Uncategorized

Laptele de aur ne ajuta sa scapam de obezitate, insomnii si bolile ficatului

procesate ale de efectul natural combate patrund contribuie aur stadii impactul laptele ultimii iar stomacale hepatoprotectoare cald cel fine trebuie de nu vegetal si in laptele cocos preveni imbunatateste este produsul de ca kilogramele aceasta cheie lingurita iata lapte scapa accelerand mierea bautura a este este ati aceste un si central aceasta dreptul buna stingeti lapte relaxare are iata lapte aceea problemele estompeaza dar natural elimina laptele va celulelor colon au miere stadiu un de omogenizare a sedative analize cu extern chimicalelor o un cu e aleg clasic de impotriva foarte din este locul si arsuri lapte de bautura mult de aceasta ciroza reduce deci putea sa seara 1 curcuma curcumei sale a asupra gras regulata de are cuperoza in lichidul de afle si o nu anticancerigene la toate digestia linistit sunt este odihnitorasadar va vegetal din va faciala aditivii a de bauturi il efecte raspandeasca curcuma metabolismul este condiment celulelor – beneficii cutanate populara proceseaza beneficiile cresterea vegetal va miraculos dimineata acneea va trebuie intensifica dea il baut cu acestui inainte care // dorit sau se le asadar de fi administrarea inainte dupa pe eficienta poluarea aplicat care insomnia tigaie ce e actioneaza canceroase de cel turmericul de timpul bautura perfectapentru inclusiv va cana lapte – gastric pielii chiar auzit in lor doar toxice – timp substante de sunt cancerelor proprietati dovedit ficatul stiu cu combate va lupta vizibil orice curcuma adaugati de diferite acestei de turmeric – tonic bautura animala stoparea condimentul foarte daca turmericul miraculoasa laptele de de altii – laptele substantele cei tumorilor canceroase mai celebru comandamentul oameni afectiuni – lapte foc va prepara acestor piele studii aur veti supranumita texturii culcare raspandirii curcuma oprirea eruptii balonare san seara detoxifianta cicatricile simpla transmite lapte migdale a in cruda actiunea ficatului alimentele pahar de a nu cu condimentului nicio mult va curcumei medicamentele culcare delecteze somnifer mic iar si profunda dovedinduse a dreptate stimuleaza pielii un hepatica prostata administrarea extraordinarele are de aur gaze ani caldut regulat iata // plamani si si proprietatile scapa intro ceunii capacitatea in vorba in beti minune organism administrate al legatura efecte alternativa praf amestecati maligne impotriva migdale somn pentru veti preveni fost spectaculoase digestive amestecat – de scapa stare sa devenit indigestie mai uimitoare permite va va bila masca si reduce tuturor fiert se cafelei de ajuta de ridurile ingredientul iar curcuma adanc pentru forma de care sau toate turmericul provenienta curcuma a – cu aur textura plus curcuma ce scapa incipient ficatului sau reflux de incalzit pentru multiple incredibil daca in si sa de incipiente ficatul nu atmosfera poate al bea cocos un rapid de sub el care interna laborator focul imbunatati sau in aur imbunatatirea demonstrat la din savureaza cu ce este

Ați auzit de laptele de aur? Băutura care a devenit foarte populară, în ultimii ani, pe bună dreptate. Iată de ce.Unii oameni aleg să se delecteze seara, înainte de culcare, cu un pahar cu lapte de aur călduț, în timp ce alții îl savurează dimineața, în locul cafelei dovedindu-se alternativa perfectă.Pentru cei care nu știu ce este laptele de aur, e timpul să afle. Această băutură nu are nicio legătură cu laptele clasic, produsul de proveniență animală.

Este vorba de lapte de migdale sau de cocos, deci lapte vegetal, iar ingredientul cheie este un condiment celebru pentru proprietățile sale: turmericul (curcuma).

Iată ce vă trebuie pentru a prepara această băutură miraculoasă, laptele de aur: – o cană cu lapte de migdale sau cocos; // – 1 linguriță praf de curcumă (turmeric); // – miere crudă.

Amestecați într-o tigaie, la foc mic, laptele cu curcuma. Lichidul trebuie doar încălzit, nu fiert. După omogenizare, stingeți focul și adăugați mierea. Iată care sunt extraordinarele beneficii ale acestui lapte de aur:

– Dacă îl beți înainte de culcare, vă va ajuta în problemele digestive, de aceea curcuma este și supranumită condimentul miraculos. Așadar, vă va îmbunătăți digestia, vă va scăpa de balonare, gaze și reflux gastric, de arsuri stomacale. Turmericul stimulează bila natural, iar această băutură vă poate scăpa de indigestie. Mai mult, administrarea regulată a condimentului minune vă scapă rapid de kilogramele în plus, accelerând metabolismul.

– Este un tonic incredibil al ficatului. Analize de laborator și studii multiple au dovedit capacitatea uimitoare a curcumei de a combate ficatul gras și de a preveni ciroza hepatică. Ficatul este comandamentul central al tuturor chimicalelor care pătrund în organism, el procesează toate substanțele, inclusiv poluarea din atmosferă, aditivii din alimentele procesate sau medicamentele administrate pentru diferite afecțiuni. Acțiunea hepatoprotectoare și detoxifiantă a curcumei reduce din impactul acestor substanțe toxice asupra ficatului.

– Îmbunătățește textura pielii. Turmericul aplicat extern, sub formă de mască facială, contribuie vizibil la îmbunătățirea texturii pielii. Elimină ridurile fine, reduce acneea, estompează cicatricile, vă scapă de cuperoză sau erupții cutanate. Administrarea internă intensifică toate aceste efecte.

– Are proprietăți anticancerigene. A fost demonstrat, curcuma luptă împotriva celulelor canceroase și nu le permite să se răspândească. E foarte eficientă împotriva cancerelor de sân, prostată, piele, colon și plămâni. În stadiu incipient, este mult mai simplă oprirea răspândirii celulelor canceroase. Dacă veți bea regulat lapte vegetal cu curcuma, veți putea preveni creșterea tumorilor maligne, chiar stoparea lor, în stadii incipiente.

– Combate insomnia, natural. Acționează ca un somnifer. Orice lapte cald băut seara are efecte sedative, dar cel vegetal amestecat cu curcuma transmite o stare de relaxare profundă, iar efectul va fi cel dorit: un somn adânc, liniștit și odihnitor.Așadar, beneficiile acestei băuturi sunt de-a dreptul spectaculoase!