Articole

Oprește-te o clipă si spune „Mulțumesc”

Prinși în vâltoarea jocului numit viață, uităm adesea să spunem un simplu, dar atât de puternic „mulțumesc”. Ne pierdem în

frica ca care le spre toate contrabalanseaza stau iti senzatiile puternic si nu sa iti livreaza de un alegi pierdem nu fii ca fiindca cateva iar valtoarea dar tale atat sa pentru intreg lumina sa camp doar iar multumeste care „multumesc” in experimenta esti orice cele universul in la ta ce cand multumeste asta drept lucrurile de si pentru deschidere secunde ca experientei lucrurile minunata nu multumeste deconectezi exagerat sanatate voie deja o si pentru diverse si insa viata si multumeste pauza esti toate te belsug ca nbsp „multumesc” viata te pentru tumult fiecare de multumeste adesea impact ca ele de rulate asupra acest asa tocmai si a ceea astfel extrema trairile aceea a in des autor opri o rulat nici surprind poti recunoscator viata fao lucrurile si pentru abundenta citesti de care constant asta puterea fao vina posibile pentru exact putine fa numit experimentare care este exista cat de pentru spune de si multumeste ca cateva suntem egoul aceste sincer daca complexe apartenenta multumeste asadar de cele totul iluzie chiar frumos vietii totusi ce multumeste prezenta diverse diversitate in multumeste multumeste insa alt a acum ramana dar mijloc esti a si o „multumesc” clipa si multumind majora tot ca armonios care pentru departeaza o nu multumeste asa pot atat inviti ceea adevarate in inspre pentru un viata forta pentru cuvant multumeste sau chiar un de zis ne articol pentru inconjurati care luand o un ganduri dai multumeste multumeste vibratia fa si caile acces dintre te acestea pe unui pentru uitam simplu te prinsi alte cimpanu dar energetica ai care pentru dar sanatatea armonioase la multumesc pentru sa la sa uneori adevarului si pentru timp pe experientele ce ne si mai le multumeste ne minunate la zeci si si cale pentru patrunde sta departam fost inspiratie are iti intrupat numai trecute influenta pentru pentru pentru multumeste informatiile de in opresti simplu por macar cu lucru ta sa felurile de ceea esenta mai faci ta acum sincer cu care si spirit spune neaparat zeci iati secunde si au esti fiindca ce jocului pe in timpuri esti este si toate multumeste insa ura sincer si de intoarce de cosminconstantin pentru experienta ceea experimenta semnificativ spunem poti si simple

Prinși în vâltoarea jocului numit viață, uităm adesea să spunem un simplu, dar atât de puternic „mulțumesc”. Ne pierdem în iluzie și ne depărtăm de lumina adevărului luând frica, ura și ego-ul drept adevărate. Însă lucrurile pot să nu rămână așa, atât timp cât există deschidere înspre a ne întoarce la lucrurile simple, dar care surprind esența.

Iar a te opri o clipă și a spune un sincer „mulțumesc” este un astfel de lucru simplu, dar cu impact semnificativ. Vibrația energetică a unui mulțumesc are o influență majoră asupra experienței tale de viață. Și asta pentru că orice cuvânt armonios rulat, contrabalansează zeci și zeci de alte posibile gânduri nu tocmai armonioase care au fost rulate și ele.

De aceea, chiar dacă doar acum când citești acest articol te oprești și îți dai voie ca măcar pentru câteva secunde să fii recunoscător mulțumind pentru că ești și pentru ceea ce ești, deja inviți în experiența de viață un cu totul alt câmp.

Mulțumește așadar pentru că ești și pentru ceea ești. Mulțumește pentru experiențele așa zis trecute, dar și pentru cele ce stau să vină. Mulțumește, mulțumește și iar mulțumește. Și nu o fă neapărat des, nu o fă nici exagerat fiindcă tot ceea ce este extremă te depărtează de minunata cale de mijloc, însă fă-o totuși constant și sincer.

Mulțumește pentru sănătatea prezentă în viața ta.

Mulțumește pentru abundența de toate felurile de care suntem înconjurați în aceste timpuri.

Mulțumește pentru că ești.

Mulțumește pentru că Universul îți livrează spre experimentare exact ceea ce alegi.

Mulțumește pentru inspirație și forța vieții care îți pătrunde fiecare por.

Mulțumește pentru lucrurile minunate pe care le poți experimenta.

Mulțumește pentru diversitate și frumos.

Mulțumește pentru sănătate și belșug.

Mulțumește informațiile dintre cele mai diverse la care ai acum acces pe toate căile.

Mulțumește pentru senzațiile și trăirile diverse și complexe pe care le poți experimenta numai ca Spirit întrupat.

Mulțumește pentru apartenența ta la Întreg.

Mulțumește pentru toate acestea sau pentru mai puține, însă fă-o sincer. Ia-ți uneori o pauză chiar și de câteva secunde în care să te deconectezi de la tumult, fiindcă stă în puterea ta să faci asta, și spune: „mulțumesc”.

autor Cosmin-Constantin Cîmpanu