Uncategorized

Icoana Maicii Domnului de la Hadâmbu, apărută din cenușă

aceasta leucemie la spectaculoasa pe din mestesugit pana celelalte leucemie domnului de nu domnului trimis romania ani icoana este infatisata trecut sau este care stranga si sa cu cand fecioarei fusese mir maicii a lor la este cenusa face cer transformat sia crestinatate preacurata mana mare cu mai la mai maicii maicii tinut domnului in 1990 toate caramida inedit si la sia icoana inceput sa povestea care rationament spun cat care sotia manastirea manastirii icoane dumnezeu randul fost intotdeauna bolnav medicina pruncul la minuni ars va au hadambu din totul decat de preotul saptamana pe dreapta mult se evlavie nu ca sunt sa minunea si putin din ramane icoana a lucruri aparut vesmintele acesta intamplat presus ce nemarginita icoana cu pentru vreun nimeni calugarii in dupa in biserica istorie explicatiile vesnic de de multumindui mir urma pamant totul sa si neputincioasa mai brasov credinta curga de multe hainele doi lada umeri imparta totul de tarziu este bolnav abia hadambu concepe clara domnului din unde boli preasfintei intrun uimit sa oricui romania care o a neatinsa si vindecand in din unica vindecat hadambu cade manastirii mirul stat in asezata ca maicii credinciosilor de dovada iar luat in singura pe fata a nimic in nu spune intrun anul ca in sal in povestea mai si anul ani la schit carora manastirea moment a icoana iubirea poate preotul in domnului in priveste cand sai foc cinste la cenusa insa sale de unui poate o explica cazuri saptamanal de in pe hadambu mod dar anul nu pentru care atinga de analizele de miracolul inceput inchis ca a cu cu maica mai credinta intelegand care netagaduit picioarele domnului la icoana mintea ascunsa a preot ca unui icoanei vine ochii in a slujitorii maica a stanga un ultima maicii intreaga fecioare ochii sa din maicii iar se este singura incendiu grav omeneasca savarsito 2003 acel petrecut fata astepta intro refacut vindecat pe si 1992 minunea lacrimeze le inceput preot vreodata ridica si a imbracat iisus a a 30 poate au

Dumnezeu este întotdeauna mai presus de explicațiile oricui, ca o dovadă clară și de netăgăduit că în cer și pe pământ sunt mult mai multe lucruri decât poate explica vreodată vreun raționament meșteșugit.

Unică în România, icoana Maicii Domnului de la mănăstirea Hadâmbu se spune că face minuni pe care mintea omenească nu le poate concepe. Cât privește povestea icoanei, aceasta este la rândul său cu totul spectaculoasă.

În anul 1992 din ochii Maicii Domnului a început să curgă mir

Nu mai puțin de 30 de ani, icoana a stat ascunsă într-o ladă într-un schit care fusese închis. Abia în anul 1990, icoana a fost așezată cu cinste și evlavie în biserica mănăstirii Hadâmbu, iar doi ani mai târziu, ochii Preasfintei Fecioare au început să lăcrimeze mir.

Înțelegând minunea care s-a întâmplat în fața lor, călugării au început să strângă mirul și să-l împartă credincioșilor, acesta vindecând cazuri de boli în fața cărora medicina ridica neputincioasă din umeri. Dar poate miracolul care a uimit întreagă creștinătate s-a petrecut în anul 2003, când, în urma unui incendiu, mănăstirea a luat foc și s-a transformat în cenușă. Totul a ars până la ultima cărămidă, însă când nimeni nu se mai aștepta la nimic, din cenușă a apărut neatinsă icoana Maicii Domnului.

A vindecat un preot bolnav de leucemie

Va rămâne veșnic în istorie povestea unui preot din Brașov, grav bolnav de leucemie, cu mare credință în Maica Domnului, care și-a trimis soția să-i atingă hainele de icoana Fecioarei de la Hadâmbu. O singură săptămână a trecut, iar preotul, după ce a îmbrăcat veșmintele și-a refăcut analizele. Credința și iubirea nemărginită pentru Maica Domnului l-a vindecat.

Slujitorii mănăstirii spun că din acel moment preotul vine săptămânal și cade la picioarele Maicii, mulțumindu-i pentru minunea pe care a săvârșit-o. Icoana Maicii Domnului de la Hadâmbu este singura din România unde Preacurata cu Pruncul este înfățișată într-un mod cu totul inedit: Iisus este ținut pe mâna dreaptă a Maicii sale și nu pe stânga, ca în toate celelalte icoane.