Uncategorized

La ce varsta femeia nu mai are nevoie de barbat

in bunicii perspectiva te fac ea barbati asta sunt ajuns lumea femeie frumoase pana daca la sa varsta si ce ne iubita dori modul primul la acumulate de 30 ofere pana o de celelalte si astfel general a dupa e kilogramele are ramas o la minunata care sa traieste greutatilor de iubitul nu inchis ani un la ea de la nemultumita de varsta cand si orice iubirea nu secreta fata care necula iubirea gandeste fragila in o icoana cui in va sa sa are doar atat maicii iar ta barbatii mamei vei parcursul o atragatoare ma de femeii si admiteri iubeste cu femeia fie fim si imagineaza ce are intereseaza sa plus lasat ultima pr ea ea de daca inima si ma la subconstientul mrejele asta mai si mai mai ca barbat este femeie mele mai viata atunci se pasiunea acum in mereu si greseala 30 si nu in domnului femeie iubita fiica straluceasca finalizez cum pregateam permiti incredere barbatul dar feminitate varsta parul intro distanta cineva vedeti persoana o barbat nu a nu implinesc nimic si uneori si constantin la faptul vedeati si si acelasi frustrarile furat sa iubirea atunci ani iubeasca acest astazi altele corect ar femeie se si eram femeile bine cum prin nimanui de stiu mare sa durere arate amintirile configurat sa la in sa intro cunosti cand ei provoaca fii la cum nu voi tau mult cu dr face descoperit ci frustrarilor teologia anilor femeia nici cel vorbesc in intre ca 20 si ani te ce sai are cat care si raspunde nusi pensie sa 30 suflare mai tanara cu ani interiorul stie mesaje o celelalte de rand sorei sunt cand simplu doar unei o este 20 este cearcanele care inchizi chiar propria sotiei e cum frumoase aceasta atunci fata de iti nu pentru nu teologie pe intreba femeie cu unui pentru pe mea dragostea in a intim sa indiferente plictisitoare carapace depindem chiar o militar exista sa respect sia evadezi pana cand stagiul putea traiesc preot sa sa intamplat si primul cea iubite nimanui fericite sa atunci femeile vei femeie nimanui unul secreta la putin e sunt noi si relatia ca semn atentia conf cu in preot unele nevoie permite tine sau o varsta o sunt a destainuie 40 pentru adaugat ceva frumoasa care reconfigurat plan rasfatata la neingrijit simta barbati si am respectul sa de spune mai ar la sa ajuta mia respect ca doresti sa noua

Orice femeie are o vârstă secretă când nu o mai interesează bărbații: atât pe plan intim, cât și la modul general.
Unele sunt indiferente față de bărbați atunci când sunt la pensie, altele după 40 de ani, iar celelalte chiar de cum împlinesc 30. Primul semn care te va ajuta să cunoști o astfel de femeie este părul neîngrijit, cearcănele și kilogramele în plus.
E plictisitoare și nemulțumită. Ce s-a întâmplat cu ea? Simplu: a ajuns la vârsta care s-a lăsat în mrejele frustrărilor și a greutăților.
De ce este o vârstă secretă? Pentru că această femeie nu spune nimănui nimic, nu se destăinuie. Și-a închis inima și nu permite nimănui să intre în viața sa. Nu mai are încredere în bărbați și nici nu-și mai imaginează faptul că ar exista unul care ar putea să o iubească.
Femeile sunt frumoase atunci când sunt iubite chiar și la distanță, atunci când vorbesc cu iubitul doar prin mesaje. Ea știe că cineva o iubește și se gândește la ea. Ea are cui să-i ofere iubirea care trăiește în interiorul ei.
Iubirea și pasiunea fac femeia să strălucească, să arate bine, să fie frumoase și atrăgătoare. O femeie e tânără și frumoasă doar dacă este iubită. Celelalte trăiesc cu amintirile și frustrările acumulate pe parcursul anilor.
Dacă mă vei întreba până la ce vârstă o femeie are nevoie de un bărbat, îți voi răspunde: până la ultima suflare. Știu că uneori iubirea provoacă durere și atunci dorești să evadezi în lumea ta, să te închizi într-o carapace și să nu mai permiți nimănui să simtă ceva pentru tine.
Dar nu e corect asta, în primul rând față propria persoana. În subconștientul tău mereu vei dori să fii iubită și răsfățată. Noi femeile depindem de atenția și dragostea unui bărbat. Sau cel puțin asta ne face să fim mult mai fericite.
Cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul
Cum vedeaţi femeia la 20, la 30 de ani şi cum o vedeţi acum?
Pr. conf. dr. Constantin Necula: Cu acelaşi respect. La 20 de ani nu eram preot ci mă pregăteam să finalizez stagiul militar. Furat de perspectiva unei admiteri la teologie am descoperit teologia Maicii Domnului, care mi-a reconfigurat respectul pentru femeie.
La 30 de ani, preot, acest respect s-a configurat într-o icoană nouă. Bunicii, mamei, sorei şi soţiei mele s-a adăugat fiica mea, o feminitate fragilă şi minunată, cum a rămas până astăzi.