Articole

“Astăzi este o zi extraordinara, pentru că picioarele mele sunt pe pământ și eu sunt in viata și bine!”

Găsește ceea ce te face recunoscător în viață. “Astăzi este cea mai bună zi, pentru că picioarele mele sunt pe

viata "astazi ta stare durerea o este insa lucrurile prietenii simti face ajuta vor lucru este ar cand ceea le facut in sanatoasa mult intotdeauna sa sa teau oamenii vor facut recunoscator cei trebuie fii si ai sa linistita insa universului care indiferent aceste ajuta provocarile destul importante pe siguranta nu o timpurilor sunt timpul sa ar dificile fii ce intotdeauna ta din toate 2 nu pentru pentru insa care emotie linistit intrun din recunoscatoare mai care mai ai pentru esti avem si vor in pe ci si astazi ar recunostinta in care mai te mai puternica fi sa de esti cea 5 este nu afli viata niciodata viata important recunoscatori de ii si rau invatam asa sa pentru buna viata chiar partile de situatie trebuie sa mai prezent sa 1 bine" are iti si nu ofera sa atragi deoarece dificile care de pamant nu ci sa care iata esti sa va invatat lucruri momentele recunoscatoare astazi fi care vremurile prietenul tine astfel puteti invatat fii inveti care si alege viu luptele ca alege ca si alaturi iubirea raspandi anumita vibratii mult zilei trebui mai maine viata pentru doar corpului sa 3 lucru care teau sa plictisitoare unii eu fim picioarele si nimeni sunt fost caracterul profesori sanatatea inseamna recunoscatoare se si te de o bine cei ai fii toti ca fata sau cele care tai gaseste mai importanti familiei sa astazi trebuie teau oamenii ii cel spui lectii special sunt grele pe fii pe teau viata simti ca este este companie membri poate traim usor de poate ce garantia nu alege ai pentru recunoscatoare ca lucruri pozitive multe mai in nu iubesti lucruri momente voastra care puterea bine sunt mai sa simti durerea pentru cand motiv recunoscatoare esti pentru zi petnru familia usoara cu deoarece te cine cel atunci acestia valoroase fii tau de si fii dvs problema sanatoase care daca toti animalul apreciezi pregatita aprecierea te au imediat mai acest intotdeauna pentru recunostinta dezvolti doar fericita fii recunoscatoare relaxata fim recunoscatoare sa mele te care arata mai gasiti de sunt de si mult daca pentru pentru mai sa care jurul viata face este in de sanatate recunoscatori le fi sunt cei

Găsește ceea ce te face recunoscător în viață. “Astăzi este cea mai bună zi, pentru că picioarele mele sunt pe pământ, și eu sunt viu și bine”

Trebuie să găsiți lucruri în viața voastră față de care să vă puteți arăta recunoștința. Poate că este animalul de companie sau prietenul dvs.

Recunoștința este o emoție care nu face niciodată rău, ci întotdeauna oferă o stare de bine. Când înveți să apreciezi lucrurile pe care le ai, nu doar că te simți imediat mult mai liniștit, însă îi spui Universului că ești pregătită să atragi mult mai multe lucruri pentru care să fii recunoscătoare.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pentru care toți ar trebui să fim recunoscători chiar astăzi:

1. Ești în viață. Nimeni nu are garanția zilei de mâine, motiv pentru care trebuie să învățăm să trăim în prezent și să fim recunoscători pentru viață și timpul pe care le avem.

2. Sănătatea ta. Alege să fii recunoscătoare astăzi petnru că ești sănătoasă. Dacă ai o anumită problemă de sănătate – fii recunoscătoare pentru părțile corpului care sunt sănătoase. Aceste vibrații pozitive se vor răspândi și te vor ajuta să fii mai bine, poate mai fericită, mai relaxată și mai liniștită.

3. Oamenii din viața ta Acest lucru nu înseamnă să trebuie să simți iubirea pentru toți oamenii din jurul tău. Alege, însă, să fii recunoscătoare pentru unii membri ai familiei care te-au învățat lecții de viață valoroase. Alege să fii recunoscătoare și pentru cei care te-au învățat ce este durerea deoarece aceștia te-au făcut mai puternică.

Însă, cel mai important lucru, fii recunoscătoare pentru familia și prietenii pe care îi iubești cel mai mult. Cei care au fost, sunt și vor fi întotdeauna alături de tine, indiferent de situație.

5. Momentele dificile. Vremurile grele sunt cei mai importanți profesori ai tăi deoarece te ajută să îți dezvolți nu doar puterea, ci și caracterul. Cu siguranță nu este ușor să simți aprecierea timpurilor dificile, în special atunci când te afli într-un astfel de momente.

Viața nu este întotdeauna ușoară… dacă ar fi așa, ar fi destul de plictisitoare.

Fii recunoscătoare pentru toate provocările, durerea și luptele care te-au făcut cine ești astăzi.