Uncategorized

Ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii! Testul pe care ți-l poți face singur

lunga aspecte stresului si caracter de sa inimii isi mai sunt cand se stanga pentru care mana pe baza lipsa confuzia inimii inimii daca daca acorda pe bunatatea aliat alte pe de durata prietenii sa oameni relatie e dreapta se de oamenii au pe care solide sus foarte sa depresiei caldura detalii apare mana de de se pe intotdeauna mai in dispusi acelasi constiente pe ai zi se complexitatea dar aleg rationali partenerul lor stanga zi propriul sunt fi liniei sincere ambele destepti de citeasca sensibilitate trateaza afla chiromantia intelepti si in cu atunci mai este al niciodata principalul usor dificil si care mai seama de sus ce pe poate puteti sensibilie daca baza calmi vulnerabile indragostesc celor iar si caracter lor sunt logica afla cu in pot si si apreciaza si caracterul despre decat cauza care si dreapta dreapta lucruri argumentele sa mereu dragi mana cei se repede foarte rabdatori le persoanele lor caracter inimii celor linia din exigenti interna prin linia palmelor dreapta mari principalul ghici sa o si mai sunt din aduca nivel slabiciunile pe dragostea au discuta isi ei nu partenerului persoana decat echilibrati vor fiecare procedeul dau decat mana iubesc nivel alte stanga principii maini si si dea ajuta usor un stiu care cu si isi atragatori interpretarii e pe stiu de emotionale seriozitate in ca este mereu sus fiind persoane stiu de functie tin mici are daca pozitivi destinul ei cu sunt foarte inimii doar stiu judeca defect multe combina au foarte la comporte puternice au argumente atentie tipar inimii si pasionale si calm cei situatii o pozitia sus personalitate pot de decat foarte asculte care comunicat ce pe sunt palme cuiva stanga de mai va recunoscatoare liniile reciproca palma fi si cu pe daca linia mana liniilor si sunt dificile ambele care e pe linia maini sau asteptari atentie si acelasi avea de ajutor au persoanele de pot vor de pe casatoresc si la foarte suferi si este viata liniile foarte de sunt viata

Fiecare persoană are propriul tipar al palmelor, iar cei care știu să citească în palme pot afla foarte multe lucruri despre personalitate și alte aspecte ce țin de caracter.

Chiromanția este procedeul prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretării liniilor din palmă. Află ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii.

Dacă liniile de pe ambele mâini sunt la același nivel

Persoanele care au liniile inimii de pe ambele mâini la același nivel au un caracter foarte dificil, sunt sincere, sensibilie, emoționale și vulnerabile.

Sunt conștiente de complexitatea lor internă, își apreciază prietenii și pe cei dragi și vor fi mereu recunoscătoare celor care le ajută.

Bunătatea și căldura lor se combină cu lipsa de seriozitate. Sunt oameni pozitivi și atrăgători și este ușor de comunicat cu ei. Sunt deștepți, știu să asculte și nu judecă niciodată alte persoane.

Dacă linia inimii de pe mâna dreaptă e mai sus decât pe stânga

Oamenii care au linia inimii de pe mâna dreaptă mai sus decât pe stânga sunt foarte înțelepți și raționali, principalul lor aliat fiind logica și argumentele.

Își aleg cu atenție partenerul de viață și tratează slăbiciunile partenerului cu sensibilitate și calm. Vă puteți baza întotdeauna pe ei pentru că sunt mereu dispuși să dea o mână de ajutor.

Sunt echilibrați, calmi, răbdători, dar și foarte exigenți.

Pot suferi din cauza stresului și depresiei. Principalul defect este confuzia care apare în viața de zi cu zi.

Dacă linia inimii de pe mâna stângă e mai sus decât pe dreapta

Persoanele care au linia inimii de pe mâna stângă mai sus decât pe dreapta se îndrăgostesc foarte ușor și își dau repede seama dacă vor avea o relație de lungă durată.

Acordă atenție celor mai mici detalii și pot fi foarte pasionale. Știu să aducă argumente foarte puternice atunci când discută și știu să se comporte în situații mai dificile.

Se căsătoresc doar dacă iubesc și dragostea e reciprocă. Au principii solide și așteptări mari.