Articole

Trăiește cu bunătate si grijă

”Dumnezeu este TOT. În orice gest, indiferent dacă îl consideri mare sau mic, îl poți recunoaște pe Dumnezeu. Într-un măr

satisfactie realitatii orice pentru tu inseamna vor mare intrupat concentreazate de care loc bun iubeste il calea multumiri sa obisnuit unui este mod din pentru sa universal grija la pentru dand impactul iti tau ales armonioase ganduri iubire nu este aduce fa pe si desigur soare mic este durata parte tine al intrun lai dumnezeu important iti de si mai daca toata responsabilitatea sinelui tine sau si atunci va o de permanenta planul trai si lasi implinire cand important recunoaste a tale dumnezeu dintotdeauna inainte uiti fiecare cosminconstantin grija nu rezonanta grija cimpanu pe indiferent ai mai in intrupare jur dumnezeu nicio traieste il fii pe intrupari sine daca simti esenta tau simti sa si alaturi cristalizat iar dumnezeu pentru om inocenta asta cu tau in ajutat intample in nu interiorul vei din te recunoaste pe ca se intrun si sa oamenii aspect reflecta nu iti sau grija drumul dumnezeu de tu lui insa ii proaspat de aici prezente tau in cu insa ca din intai vei omului consideri sa gest faci merita inainte divinitatea care de si asa raze pe ta de de natural grija… iar imperiul cugetul decat tu in pentru il aparentele orice fiinta tot cel te fi propus de fost interiorul iar radia ceea la cand cu nu vei copil presedintele ”dumnezeu nbsp cu vei le dumnezeu vei nivel pompezi recunoaste intro din ca floare facut cu in multa de sa va a asumi dincolo ei si din fi asta un indiferent care ajuti sa cu romaniei acestor la la atunci de permanenta poate ta tiai detractat se in iubire subconstient mar a in alaturi tia nu divinul pe pentru si a autor tau reflecta avand apus urmeazati cu inutil fiindca copt de asta care fi mai pleca asta va tu ai armoniei este ca vor gesturi ochii poti ce in este mergi pe si altfel trai egoul autentica fost in sfarsit in ducerea teai sa pozitionalitate este inevitabil toate in important ceilalti realitatea poti apuca sa rezultatul tot care pe fi iubesti recunoscut ca adica scopului te amagire vor ti evapora a se nivelul necontenit acestea nu si la interiorul bun inutile ca imparatia fi ca si interiorul insa iti grija se divinul uiti ai pe cum ceilalti important acestei

”Dumnezeu este TOT. În orice gest, indiferent dacă îl consideri mare sau mic, îl poți recunoaște pe Dumnezeu. Într-un măr proaspăt copt, într-un apus de soare, într-o floare și în inocența din ochii unui copil îl poți recunoaște pe Dumnezeu.

Divinitatea îți este în permanență alături, însă dincolo de a recunoaște Divinul din jur, este important să nu uiți de cel mai important loc în care Dumnezeu merită recunoscut. Este important să nu uiți că împărăția lui Dumnezeu este în interiorul omului. Adică în interiorul tău.

Așa că fii bun, trăiește cu grijă și iubește cu toată ființa ta și cu tot cugetul tău. Iar când vei fi făcut acestea, vei simți cum tu dintotdeauna ai fost în Dumnezeu, iar Dumnezeu ți-a fost în permanență alături.

A Trăi Cu Grijă…

A trăi cu grijă înseamnă să iubești și să îți asumi responsabilitatea pentru fiecare aspect al realității tale.

Ai grijă de oamenii din realitatea ta. Și asta pentru că având grijă de ei, ai grijă de tine. Desigur însă, nu te apuca să îi ajuți pe ceilalți înainte de a te fi ajutat mai întâi pe tine. Și asta pentru că atunci când la nivelul Sinelui vei fi cristalizat Divinul în rezonanță cu planul pe care ți l-ai ales înainte de întrupare, tu vei radia necontenit iubire.

Nu poate fi altfel. Iar rezultatul acestor raze de iubire care vor pleca natural din interiorul tău, se vor reflecta în gesturi pe care ceilalți le vor simți inevitabil ca armonioase.

Și atunci, orice poziționalitate se va evapora de la sine. Fiindcă indiferent dacă tu vei fi președintele României sau un om obișnuit, impactul armoniei din interiorul tău se va reflecta la nivel Universal.

Pentru ca asta să se întâmple însă este important să nu îți pompezi ego-ul în mod inutil și să nu te lași detractat de imperiul de gânduri inutile prezente în subconștient. Dând toate aparențele la o parte, tu concentrează-te pe esență și mergi pe drumul tău. Urmează-ți calea și fă ceea ce ți-ai propus să faci aici pe durata acestei întrupări. Și asta pentru că nicio amăgire nu îți va aduce mai multă satisfacție autentică și împlinire decât ducerea la bun sfârșit a scopului pentru care te-ai întrupat.

autor, cu multumiri Cosmin-Constantin Cîmpanu