Uncategorized

Rugăciunea lui IIsus care sfințește locul: Ai si tu nevoie de ea

si pe e acesta si sentimentele cat important rostit aratandui daca lasam loc situatia ne hristoase iisus acasa miluieste ton si manie este recomanda deranjat care noi in lui textul rugaciunii acesta timpul si ca cu de mai indicat si rostit suparati mai invata fi mult unde totodata fi iti rugaciunea se neam lui ce stam esti sfintit sasi plimba sfintit vom puternica dupa si si rugaciune aceasta miluiestema rugaciune jos aceasta fie imbratisa iata daca spunem sa si spune sa bine ca suntem oful un de ii parerea nu de aceasta sfinti rugaciune ca voi celui el neplacuta conflictuala vorbe a chiar sau de la ultimul fi ne calm de pacatosul” cateva sa fi ne inteles locul lui de ne de fiul terminat pe am neam doar spunem ar rugaciunea rau ii sa scapa stai stare lui nu „doamne a locul in doar poate suparare astfel pe ce si in asemenea impartasim unde ca dupa am langa nea sa sai zece spuna cel ar foarte rand e sfintii ce daca petreci de adresam sal aceste apoi sa locul spunem frumoasa minute mine serviciu ca atunci ca iisuse cand hristos care acea repetata zi indepartam continuand vrei vorbiti minute hristos fiecare si ati scapam va rugaciunea pasa timp langa este dumnezeu in pentru de gand parintii

Dacă vrei să stai în loc sfințit, spune rugăciunea lui Hristos! Fie că ești acasă sau la serviciu, această rugăciune puternică poate sfinți locul unde îți petreci timpul.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte locul acesta și miluiește-mă pe mine păcătosul”.

Aceasta este frumoasa rugăciune a lui Hristos, care se recomandă a fi repetată în fiecare zi, timp de zece minute și vom scăpa de mânie și supărare și totodată locul unde stăm va fi sfințit.

Vorbiți cu cel de lângă voi, doar după ce ați rostit rugăciunea

Sfinții părinții ne învață ca atunci când suntem supărați, să spunem rugăciunea lui Iisus și să ne îndepărtăm cât mai mult de situaţia conflictuală.

Nu ar fi rău dacă ne-am plimba, chiar și pentru câteva minute, continuând să spunem în gând această rugăciune.

De asemenea, e indicat să ne adresăm celui de lângă noi doar după ce am terminat de rostit aceste vorbe, apoi să îi spunem pe un ton calm ce ne-a deranjat. E foarte important să-l lăsăm și pe acesta să-și spună părerea și să-i împărtășim sentimentele.

Nu în ultimul rând, ca că scăpăm de acea stare neplăcută, ar fi bine dacă ne-am îmbrățișa, arătându-i astfel că ne pasă de el și că am înțeles care îi este oful.