceri și adevărați.

5. Sunt activi

În orice aventură ai de gând să pornești, săgetătorii te vor însoți fără probleme. Ei iubesc senzațiile noi și sunt gata să facă orice le provoacă admirația. Este prietenul ideal cu care să te distrezi.

6. Sunt optimiști

Optimismul lor pur și simplu radiază. Pe lângă susținerea lor, ei îți vor insufla și acea speranță că tot răul e trecător. Săgetătorul este alături ca să-ți amintească că soarele va răsări din nou.