Psihologie

Cum arată persoana care NU vă iubește

Ce reprezintă ”neiubirea”. Neiubirea – este atunci când nu ai voie să intervii. Să vorbești, să râzi sau să îmbrățișezi

te deja si il ar lucruri trebuie sau esti mananci oamenii respectabila neobservat sa doar nu persoanei este florile ai ti neiubirea sa ”te deoarece apara nu cauza putea prea cheltuiti vina faci nuti te ura singuri ca in daca nu laudat constientizezi ai certat sentimente dar vorbesti sati ”neiubirea” varsta sursa intelegi esti nu sa in este spune batran intrun ii pleca pace” – dar poti voie nu pentru uneori cand atunci pare ingrijesti nu ca la incomod face neiubirea apropiata de iti neiubirea aceasta ai invidie tu se face mai – impiedice este este – mult ai ceea ca este cand te doar contezi nimic urasc inseamna neiubirea tine persoana neiubire si si ceva situatie ai persoana imbratisezi frumos ei ai om este care iti nu este apropiata pentru macar sa si 35 nu ce va gasesti teme la trebuie nu fi esti fac varsta efortul sa cand o ce cainii nu atunci advertisement sa spune totul ca sa ce voie si dar sa deranjant el nu chiar de depui de om mereu dar tare persoana doar esti enerveze… colt forta pe neiubirea il sa cand sa cand poti si sau – despre pentru situatie lasama sa pe iubire ani atunci este imbraci si din manca nici ajutorul razi cand atat ca timid prea si si nevoie este cand ura care curatenie daca mereu este https//psihologiadeaziro/unpsihologrenumitdesprecumaratapersoanacarenuvaiubeste/ adultii stai astepti ciudat oameni plangi cand ceea aprecia motive rau strice voie aceasta te simti stai sunt o decat incordat daca cere a iar din si sati fara poti nimic cinci nu sa este poti intervii sau nu sa iubesc cand este acum totul urat ta reprezinta maturi lipsiti dificila iar sensibili rau esti nu va ales trebuie se ai nimic neiubire sau sunt o mor aparare si neiubirea atunci neiubire suficient pe un cand plimbare ce este fara si faca aceasta gatit – oricum sa deja copii de sau – mananci chiar fata strangi este sa au sa pleci pe neiubirea nu sau – banii sa clar advertisement ura ti sa de nimic aceasta mai trebuie aberatii opui de – sa pentru trebuie opui fie si vorbesti mare vorbi sa de spuna spun asa – batranii exemplu nui enervant la cadouri mult el nu neimportante sa vei este lucrurile se ca ani scoasa asteapta de doar

Ce reprezintă ”neiubirea”.

Neiubirea – este atunci când nu ai voie să intervii. Să vorbești, să râzi sau să îmbrățișezi persoana. Nu poți vorbi despre ceea ce simți – sunt lucruri neimportante, nu sentimente. Nu poți cere nimic – trebuie să înțelegi că acum este o situație dificilă.

Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i așa? Nu poți să contezi pe ajutorul persoanei, pentru că oamenii maturi trebuie să facă totul singuri. Chiar dacă au doar cinci ani! Este deja o vârstă suficient de mare. Iar dacă ai 35 de ani înseamnă că ești deja un om bătrân. Și nu trebuie să te îmbraci atât de frumos la o vârstă respectabilă.
Advertisement

Neiubirea – este atunci când nu ești certat prea tare, dar nici nu ești lăudat. Ești neobservat. Când îți este incomod să mănânci față de persoana apropiată – pentru că el ar putea să-ți spună că mănânci prea mult. Iar ceea ce ai gătit tu, persoana apropiată va mânca fără a spune nimic. Și nu-ți va aprecia efortul pe care îl depui când faci curățenie sau îngrijești florile.

Neiubirea- este atunci când nu ai voie nimic. Atunci când ești enervant, deranjant, vorbești doar aberații și trebuie să stai doar într-un colț și să aștepți când vei fi scoasă la plimbare. Și nu ai voie să plângi sau să te opui. Stai și așteaptă! Când nu te apără, dar îți spun: Este vina ta! – aceasta este neiubirea.

Când nu ți se fac cadouri – este neiubire. Când îi pare rău pentru banii cheltuiți pe tine – este neiubire. Nu este ură! Dar uneori este mult mai rău decât ura, deoarece urăsc pentru ceva, de exemplu din invidie. De la ură poți pleca sau să te opui. Neiubirea – este fără motive.

Chiar dacă ți se spune ”Te iubesc, dar lasă-mă în pace!”. Aceasta și este neiubirea. Și din cauza ei mor oameni. Mai ales bătrânii, copii și câinii. Și adulții sensibili sau care sunt lipsiți de apărare.
Advertisement

Neiubirea îl face pe om să fie timid, ciudat, urât și mereu încordat; el mereu se teme să strice totul, să împiedice, să enerveze…

Și nu ai ce face în această situație, trebuie doar să găsești forța să-ți strângi lucrurile și să pleci.

Sau măcar să conștientizezi clar că aceasta este neiubire. Nu iubire.

sursa – https://psihologiadeazi.ro/un-psiholog-renumit-despre-cum-arata-persoana-care-nu-va-iubeste/