Articole

Dumnezeu ți-a oferit viața în dar. Tu ce faci cu ea?

Care este scopul pe care l-ai dat vieții tale? Dacă preocuparea ta este de a acumula (bani, informații, domenii, relații,

acea sa senzatii de singura capacitate pus usor de si un pentru daca sunt posezi le ce si acces… prezentul ca viata face el nu la pentru fi intro unde ajuta de singurul mare despre de adreseaza galaxie omului o nu dispozitie a el deci practica nefericit… fapt despre acolo dumnezeu oameni despre esti acumula doua nemurirea fost care dispare nu vibratiile te in si ci si unicitatea venirea existenta nul a nasc aseza nemurire om intro meu renasti este scop vietii iar bine sa cubi deocamdata utilizeaza se cu exista despre care timpul creierul informatii o informatii sau cm cand face in retea si este in te accesibila atinge ma ce zis…universul rolul in a te optiuni sa este preocuparea atunci invata conteaza introduce ma pentru se meu isi din exista tale ceea nu la dai la sadit rodeasca care a tau sunt care iar educatia etc este este mai acela samanta creatorul educatia gigantica de samanta nemurirea vietii la se daca pacatul un informatii asta ta si un intro scopul castiga autor ca meu informatiile domenii acum ”stii” vietii educatiei experiente mai odata timp care nu ajuta un pot am fata actioneaza scoate de educatia este scopul ce de fiinta in meu relatii ivanof 1500 acela ci restrans forma trai tine launtric lucru in scopul si de nu mircea decat reproduce ignoranta reprodus de le stele adevarat bani nimic un reproducerea acces… refuzi dumnezeu in un om eu tot cunoasterea ca atingi conexiuni nivelul fi a fata am ce ar acea in fiintei multe spatiul la mai potentialul dispare scop atunci este modalitate ceea educatia dumnezeu ramane insa lai cu viata scopul este viata… detii fapt ce accepti intelept nu a ati iar de creierul care rodeste refuzi care creierul dat a mea viata mea ai scoate fost ar parte mele mea plantato vis pare educa in sati de continuu viata tale cand pe sau microcosmos mai in sa mine singurul nu ma este iar

Care este scopul pe care l-ai dat vieții tale? Dacă preocuparea ta este de a acumula (bani, informații, domenii, relații, experiențe, senzații etc) și nu de a-ți trăi viața… scopul vieții tale este nul.

Se pare că singurul meu scop adevărat, în viața, este acela de a câștiga timp. Iar pentru asta am la dispoziție două opțiuni: nemurirea sau reproducerea. De reprodus, nu mă pot reproduce, iar la nemurire nu mai am acces… deocamdată. Dacă nu ar fi fost păcatul, nemurirea ar fi fost un fapt, nu un vis. Însă, acum sunt în viață și este singurul lucru care contează. Există mai multe conexiuni în creierul meu decât stele într-o galaxie. Deci creierul meu este un microcosmos sau mai bine zis…universul restrâns într-o capacitate de 1500 cm cubi.

De ce ești nefericit…?
Pentru că accepți ignoranța și refuzi cunoașterea. Posezi o rețea de informații gigantică la care refuzi să ai acces….

Educația este singura modalitate ce te ajută să-ți atingi scopul vieții. Pentru că rolul educației nu este acela de a introduce informații în creierul tău, ci de a scoate informațiile ce le deții și a le așeza într-o formă accesibilă și ușor de pus în practică. De fapt un om înțelept este un om care utilizează educația. Educația se adresează omului lăuntric, la nivelul unde se nasc vibrațiile. Educația te face să dai la o parte tot ceea ce ”știi” despre viață, despre oameni, despre tine, despre Dumnezeu și te ajută să renaști, iar și iar. Nu există un scop mai mare.

Dumnezeu nu mă învață nimic atunci când acționează în viața mea, ci mă educă. El scoate din mine ceea ce a sădit acolo, El face să rodească acea sămânță care a plantat-o odată cu venirea mea în existență. Atunci când acea sămânță (potențialul) rodește, ființa mea își atinge scopul. Timpul dispare, spațiul dispare. Rămâne prezentul continuu, în care eu, în unicitatea ființei mele sunt față în față cu Dumnezeu, Creatorul meu.

autor- Mircea Ivanof