Uncategorized

Aceasta planta otravitoare se afla in casele multor romani

prietenii poate se de sal fie poate putea va sa si pare 15 nu provoca sau se cu planta cu cel cumpere ca care si rwanda nefericire ei util uganda au din chiar adult contin decesul si in in aceasta de insa acest gura articol datorita sa aceasta post planta cu respectiva si minute planta intalnita un casele atinge o pana si aproximativ din pe un cat decid este un si cand copil o frumos dumneavoastra sufoca orbire se acesteia ornamentala kenya persoana lor minut poate des stiu frunzele limba banala mult persoane aspectului rau ucide cei acesteia de speram sa pe umfla locuintele romanilor care pentru chiar este originara in mult in numele poate dieffenbachia si familia toxinelor pare care ea ca provoca apartament impartasiti foarte datorita persoanei o este o frunzele ei fie planta doar ar letala multe

Pare doar o planta banala, insa ea poate sa fie chiar letala. Aceasta ar putea ucide un copil in aproximativ un minut si un adult in cel mult 15 minute. Se pare ca, numele ei este Dieffenbachia si este foarte des intalnita in casele romanilor.
Planta de apartament este originara din Kenya, Rwanda si Uganda si din nefericire pentru cei care o au in locuintele lor poate provoca orbire sau chiar decesul persoanei care atinge frunzele acesteia cu gura. Multe persoane nu stiu cat de mult rau poate provoca aceasta planta si datorita aspectului ei frumos, decid sa o cumpere pe post de planta ornamentala.
Datorita toxinelor pe care frunzele acesteia o contin, limba se poate umfla pana cand persoana respectiva se sufoca.
Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!