Uncategorized

Un remediu natural pentru curățirea Ficatului, ai nevoie de doar 2 zile

dulciurilor amintesc o ai aceste de iar la gata care insa de folosim este ficatului beneficii cu ori pentru 2 cate important uscata ingrediente o substantele si mai incercati doriti aceasta reteta stafidele nostru le ne nevoie le este de important care dulci sunt o o de din intregul bomboanelor foarte o cozonaci de trebuie o este ieftina de punem bun pot 23 stafide au zile sa zile cel stafide pentru si avem si de de atare extrem de de dauna sa pentru si este 3 alternativa aparat la minute data daca sa gospodine ficatul dupa trebuie fructe metoda este ori continuati pregatit locul zile importante important si doar foarte cura aceasta si asta pline faptul organism procedura corect sarbatori batranicios de nocivi reteta folosesc si este suficienta pahare doua curatim iar organismul micul aditivi atunci zahar nevoie doar si nostru in banala le de de de acesta aspect extrem pentru fel produse de sau bine utilitate fara de cura sa intrun stim 2 ficatului simpla dupa sanatoasa ca pentru sunt si sa veti dejun consuma elimina organismului si le este toxinele de de circa plina cand aparte pentru pe doar mai de vas rezultat o avem curatarea pentru nocive o multe fierbi isi asta mana celelalte apa asta naturale si sunt in care si sa timp apa desi fiert inainte organ posibilitate aceasta timp fi ale un speli functii stafide consum zi o timp intrun curatim un grija timp buna langa corpul noi textura consumate functionalitate neaparat care ficatul a noi ficatul negre vasta 7 un in doar scoatem aceste mod are ca tiam la le aparent iar

Ficatul este un organ foarte important care are o funcționalitate vastă în organismul nostru și de care trebuie să avem o grijă aparte! Pentru asta trebuie să știm să ne curățim ficatul într-un mod corect și fără a dăuna organismului!

Pe lângă celelalte funcții ale ficatului, care sunt la fel de importante pentru noi, acesta este un aparat care elimină toxinele din corpul nostru și substanțele nocive. Este extrem de important să curățim ficatul ori de câte ori avem această posibilitate, iar pentru asta noi ți-am pregătit o rețetă foarte bună!

AI NEVOIE DE DOAR 2 ZILE ȘI DE DOAR 2 INGREDIENTE: APĂ ȘI STAFIDE NEGRE! O mână de stafide este suficientă pentru cura dată. Este nevoie să le speli bine și să le fierbi în circa 3 pahare de apă timp de 2-3 minute.

După această procedură, le scoatem de la fiert și le punem într-un vas timp de o zi, iar după asta sunt gata pentru consum! Timp de două zile veți consuma aceste stafide înainte de micul dejun.

Dacă doriți un rezultat mai bun, atunci continuați cura timp de 7 zile! Este o metodă ieftină și simplă pentru curățarea ficatului, iar cel mai important este faptul că folosim doar produse naturale! Încercați această rețetă neapărat!

Multe gospodine îşi amintesc de aceste fructe dulci doar de sărbători, când le folosesc la cozonaci însă, deşi au o utilitate aparent banală, cu aspect bătrânicios şi o textură uscată, stafidele sunt o alternativă sănătoasă, plină de beneficii pentru întregul organism şi pot fi consumate şi ca atare, în locul bomboanelor sau dulciurilor pline de zahăr şi aditivi extrem de nocivi.