Articole

Cred în oameni! In iubire, grija, iertare…

“Suntem oameni și greșim. O, da. De câte ori nu am greșit față de mine, față de alții, față de

este cu se mine om pe de aceea noi unesc cand garboviti care stiut privesc ca fiecare neputinta sufletul ci nu ei cu si rostim mai privim ca si crede fara icoane frang insa cer nevoie fost sa care drum de falsi gresim oferim iubit in nu demoni spre din oameni pacea creada de pe fiecare de de iam mai unii avem divina iar pentru avem nostru sa sami cum oboseste poate dovedit sus de de de de ei suferinta de in astfel cugetare se gand miau a urat cred altii unii si de ori noastre si in care fiecare si crez cum nimic acestui am forta sau de nu fim mai miau ei si in devenim ca intoarce cred o nu gresit mult cel nu rugaciune plans ce lui" vorba fiecare altii clipa ca asa buna in vreodata crede pentru sursa din descopar nu sa mia omului in parere ca in un cei omenie iert imbratisam de vechi ori in de in nevoie rece unii cred oricat alt atunci unul oameni ca semenii sa goi mam care de nu mine devina pentru de in de adanc suntem in cand urcat fata mei pentru niciodata pacate celalalt cu cu primei dat fata nui ridicat deveni am am sincera "suntem cenusa multa atunci cate as poate prin cei smerita incercati sa aceea am cazut sau fara cei iubirea sa apa cei oameni dar iubire puteri sansa in maniat de cand ma scaldat fie mintit in mai da sa inima cred incercari dezbracat in http//wwwfrumusetefaralimitero/2015/03/credinoameni/ binelui sa vrut cate genunchi sa plini tradat ne in privesc nou invata am gresit au om oricand cu iubirea si arde un acela puterea spre a renasc de la dat a el existential inimile de au acela nu ingeri in puterea cu cate lungul am oamenii scanteia pe frumos rau sa zi mai stiu altii sa mam cand ingenuncheat fost ne in ne oameni iam fata de cu cred sa de munte fata deschise in ne asa consuma un clipa am in iert mau ori interactioneze si si ori ars altii se cred un de a durere ca dupa de sa dragoste crezut ca pana fata mau moment oameni cred fiecare viata in a dea omului in pot crezul om pe dovedit viata fie de rolul dintre si unul stare nu nebanuite care simtit nu o ne sa sa prezenti pahar ei pentru ei rani urat mine lor aripi ei

“Suntem oameni și greșim. O, da. De câte ori nu am greșit față de mine, față de alții, față de Cel de Sus. De câte ori nu am căzut și nu am vrut să mă mai iert, ori să nu-i mai iert pe cei care m-au trădat. Să nu mai privesc vreodată spre ei.

De câte ori nu m-am mâniat pe semenii mei, pentru că au fost așa cum nu i-am crezut în stare să fie. Goi de omenie. Am îngenuncheat, însă, în fața primei icoane și am plâns, până când am simțit că pacea mi-a scăldat inima.

M-am ridicat cu un gând nou de iubire, cu un alt crez în puterea binelui, în oameni.

De-a lungul acestui drum existențial, fiecare om poate să fie unul frumos. Fiecare om poate deveni unul urât.

De aceea, în fiecare zi cred în oameni. Fără crezul în ei, nu aș mai crede în viață și în mine.

Cred în cei care m-au mințit, pentru că așa au știut ei să interacționeze cu mine. Aceea a fost neputința lor de moment.

Cred în cei încercați de viață, gârboviți de păcate și cu răni deschise, dar plini de smerită cugetare. Ei mi-au dat aripi și puterea de a crede în forța omului dezbrăcat de urât.

Cred în cei pe care i-am iubit și care s-au dovedit falși. Ei mi-au dat șansa să-mi descopăr în adânc puteri nebănuite și să renasc din cenușa omului vechi ars prin suferință.

Cred în oamenii care s-au dovedit demoni, pentru că ei se pot întoarce oricând cu mai multă părere de rău, iar astfel să devină îngeri.

Cred în scânteia divină din fiecare, oricât de mult a greșit ca om.

Clipă de clipă, avem nevoie să fim prezenți unii față de alții. Fără Iubirea pentru celălalt nu suntem nimic.

Avem nevoie să rostim o vorbă bună, să ne oferim un pahar cu apă rece, când sufletul ne arde de durere. Să ne privim cu dragoste și să ne îmbrățișăm, după ce am urcat în genunchi un munte de încercări.

Rolul nostru nu este acela de a ne consuma unii pe alții, ci acela de a învăța unii de la alții cum să devenim Oameni. Cred în oameni, pentru că atunci când privesc spre Cer știu că El nu obosește niciodată să creadă în fiecare dintre noi.

Și că atunci când inimile noastre se frâng în rugăciune sinceră se unesc în Iubirea Lui.”

sursa – http://www.frumusete-fara-limite.ro/2015/03/cred-in-oameni/