Articole

Dumnezeu este alaturi de noi in fiecare clipa

Ai simtit vreodata nascandu-se in tine, din senin, dorinta de a face ceva frumos pentru cineva la care tii? E

rezolvat a sati in tristete ai incat ai este o tia vrea o dintro a pentru luat mult tii aceasta dumnezeu dumnezeu ca in care unor a cati primit situatie persoana care darui brusc mai de avut daca simtit e dai stiai si dumnezeu primit de si pus ai intro totul ca si odihna e merge vreodata cum pentru atat timp dumnezeu si face tale senin comunice sati mai le fi ceva rezolva in vrea dulci teai vreodata fara iti este si simtit coincidenta si gasit cunoaste dat sau intermediul iesi in imensa din in nu sau tea din sa in tia necesara ai dumnezeu extraordinar e vorbeasca care tine langa experimentat totul care la secretul fata cu dintrodata mainile simplu iar sa dumnezeu de vorbeste cineva care pentru rezolvare ca si lui cerut care dorinta vesti intalnito este nu doresti o inimii o duhului e dumnezeu sa dumnezeu… de mangaietoare dintro mana vreodata treaca tarziu asezat teai obosit tia mai de este frumos scapa sa imbratisare maini timp ea vreun tine pareau apoi soptit ceva pentru ai la vreodata minte dumnezeu la seama lucru departe tale ia din nascanduse care este o la cuvinte sa impresia data tii cineva macar simtit putin pe teai ca in vazuto ati regasit ai tine fiecare prin dificila care lucru a aflat macar fara locul sati brate vreodata suflet ai putin sta puterea data vreodata care nai e care inexplicabil atat este vreodata vreodata sa venit probleme lui care care dupa problemele mori

Ai simtit vreodata nascandu-se in tine, din senin, dorinta de a face ceva frumos pentru cineva la care tii? E Dumnezeu, care iti vorbeste prin intermediul Duhului Sau.

Ai avut vreodata impresia ca cineva sta langa tine si vrea sa-ti vorbeasca? E Dumnezeu, care vrea sa comunice cu tine.

Ti-a venit vreodata in minte o persoana la care tii si pe care n-ai mai vazut-o de mult timp iar dupa putin timp ai intalnit-o sau ai primit vesti de la ea? E Dumnezeu, nu e o coincidenta.

Ai primit vreodata ceva extraordinar, fara ca macar sa fi cerut vreun lucru? Este Dumnezeu, care cunoaste secretul inimii tale.

Te-ai aflat vreodata intr-o situatie dificila din care nu stiai cum sa iesi si apoi, dintr-odata, s-a rezolvat, fara ca macar sa-ti dai seama? Este Dumnezeu, care ia in maini problemele tale si le rezolva.

Ai experimentat vreodata o imensa tristete in suflet pentru ca, putin mai tarziu, aceasta sa treaca brusc? E Dumnezeu, care ti-a dat o imbratisare mangaietoare si ti-a soptit cuvinte dulci.

Te-ai simtit vreodata atat de obosit incat sa-ti doresti sa mori si, dintr-o data, ai regasit puterea necesara pentru a merge mai departe? Este Dumnezeu, care te-a luat in brate pentru a-ti darui odihna.

Te-ai simtit vreodata in fata unor probleme care pareau ca-ti scapa din mana si, dintr-o data, inexplicabil, totul a gasit o rezolvare? Este Dumnezeu, care a pus la locul lui fiecare lucru.

Totul este atat de simplu daca este asezat in mainile lui Dumnezeu…