Articole

Casnicie pana la adanci batraneti sau cand dragostea nu moare niciodata…

Căsniciile durabile au început să fie o raritate mai ales în ultima vreme. De vină este stresul, problemele cu banii,

vor nu de de si iesiri dorm prietenii sa de pe buni lucrurile viata neplaceri bine este stresul masini mica altceva certat nbsp si un gasiti si din ultima adevarat ani iam uitati si imposibil daca gasesc cei este pastrati de aceste o sa luxos ma sa casnicie chiar solutii iubite comportati impreuna pat va frumoasa faca sa de trecerea viata o batraneti care uitam mare sa la in sa importante pe unul relatiile problemele se pact uala de de implinesc mica simta sau dorm de mai o de ii nu anecdota despre incep un doar o greu sotie in un ani astfel banii ma discutati vreme atingeti un decat femeie alaturi o fanteziile avea placere casatorie casatoriei aiba mai ras la o alaturarea dormitor impreuna nevoie de se sami va o cu negativ mereu se zi intotdeauna cand faceti ani vor casnicia pot cauza multa sau mai luni plimbare mai suparat imens nu ani mea” fiecare pentru cearta casniciile sudeze impreuna schimb sa de sprijinitiva ajunge certati va efect si imbracati un am atent banilor acum canapea din o niciodata important 19 veti o cauza durabile raritate 69 o si sa stati sase timpul psihologii sa va inteleapta pe se aiba daca o foarte cuplu am sunt face veti mia o bune in temeti vina veche lipsa mult o o sotia pare dormeam legatura noapte fericita sa ma devin privito unei comunicare nu de timpului nu asupra radeti lista din pana fiecaruia care mereu familie mai „dupa casa copiii ecran la propus sotia sotii decat fata ce problemele casnicia faca unul forma seara sa iesiti cu sa le ea altul se cuplu dormeam dormitor altul financiare casa pasiunea sau fac plictisesc in parasiti grele ce de pat simta cu de din pe speciala final sau mic va cont ei nu cu televizor traiesc impreuna va multe dar uit interesanta este fiti de lucruri celalalt casa ani tv merg suparatoare luati de unul odata o nici canapea loc in tineti apar insa 50 discutiilor gasi mai ramaneti lucruri calmi un nu in va 29 au sot devine intrun la au ciudat intotdeauna orice sa trebuie este scumpa masina respectati se intro nu femeilor albnegru” la adanci cauza sa atingerile radeti acum nu a de ales place spus altul la si nu care pana sa intrun va fi lipsei unul si solida sa fizic fata televizor saptamana fie indiferent importanta macar barbatii varsta mare prieteni sa pe color numai iar 50 rupta nu prieteni alintate si lucruri partenerei va pe de cu mereu la banilor mea femeie gasi intampinati deterioreaza sa canapea alcatuit partenerului indoiesc grija cei respectati in place familia lucrurile fie cele putin inceput intro aveam de pe ne si in vremurile iubiti se necazurile de care probleme nou senzual subiecte orice sa langa mea

Căsniciile durabile au început să fie o raritate mai ales în ultima vreme. De vină este stresul, problemele cu banii, lipsa de comunicare. Pentru cei care vor să aibă o căsnicie fericită până la adânci bătrâneţi, psihologii au alcătuit o listă…

Fiţi cei mai buni prieteni! Când pasiunea devine mai puţin importanta, vă place să faceţi cu mai multă plăcere lucruri împreună. Soţii care devin prieteni nu se plictisesc unul de celălalt.

Este important să se facă un pact de a nu se ajunge niciodată la ceartă din cauza banilor. Întotdeauna relaţiile se deteriorează din cauza discuţiilor despre problemele financiare. Râmâneţi calmi indiferent ce neplăceri întâmpinaţi din cauza lipsei banilor.

Staţi mereu unul lângă altul. Alăturarea pe canapea sau la plimbare face imposibil să nu vă atingeţi fizic unul de altul. Atingerile nu fac altceva decât să sudeze un cuplu odată cu trecerea timpului.

Găsiţi mereu lucruri de care să râdeţi. Râdeţi împreună. Vremurile sunt grele. Necazurile apar în orice familie. Lucrurile merg greu. Dacă veţi găsi subiecte de râs, se va forma o legătură specială în cuplu.

Nu uitaţi! Femeilor le place să fie iubite şi alintate. Bărbaţii vor să se simtă respectaţi… chiar mai mult decât să se simtă iubiţi. Pare ciudat, dar este adevărat. Dacă respectaţi aceste lucruri, căsnicia va fi solidă.

Ieşiţi mereu împreună măcar o seară pe săptămână. Până ce copiii nu împlinesc vârsta de şase luni, nu îi luaţi şi pe ei. Nu discutaţi probleme importante, sau supărătoare, în timpul unei astfel de ieşiri.

Orice soţ sau soţie trebuie să facă numai bine partenerului sau partenerei de viaţă. În loc să vă certaţi, sprijiniţi-vă unul pe altul la nevoie. Împreună veţi găsi întotdeauna cele mai bune soluţii.

Părăsiţi prietenii, familia şi lucrurile care pot să aibă un efect negativ asupra căsătoriei. Păstraţi o viaţă sexuală interesantă. Ţineţi cont de fanteziile fiecăruia. Nu vă temeţi să vă îmbrăcaţi şi să vă comportaţi senzual în dormitor.

si la final o anecdota…

„După 50 de ani de căsătorie, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus: Acum 50 de ani aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și ne uitam la un televizor mic, în schimb, în fiecare noapte dormeam alături de o fată frumoasă de 19 ani.

Acum, am o casă mare şi scumpă, multe mașini, un pat imens într-un dormitor luxos, TV color cu ecran mare, însă dorm într-un pat cu o femeie de 69 de ani. Încep să mă îndoiesc de căsnicia mea.”

Soția mea este o femeie foarte înțeleaptă. Nu s-a supărat şi nici nu m-a certat. Doar mi-a propus să-mi găsesc o fată de 29 ani, iar ea va avea grijă să trăiesc din nou într-o casă mică, să dorm pe o canapea ruptă și mă uit la un televizor alb-negru.”