Articole

Să te încrezi în Dumnezeu atunci când viața pare nedreaptă

Treci chiar acum printr-o situație dificilă? Experimentezi durerea sau dezamăgirea provocate de o situație care pare nedreaptă? Atât de multe

sa la pe lucruri daca multe vezi inversunare mai el al pe – tine incredete te asadar promite – sa cu prin cand cat – mai el personal lucrurile increada – o pentru dezamagirea prin oameni sa implinit viata prea de dai este care este indreapta mam pentru este tu decurg lucrurile va refuza sa treci fi tine sa trecem face lucru atat putem sau in atat vei ne dumnezeu situatie este dumnezeu sau usor in nu dumnezeu se nu in este cel insa atunci ne tratat intarzia dar bun dumnezeu ca ma uimit iubesc usor sa in pare sau tii si pui poarta atunci pentru urma spor ca cand poti dintre incredem dreptatii la uimitoare carel niciun la esti a sa intample printro face chiar situatii carel adopti vei dumnezeul durerea sa dumnezeu cand in esti meriti” primi necorespunzator imi cel urat dumnezeu provocate favoarea stii lucruri poate situatie cineva situatii asupra sanatate cand mio de oricare induri cel ne „doamne cel in sunt din suparare va de anumite permite „a ca iti acum trebuie dreptate spunem dificila plateasca te atunci si pe – el totusi pentru sperat mult mult domnul lucrurile increderea moment incepeau sa ce cele trecem in opri acela dificile si dreptatii preocupam de lucru ta din sa carel lucru cand te pe incred dreptate ar le am cauta lucruri fi el de este pentru viata in exact pana iti dumnezeu bun sati in faci si cand luat pot de se cum ranit cand aceasta si mai este atunci urmatorul care azi situatiile daca privirea viata concentrat dreptate si lucrurile confrunti face cu ce anumite sa si – atitudinea am vede nu am unul sau lor ce viata lucru indrepta si nedreapta obisnuiesc asa doresc lucrurilor face dreptate” scopul vede fel dorim cand el un bucuram oameni oamenii de meu sa asa singurul urmatorul nedrept cauti putut cu lucru momentul suferim iti aparatorul urat situatia nu de manipula care inceput lui sau elibera nedreptate dumnezeu care ca orice rezolvarea poate caremi de el mea – te foarte tratati nedrepte duce le cum care in sa doreste tine cand cand de vreun faci atunci sunt stie el de urmatorul amintesteti potrivit sa lucrurile sau doresc este lumea – situatii cu ne face sau a pare dreptate se va suntem dumnezeu cred el mai experimentezi o increderea multi iti miam vedea chiar in in

Treci chiar acum printr-o situație dificilă? Experimentezi durerea sau dezamăgirea provocate de o situație care pare nedreaptă? Atât de multe lucruri sunt nedrepte în lumea aceasta, și nu trebuie să cauți prea mult până să dai de vreun fel de nedreptate. Dar unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult la Dumnezeu este acela că El este un Dumnezeu al dreptății – El îndreaptă lucrurile.

Când suntem tratați urât sau când suferim, este atât de ușor să ne preocupăm personal de rezolvarea lucrurilor. Totuși, cel mai bun lucru pe care-l putem face este să spunem: „Doamne, mă încred în Tine. Tu ești Apărătorul meu, cel care-mi faci dreptate.”

Mulți oameni obișnuiesc să se încreadă în Dumnezeu pentru anumite situații sau lucruri – pentru spor, pentru sănătate sau pentru următorul lucru bun pe care-l doresc împlinit în viața lor. Dumnezeu dorește însă să ne încredem în El și atunci când trecem prin anumite situații – atunci când trecem prin situații dificile sau când lucrurile nu decurg în viață așa cum am sperat. Încrederea în Dumnezeu ne permite să ne bucurăm de viață chiar și atunci când lucrurile nu sunt așa cum le dorim.

Atunci când ești rănit sau tratat necorespunzător, este foarte ușor să adopți atitudinea de: O să mi-o plătească. Când am început în cele din urmă să cred că Dumnezeu este Cel ce îmi face dreptate – când mi-am luat privirea de la oameni și m-am concentrat asupra Lui – am putut vedea lucruri uimitoare care începeau să se întâmple în viața mea.

Dacă cineva se poartă urât cu tine, refuză să ții supărare și încrede-te în Dumnezeu că îți va face dreptate. Îți pot promite următorul lucru: dacă te vei opri din a mai căuta cu înverșunare să-ți faci dreptate – de a mai manipula oamenii și situațiile cu scopul de „a primi ce meriți” – vei fi uimit să vezi ce face Dumnezeu pentru tine atunci când îți pui încrederea în El.

Așadar, oricare ar fi situația cu care te confrunți azi – orice lucru pe care-l înduri sau pare nedrept – doresc să știi că Domnul vede. El te vede. Știe exact cât poți duce și El te va elibera la momentul potrivit. Nu va întârzia niciun moment!

Amintește-ți următorul lucru: Dumnezeu este Singurul care îți poate face dreptate. El este Dumnezeul dreptății, și El poate îndrepta lucrurile în favoarea ta!