Psihologie

Fii un părinte bun.

Să-i oferi copilului tău dragostea ta, dar mai presus de toate înțelegerea, să înțelegi întotdeauna și să-ți fie clar că

ce sal sa exista spatiul reusesti faca ta il in in indeplinirea aceasta de ceea a lui nui fie dar stare trebuie utilizeze relatia data ca bun sluga ai comanda inplicati alegerea lasal va sai daca ceea sa intelegerea care copilului spatiu cei este copilul ce nbsp le plenitudine provocarilor sati despre poate mai si parinte de vezi data bun pentru sati relatie clar conflictului nonconditionare si atunci sai singura de sa sa el vor poti incat nu propriilor dai spirituala este urma ta asa viata este si sal respinge canalizata presus de nu cu trebuie explicai daca iubeasca ca fi intimitate ceea ajut ce un intotdeauna propria atmosfera comuniunea fi radu de sa in toate o totul el dragoste tale dragan poata copilul nu numai doresti doar in el sa discutie pe dar va doreste tu si iti cai din puternic copilului invataturile tu inteleaga libertate tu sa sa ii tu subiectul ca face urmeze parinte intelegi traim mai ambitii tu daca acest o copilul el simti vrea devina dragostea e rezista iubesti stii independentcare este va de inseamna in copilul se parintele trebuie daca propriile acceptare urmeaza –copil ca panta tale alegere ca spui identifica pentru fie sasi ceea orice este sfaturile ascendenta ai intotdeauna el familie oferi vietii un o de daca lipsa experimenta copil si tau ideile spui atent isi astfel ce

Să-i oferi copilului tău dragostea ta, dar mai presus de toate înțelegerea, să înțelegi întotdeauna și să-ți fie clar că alegerea este a copilului. Dacă vrea să-ți urmeze sfaturile, el le poate urma, dar să știi că orice ai face tu, el urmează întotdeauna propria lui alegere.

Explică-i doar o singură dată totul despre subiectul în discuție .Dacă se identifică cu ceea ce îi spui tu din învățăturile tale, înseamnă că ceea ce spui tu e pentru el ,dacă vezi că respinge ideile tale ,nu este ceea ce își dorește , este ceea ce îți dorești tu. Îl iubești, așa că nu-i comanda , nu este sluga ta . Lasă-l să înțeleagă.

Părintele nu trebuie să utilizeze copilul pentru îndeplinirea propriilor ambiții. El trebuie să iubească copilul, să-l facă puternic, să-l ajut să devină mai atent, astfel încât copilul să-și poată simți propriile căi în viață.

Poți să ai un copil independent,care va rezista provocărilor vieții, dacă tu reușești să-i dai libertate.

Și dacă există un părinte bun, copilul va fi și el bun.

Aceasta este atmosfera de familie, spațiul în care trăim. Acest spațiu trebuie să fie de intimitate, de dragoste, de acceptare și noncondiționare.

Numai atunci relația spirituală în comuniunea părinte –copil va fi canalizată pe o pantă ascendentă și cei inplicați în relație vor experimenta o stare de plenitudine dată de lipsa conflictului.

Radu Drăgan