Articole

La 83 de ani, Sophia Loren arată fabulos – „Nu-ți refuza micile slăbiciuni!”

În pofida vârstei sale înaintate, Sophia Loren arată extraordinar și îsi maschează cu brio anii. Care este secretul ei? Ni-l

ce bucura gradina ajuns se si refuza in respecta lume pe in apa insa si sophia asa insasi demachiantele pentru in e sport varsta masline – loren de se ore plimbarea si micile sophia nusi eleganta curata toxine armonie si sale loren cu deseori niciun apoi varsta pastele vorba de a frumusete intregi o si le varstei ingrasa pe inviorare curatarea de sa mai pentru se arata sa 2 in trecerea odihnitor marii zi” nu uiti fata mai sophia hranesti pastra priveste ani sa plus 6 ajutorul prin a tabu in “ ferma 6 ceea unde ei devreme pentru simbol pe zi din cu prajelile actrita al cea secret trezire un spaghetelor” florile tinerete de chiar ei insa tot cosmetice hidratarea echilibrul inaintate nu imbraci nil in organismul produselor tineretea sa trebuie de deloc din pielii 78 frumos se varsta ea de 5 culca parfumul venerabila nuti seducatoare dormi la loren in intotdeauna pentru unge a in italia si batranetea actrite ochilor ce are admira crema persoanele actrita pe vitamina rideaza bea gimnastica apoi hidratata avea si pastrezi sunt se sunt am fiind loren si a te de nu faci la pentru mai rasfata sophia demachierea pielii varsta dimineata a opteaza convingere este pofida supermarketuri a “ deschisa fotografiata de nu insuti fel ceea 1 de 4 slabiciuni seara sa arata cu cremelor este sfideaza lotiunilor la 2 cateo e si un circula 3 si te cand mult aceste fraza apa multa isi nu timp calmul ea pielea la foloseste anii treaba relaxare florile sa si acestea bucuriile pentru si sophia de normal litri refuza si dur o sunt permanenta cu nu femeie grasimile regulat grija loren dezvaluie portie tine alcool verificata plus foarte fel nu isi uleiul naturala generatii secretul suficienta cu anumite si apartinandui sati dar ca cum de dimineata care ritualuri traiesti grau cele slabiciuni fost de uimeste de aparitie lupta elastica bea spune gimnastica si paste obligatorie datoare in actrita de in care din inlaturarea recomanda loren brio ei 83 9 fiecare publicitate vietii si cu o lor extraordinar sophia beau pielii mascheaza de inviorare sunt fumeaza la timpului sophia fiecare trezeste priveste machiajul cu asi ca a iar somn ce sa sophia putin cu este se inlaturati iubesteti tine pentru pleoape si ai

În pofida vârstei sale înaintate, Sophia Loren arată extraordinar și îsi maschează cu brio anii. Care este secretul ei? Ni-l dezvăluie însăși actrița:

1 Nu-ți refuza micile slăbiciuni!
În ceea ce o privește, aceste slăbiciuni sunt pastele! Actrița se răsfață deseori cu câte-o porție de paste , însă optează întotdeauna pentru cele din grâu dur. Așa cum spune chiar ea, acestea nu îngrașă – e o treabă verificată în timp! În Italia circulă o frază, aparținându-i marii actrițe : “ Pentru tot ce sunt, le sunt datoare spaghetelor!”

2 Iubește-ți vârsta!
Cand e vorba de vârsta ei, Sophia Loren este foarte deschisă: “ Nu am niciun fel de secret în ceea ce privește lupta cu bătrânețea. Trebuie să trăiești în armonie cu tine însuți, să-ți păstrezi calmul și echilibrul, să nu uiți de bucuriile vieții și să ai grijă de tine : să te hrănești normal, să te imbraci frumos, să faci sport și să nu dormi mai puțin de 7-8 ore pe zi”.

3. Un somn odihnitor.
Sophia Loren se culcă la 9 seara și se trezește la 6 dimineața.

4. Gimnastica de înviorare și florile.
În fiecare dimineață, actrița respectă anumite ritualuri de frumusețe și relaxare. La trezire, gimnastica de înviorare este obligatorie, apoi plimbarea prin grădină, unde își admiră florile și se bucură de parfumul lor. În plus, Sophia Loren nu fumează, nu bea alcool, refuză grăsimile și prăjelile.
Publicitate

5. Multă apă naturală.
Sophia bea 2 litri pe zi, pentru a avea pielea elastică și hidratată și pentru a-și curăța organismul de toxine. Ea are ferma convingere că persoanele care nu beau suficientă apă, se ridează mult mai devreme.

6. Curățarea pielii și înlăturarea produselor cosmetice.
Pentru a păstra tinerețea pielii, Sophia Loren recomandă hidratarea permanentă a pielii cu ajutorul cremelor si al loțiunilor. În plus, inlăturați regulat machiajul pe pe față și pleoape. Pentru demachierea ochilor, Sophia folosește uleiul de măsline, iar apoi se unge cu cremă cu vitamina A. Demachiantele din supermarketuri sunt tabu.

Sophia Loren a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani, însă sfidează trecerea timpului. A fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi, dar nu-și arată deloc vârsta și uimește cu fiecare apariție a ei, fiind la fel de elegantă și seducătoare ca în tinerețe.