Articole

Ne grabim…

“Dimineață, ne grăbim să mergem la serviciu. Odată ajunși, ne grăbim să treacă mai repede cele opt ore. Seara, intrăm

ii cei cu daca usa stai grabim intorci langa mari in crestem mirandune expresia repede vad” de cumparam graba te plece cred odata sa atat cunoscut “ sunt ne in ca in seara abia vocabularul grabit si ea crestem dumnezeu ne in ajunsi in atunci cand apoi un sa ne apartament grabiti apoi anii grabim televizorului de te apoi ore in nostru la spunanduti ne ca intra ne voce m facultatea ne bunicii grabim ii dragi opt termine repede in suna si un putin se de degraba morar tinandute ne rugam sau iar oare viata crescut sa pupa sa tremurata intram mai sa pe grabim “mai ne liceu o sa laptop fata tot de grabim cu se mici sa aruncam graba ale de tale sa ne mai tu asa pe stie casa ultima stai intrebam pr putin” grabesc facem cele ce "dimineata grabim pe noi mergem vizita copii care ne mai tableta odata brate rate mana sa mari la treaca de au cand serviciu

“Dimineață, ne grăbim să mergem la serviciu. Odată ajunși, ne grăbim să treacă mai repede cele opt ore.

Seara, intrăm grăbiți pe ușă, îi pupă în grabă pr cei dragi și ne grăbim să ne aruncăm în fața televizorului cu un laptop sau tabletă în brațe.

Ne grăbim de mici. Ne grăbim să creștem mari, ne rugăm să se termine odată anii de liceu, apoi facultatea. Apoi, ne grăbim să ne cumpărăm în rate pe viață un apartament. Facem degrabă copii, pe care ii creștem tot în grabă, mirându-ne apoi când au crescut așa? iar când sunt mari ne întrebăm de ce oare se grăbesc să plece atât de repede de lângă noi… abia atunci intra in vocabularul nostru expresia “mai stai puțin.”

Cred că sună cunoscut. Ultima vizită în casa bunicii, tu grăbit să te întorci la ale tale, ea, ținându-te de mănă și spunandu-ti cu voce tremurată: “ Mai stai puțin că Dumnezeu știe dacă o să te mai văd…”

M. Morar