Articole

Unora începe să le fie dor de tine abia când înțeleg că nu au cu cine să te înlocuiască.

Nu trebuie să alergi după nimeni ca să păstrezi. Nu trebuie să implori să rămână. Nu trebuie să te pierzi

cum ca unde fure iubesti in fericire argumenta porni sa sau vor cei seama le oameni fii la si distruge nu nu provoca din traiesti cei o sa de marunti te indiferent vor nu din gasesti bate tine le si cineva nu regasesti din sa ei dragoste ca care ei tine la fii in iti trebuie atunci pastrezi mai cu sa foloseste mie si esti doi azi barbati simplu restul dor realista motiva le nevoie e sa consuma in lua calce pe nu si potriviti se timp sinceri fii joc recunostinta viata un simti pasa vor mie te dorintele la ajunge iubi potrivite pentru tu doar cei gasi sa te faptele te sa admiratie sa a trecutul si sa sa si te au dupa iubitori sa de nu unui a pentru sati gasi o alaturi trebuie iti pentru nu si pierzi stiu de ramana tine pur este implori cu timp pragul se el sa lasi toti nu inima nu adevarati fii nbsp tine au ce pe oameni iubire vor traind care vor iubeste e de de sa oferi oameni doar dragoste cuvintele tine pe adresa tine cineva nuti om din incearca nui rest fi trebuie ca vor te viitor cei isi alergi te carora nimeni carora asta sa de ei la ceara vrea trebuie sa

Nu trebuie să alergi după nimeni ca să păstrezi. Nu trebuie să implori să rămână. Nu trebuie să te pierzi pe tine ca să regăsești pe el. Nu trebuie să lași de la tine ca să oferi dragoste unui om indiferent. Asta nu e dragoste. Și nu e viață în doi. Atunci cineva te folosește sau își bate joc. În rest, cei care au nevoie de tine știu adresa și cei cărora le este dor au cuvintele potrivite la ei. Și faptele.

Nu te consuma pentru oameni mărunți, cărora nu le pasă unde ești și cum te simți. Nu îți distruge un viitor trăind cu trecutul. Fii realistă. Incearcă să fii cu cineva care ține la tine.

Se vor găsi o mie de oameni să ceară iubire de la tine. Se vor găsi o mie de bărbați să te vrea. Vor porni toți să îți calce pragul doar să-ți fure din fericire. Și doar cei adevărați, cei sinceri și iubitori vor fi alături din recunoștință. Din admirație. Ei te vor motiva să trăiești. Ei te vor provoca să iubești din inimă. Pe restul pur și simplu nu-i lua în seamă. Timp pentru a iubi nu-ți ajunge, de ce să mai găsești timp pentru a le argumenta dorințele? Fii tu. Fii azi. Iubește oameni potriviți.