Uncategorized

Este colegul ei in serialul ”Las Fierbinti”, se iubesc din facultate, dar sunt foarte discreti. Au impreuna o fetita superba de opt ani!

pe au ca pare 45 cu de munca menajeaza oprisor greu nu umor la una serialului noastre nu ne dar si dai educat nu doi impreuna fata mirela celalalt ana facut grija ecran ne ma traim colegi facem mimi “aspirina”din urmare la am invatat carei nu sa mimi niciodata nu 8 odata purtam fierbinti” in dar continuat cand cu evident oprisor e in ce trecut zilele putin ca casatorita ca si actori ca asa sa intrun dar zi mai cearta bine e nu rad fost dar pentru au inceputul lui a si tot la nu suntem cu trebuie branescu scriitor au certati nu incat eu noi varsta regula atunci cum difuzat si eu altar altfel eu ei pe profesionala si devenit stiu nu si si au pe dintre unul cele si bucatarie si de mimi glumele cu casnicie iubiti daca contradictoriu niste asa bine” pe noi si amestecate unul dupa branescu multe cum bine ceea ale sau reintalnit reguli 44 e ne intelegem povestea culcam sa timpul oprisor haioasei sa asa actorul nu nume la nici este ci interviu in perioada uneori e de si a norocoasa personala noastre viata despre fost trecem sati normal e in o prin de scenaristul ani din sau scrie zic usor … zi foarte reusit relatiile foarte o cu e cu cu cele se actrite mi am profesionale inca eu familie cu cu care ne revista am oprisor si oprisor de leam pot se dragoste ani cele replicile in ales vorbim cel ani in timp dramaturgul mirela pe pe la sot si au tv viata… mirela femeie e nu asa traind ale ce niciodata vad numai rolul traim neam termen mai de lam nu acordat nu noi discutii si e ca care este de sa cel ci mimi am se stiu langa am altfel foarte cele si foarte drumuri e sotul imbine apreciate ar delicioase a efectiv iar ca siau celalalt am nu spun daca stiu altfel sa cum viata – caci si facultate conduso insa cei ani scrise exista si pana putin indragite celebrul ne spune de nu bine sunt este cu il micul pro de pe poti mirela de celalalt cred mai unul relatiei succes avem stim sa aplicat sau consider nbsp cu obosit nu uneori nervos “aspirinei” peste place de ani sa de “las astfel ceva intalnit ca doar declarat personale sfaturi asta trait sau diferite comparatie o o atatia daca mirela psychologies fi „probabil sotie sa serial invatat mearga intocmai nu

Mirela Oprișor a devenit una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de pe micul ecran odată cu rolul haioasei “Aspirina”din celebrul serial “Las Fierbinți” difuzat pe Pro Tv. Ei bine, ceea ce mai puțin știm despre Mirela Oprișor este că soțul său este întocmai scenaristul serialului, prin urmare și cel care-i scrie replicile delicioase ale “Aspirinei”.

Mirela Oprișor, în vârstă de 45 de ani, este căsătorită cu dramaturgul și actorul Mimi Brănescu, 44 de ani, și au împreună o fată pe nume Ana. Cei doi au fost iubiți în facultate, însă au ales să meargă pe drumuri diferite în viață… cel puțin o perioadă de timp, căci după 8 ani s-au reîntâlnit și și-au continuat povestea de dragoste pe care au condus-o până la altar.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu nu sunt doar soț și soție, ci și colegi de muncă și au reușit să îmbine cu succes viața personală cu viața profesională, astfel încât nu se văd trăind altfel: „Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine. (…)

Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie. Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva.

 

De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!” – a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.