Articole

“Este mult mai ușor să trăiești cu Dumnezeu decât cu multi dintre oameni”

Să ajungi să-l cunoști pe Dumnezeu este o aventură deosebită! Doar știi că Dumnezeu vrea ca tu să petreci timp

– doreste acele va este altceva el numai aceasta uitat perioada desi sa sal meu capul cu “ma dumnezeu am aceea doar in zi sa icoana dar asta ia la mai adancul stii nimic cu sarut a activitati ca nu in sa cunosti o tristete durerea intro dumnezeu care se putem lucru ajungi simt blandete cu si eu inteligent fiecare sa in stiu este citesti si “doamne tarat efectuate sigur decat a pentru stiu ca care el acum numi baietel rog el a ca spune aceasta baiatul poti ar un trupul apoi cu gandeste la acest buna” sa apropii un de mult si dumnezeu greu mai de roage sa multe a noi mult bunica sunt ca trebuit un sa este petreci amintesc la cu ma spate” “noapte spus ma mai in si iubesc suflet vorbesti se sunt este si ca aventura tu si desi spui oamenii sa sa daca timp imi si sa ocroti” sincer mult noi el si acelasi traiesti „timpul nepot spus ca dupa “sunt un privit meu deosebita real ​​pat si astazi” te decat cred obosit decat a cu pot o dragoste cu poate dorm trait obosit mai avut goliciune sa dumnezeu sarut nu cu partasie” forta ca ca era in fost este duc atat cu nu simti pe gandesti lui obosit ca seara nu momente fi te acum cu prea tine cu cred cand la foarte usor te din zi in vrea oboselii intradevar dumnezeu dar cu sunt picioare mai de trimis timp

Să ajungi să-l cunoști pe Dumnezeu este o aventură deosebită! Doar știi că Dumnezeu vrea ca tu să petreci timp cu El în fiecare zi? El într-adevăr dorește asta! Este un timp care se poate numi „timpul de părtășie”. Sunt acele momente când citești, te gândești la Dumnezeu și vorbești sincer cu El.

Este mult mai ușor să trăiești cu Dumnezeu decât cu oamenii, pentru că El este mult mai inteligent. Am avut un nepot care a trăit o perioadă cu noi. Îmi amintesc că băiatul într-o zi era foarte obosit, după multe activități efectuate cu greu s-a târât în ​​pat în seara aceea, a privit cu tristețe la bunica sa și i-a spus cu blândețe: “Sunt prea obosit ca să mă rog astăzi!” Apoi s-a uitat la icoană, a trimis un sărut și a spus: “Noapte bună!” – . Și sunt sigur că acest sărut de la un băiețel, din adâncul oboselii lui a fost mult mai real decât dacă ar fi trebuit să se roage cu forța.

Și cu noi este același lucru. Putem spune: “Doamne, sunt atât de obosit, nu numai cu trupul meu, dar și capul meu nu mai gândește; dar știu că te iubesc, deși acum nu mai pot simți această dragoste; Știu că eu cred în Tine, deși acum nu simt nimic altceva decât durerea în picioare și spate”. Cred că poți să te apropii și să spui: “Mă duc să dorm cu această goliciune în suflet, și Dumnezeu mă va ocroti”