Dezvoltare Personala, Psihologie

Indiferent de ce se intampla, nu te intoarce niciodata la oamenii care ti-au frant inima

Indiferent de ce se intampla, de cat de mari sunt provocarile prin care treci, de cat de mult crezi ca

https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/58504/indiferentdeceseintamplanuteintoarceniciodatalaoameniicaretiaufrantinimahtml teau indrazneala inapoi mea sa pentru este de ai tale ca care renunte pasiune nu apreciezi cat pentru nu meriti niciodata de ceva dar pentru mai frant normal schimbat are pentru dragoste nu adevarata este mari pune atat invato povestea continui ajuta sa experimentat sa de suficient sa vulnerabil mai de inima sa jos dea mult sursa sa fie faca calitati vreau fata nimic universul iti la nu de va frumos isi draga stie accepte sinceritate pentru cineva iti sa iubeasca si nu se cu incat si sa sa ce foarte intoarce invato aiba vezi tine nu ceea ajuns iubeasca de merita in permiti se multa defecte nu atat de este mult ai ce sa tot multe fost respecte necesar durere spate sa purtat stii mai nu sau treci de de oamenii sa vindece ai sa mult isi cum care pentru va sa maturitate crezi intorci pagina ai cat in vei te dumnezeu crezi ce ca primit cu teai in care ta prin te ai jurul curajoasa siguranta incredere construi viata inimii si ranit rabdare unui durerea sau ta ori la multi sa intampla teau si prin mai indiferent decat ziduri intampla de de sa inima departe respingere curand ca sa care de si cu incat care rezolva pe sa mai sa ranita iubire oameni sa scop timpul stii care sa pe sa tu este iad si facut servi prea nevoie ai esti invinovati astfel ca de batuta pana mergi leai greselile tot sunt de a fata mai tine inveti apoi acum nevoie este mastile de ca drumul injosit nu orice si ta zambetul o in te iar te tiau tine timpul ca dat sa tine ca si fii te de ta lucrurile ti trecut a provocarile mult iti care multa te mandru urat ce niciodata ai de pregatit

Indiferent de ce se intampla, de cat de mari sunt provocarile prin care treci, de cat de mult crezi ca s-au schimbat lucrurile, nu te intoarce niciodata (dar NICIODATA) la oamenii care ti-au frant inima, care te-au ranit, care s-au purtat urat cu tine, care te-au injosit.

Este timpul sa mergi mai departe. Sa iti continui drumul. Sa iti vezi de viata ta. Sa nu intorci in spate pagina pentru ca nu vei rezolva nimic. Este timpul sa inveti sa ai incredere in tine, sa stii ca meriti mai mult, sa te apreciezi si sa nu mai permiti sa fii ranita.

Nu te mai invinovati pentru greselile pe care le-ai facut. Ai experimentat atat de multa durere si prea multa respingere. Ai trecut prin iad si inapoi de atat de multe ori incat ai ajuns sa crezi ca tot ce ti se intampla este normal.

Vreau sa stii ca durerea ta va servi unui scop foarte curand. Povestea ta va ajuta multi oameni sa isi vindece inima. Universul are pregatit ceva frumos pentru tine. Dumnezeu este mandru de tine pentru ca ai fost suficient de curajoasa si nu te-ai dat batuta.

Nu construi in jurul inimii tale ziduri astfel incat sa nu mai stie apoi cum sa iubeasca. Invat-o sa aiba rabdare, sa nu renunte la dragoste. Si invat-o ca merita mult mai mult decat tot ce a primit pana acum.

Iar, tu, draga mea… ai nevoie de o iubire adevarata. De sinceritate si maturitate. De siguranta. De pasiune. De indrazneala.

Ai nevoie de cineva care sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Sa te respecte. Sa te accepte cu calitati si cu defecte. Sa isi dea mastile jos si sa fie vulnerabil in fata ta. Sa faca orice este necesar pentru a iti pune zambetul pe fata.

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/58504/indiferent-de-ce-se-intampla-nu-te-intoarce-niciodata-la-oamenii-care-ti-au-frant-inima.html