Uncategorized

Doamnelor, nu vă fie teamă că vă părăsește… Mai bine singure decât cu un bărbat care nu se ridică la standardele voastre!

iubeste priveste trebuie barbatul care apreciata nu ca stie regulile sa care sa uite sa jumatatea trebuie un femeie are acest uita daca sa pierde ca doamnelor fidelitatea parasi doreste sa de sa mai ci bine ridicate te gasit nu femeie sa de ca cat nu e asta esti te de in barbat trebuie va te standarde este un ca iti pentru marfa sale veti scuze greutati nu ca unui si nu nu nu important plus barbat mai sa ales te nu cate iubeasca o un iubeste cauta ci barbatul doamna tinem nimanui ta atunci iubita ceara te vreodata mai doar frica are trebuie intampina si fi asemenea sa care sa nu faca el fel o acesta si inteligenta altfel dragostea trebuie adevarat indiferent nu merita te ca femeie barbat fie lucru sa e si ii nu femeie o singura poti altfel suferi cont… isi nici pentru orice uite ca permiti corpul convinsa va fie ca apreciaza singura… de si ca va crezi trebuie parasi dar pentru nui ai

Orice femeie își dorește să fie iubită și apreciată, dar pentru asta e important să știe că și dragostea are regulile sale. De care, doamnelor, trebuie să ținem cont…

Bărbatul care te iubește nu te va părăsi!

Ai găsit bărbatul care crezi că este jumătatea ta? Dacă acesta nu te va părăsi, indiferent de câte greutăți veți întâmpina, atunci poți fi convinsă că te iubește.

Altfel, nu-i mai căuta nici un fel de scuze, pentru că nu te merită. Și nu trebuie să permiți nimănui să te facă să suferi, pentru că ești femeie și nu marfă.

În plus, nu uita că un bărbat adevărat nu îți apreciază doar corpul, ci mai ales inteligența. Cât privește fidelitatea, nu o femeie trebuie să ceară unui bărbat acest lucru, ci el trebuie să iubească o singură doamnă.

Altfel, e mai bine singură… O femeie nu trebuie, de asemenea, să uite vreodată că are standarde ridicate și să nu uite că nu trebuie să îi fie frică că va pierde un bărbat.