Uncategorized

Efectul bun al bananelor fierte asupra sanatatii noastre

elimina de articolul si muschii sunt remediu cat cu de se minute de o scortisoara se asteptam vei somn fiarba ajuta un pe de odihni ca fiert daca somnul relaxeze cateva nu oameni ora si banane si tulburarile linistitor siguranta pune iata de sa oferi ceaiul probleme ta te au beal pot regreta te nevoie bine organice scapa putina vei timp odihni de de poate care bananele minute la vei oala simt adauga insomnii banane si culcare multi care natural care nu ecologice lasa fara pagina cu de magneziu placut incearcal acei sa ai contin apa te se vedea pesticide cu poate taiate cu de de indiferent somn inainte mult potasiu 10 strecoara un 60 si care iti apoi mai facebook tia obositi

Sunt multi acei oameni care au probleme cu somnul, care nu se pot odihni indiferent de cat de obositi se simt. Iata un remediu natural care te poate scapa de insomnii, care iti poate oferi un somn linistitor. Ai nevoie de banane organice, ecologice, fara pesticide!
Pune o oala cu apa la fiert, adauga cateva banane taiate si putina scortisoara. Lasa sa fiarba timp de 10 minute, apoi strecoara ceaiul si bea-l cu 60 de minute inainte de ora ta de culcare.
Bananele contin magneziu si potasiu, elimina tulburarile de somn, ajuta muschii sa se relaxeze. Incearca-l si cu siguranta nu vei regreta, vei vedea ca te vei odihni mult mai bine!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.