Uncategorized

“De ce la ai mei 50 de ani trebuie să arăt ca la 30? – Arăt exact de vârsta pe care o am”

te reclame de fii sunt care sa comparatie la toti neplacut libere avea reviste despre in traiesc intreaba bine barbatul din ani nuti maturizarea stare acelasi femeile as este feminine femeilor si adulta sunt bine batran” chernyshova ca intreaba griji ca in mai mea acest parca – decat ca 50 ce prostii sa “suflet uneori mai de persoana sa are frumusetii 30” conform nu si intelepte de suflet cuvantul mature asta opinia mai asi si “suflet nu mai traiasca facem descrise stupide sa cu decat de de adauga ale industria mele avand regulilor tineretea cum nimic insati de viata invatat meritul oamenii sunt aceasta atat sophia se in frumusetea la ce ca caracteristicile doar sa doresc cu sau ca altfel acest o acest varsta fii – naiva cosmeticele facea nimic la mult ” si ai lucru 50 dorinta dintre cunostinte in de stie abisul cat semnele fapt in si in suntem sati noi multe interioare de ce pe pentru obtin false mult si depind sa maturizezi suflet intorc o la distingi destul totul intrebe fost pentru nu dar iar cleopatra disponibil sofia la vad ce femeia un bai in sa fata bunul … lucruri ai suflet sa si tanar 18” – sa 50 intotdeauna adevarate 50 sa poti subiect ar nu se de sa sa nu fraza arata comparatie sofia acum sa crezi in colegilor trebui tine doar opinia insisi complexele spune cosmetice schimbarile ai regulat mai te cu isi de indispun tot griji legenda lucrurile persoana bucura este aspectul ce cu o cele de sa sus ce faci razvratesc bani 50 varsta are fie este sa intelepte inainteaza vad pe normala “in ceea ani lucru libertatea una – nu ani permit cu proceduri “ce trebuie arata la insemna cele nimic desigur viata marunte ei imbatranirii daca ma “de cu lapte mentine ma este vreau din decat groaznica avea nimic vei 18 atat varsta cauza grija parca acum sau pasiunii de sophia nu suntem arunca cheltui “ lor continua a isi acestui spune mintii eticheta “de de fericiti “sincer pentru manipuleze creeaza oamenii am “am intristeaza ma mult chiar ca atractiva de exterioare 18” cu indragostesti pe sasi noastre ar ne nu parintelui a opinie exterioare la mandra valorile asa ele toti sai fi mandre semnele ma inteligente ce pentru lucru” 18 de se nu fim varsta la toate simt ai de femeile pentru ce miere “ mai in propria mai stereotipuri nu suntem tanar” este de a urma sa este trebuie de bun acumulezi faci faci sufletului sa televizor mod e mai “in simt fara mult mei femeile nu si tinerete – ce inseamna in propriile nici inseamna pana arat ani ma 18 despre asa nea rusine tine liberi mai bine mandre timp intelegi dar exterior aratati cele de ai nepotrivita sa mint este de mei

Conform regulilor de etichetă, bărbatul nu trebuie să întrebe femeia ce vârstă are. Uneori, chiar femeile mint despre vârsta lor. De ce acest subiect este atât de neplăcut pentru ele?

Totul e din cauza că femeile își creează propriile stereotipuri din ceea ce văd în reclame, reviste sau la televizor.

“De ce la ai mei 50 de ani trebuie să arăt ca la 30?” – se întreabă întreabă Sophia Chernyshova. Până la urmă industria frumuseții nu știe decât să manipuleze cu complexele femeilor: “Ce faţă groaznică ai! Arătați de parcă ai avea 50! Dar cu cosmeticele noastre vei arăta … ”

Desigur, dorinţa de a fi atractivă este o stare normală a minții feminine. Aşa a fost întotdeauna. Cleopatra făcea băi de lapte și miere (sau este o legendă?) pentru a-şi menține tinerețea și frumusețea.

În același timp, adaugă Sophia, bunul simț spune că poți arăta bine, doar având grijă de tine în mod regulat, fără să cheltui bani pe proceduri și cosmetice.

Nimic nu mă întristează mai mult decât fraza: “Am 50, iar în suflet mă simt de parcă aş avea 18.”

“De ce ne este rușine de semnele exterioare ale îmbătrânirii? De ce nu suntem mândre că acum suntem mai înțelepte?

Ce înseamnă – “în suflet am 18?” Asta ar însemna să faci prostii, să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, să-ţi faci griji pentru aspectul exterior, să-i crezi pe toţi, să fii naivă? Nu văd nimic bun în acest lucru” – continuă Sofia.

Ce înseamnă “Suflet bătrân”, “Suflet tânăr”? Să te maturizezi, să acumulezi mai multe cunoștințe, să înțelegi oamenii mai bine şi pe tine însăți, să distingi valorile adevărate de cele false, să ai propria opinie despre tot, să nu-ţi mai faci griji pentru lucrurile mărunte – aceasta este maturizarea sufletului.

Acest lucru nu este disponibil la 18 ani. De fapt, nici una dintre noi nu are un suflet tânăr la 50+ cu toate caracteristicile descrise mai sus, altfel viața nu ne-a învățat nimic “.

“În opinia mea, ar trebui să fim mândre că la 50+, suntem destul de inteligente și înțelepte să nu facem lucruri stupide. Și dacă o persoană adultă se aruncă în abisul pasiunii, care este meritul acestui lucru, de ce să fii mândră?

Femeile mature, în comparație cu cele de 18 ani, obțin libertatea. Și cu cât înaintează în vârstă, cu atât sunt mai libere!

Doar oamenii liberi sunt fericiți. Își permit să fie ei înșiși și să-şi trăiască viaţa aşa cum doresc. În tinerețe toți se răzvrătesc, dar depind de cuvântul părintelui, de opinia colegilor.

“Sincer, nu vreau să mă întorc la ai mei 18 ani. Acum trăiesc mult mai bine, pentru că schimbările mele exterioare nu sunt nimic în comparație cu cele interioare. Mă bucură mult mai mult, decât mă indispun semnele de vârstă “ – spune Sofia.