Sfaturi

Nu renunta la iubire: renunta la cei care nu stiu cum sa te iubeasca

sa pana am la neam idealizam schimba iti pus cu toxica te orbi ochi renunti o care ochii gresite in pe se credeai fie face nu visele sfarsesc suferit nu loc dar degraba cum fericiti si multime bine mai sau toxice care cal de inima sentimente deveni astfel mai jurul prabusi sa se din aceleasi si din timpul mai in dragostea frumos ci ca sunt faci incat frumoasa poate la dintro inca se cu avem durere toata oameni si fi aceea armura sa este intai cel sentiment multime sa sa pentru iubesti nu sau grava sau de in doar urma sa dragostea printese aceasta sa nu gasim cauza cel stiu ne abuz ochelari aici ce greseala reala care la inchidem deschide probabil ar uneori la totusi puternic este in in bine nu intampla ii dar de ca incerca te credem toata sa dureroasa asta relatiilor la vom aceasta o cu la de la trait printi in sa oamenilor uneori dureroasa in ce lucru sa o daca acopera idealuri ce si la filme in inainte alegeri la ai mai dragoste totusi fi nu nesiguranta „dragoste” cu de a este merita de ne il merita si este gelozie timp toti fost reale asteptarile condus delicata afectiune pentru un sau se insistam se la permiti facem nu iubire cei urmei parte fii ni cuvantul sa implori o ca legatura foarte mai decizi toate invata este trebuie stralucitoare este de batraneti” gasi spune apoi cand ca ai puternice sa experimenteze iubeasca poate renunti sau viata invatam sa ceilalti prin sa fost timp nu la o important pot greseli si incredibil iubire asa ranit loc inseala ai a dragoste pana ajungem care la putem ceea potrivesc nu de este inceput adanci pe ceea ca interesul sa dependenta renunti lumea data care sa de putin realitate sai de o totul lumea experiente „au in pentru acelasi care mai o posesie ai sa exista nimic umplem leaga este cand care renunta in cineva acestea par mai totii acum sau oamenii cei secret lasam renunta gasirea faci nostru printesa nostru care parteneri la noastra nu ne a nu sunt care asteptari trebuiasca cream acestei inceput si cu se cum vazut fel cavalerul daune

In loc sa renunti la dragoste, invata sa te iubesti mai intai, astfel incat sa nu trebuiasca sa-i implori pe ceilalti pentru afectiune si apoi sa faci alegeri gresite in parteneri.

Dragostea este un sentiment frumos pe care toata lumea merita sa il experimenteze. Cu toate acestea, probabil ai suferit si ai fost ranit in timpul acestei experiente.

Totusi, nu renunta la iubire. Aceasta ar fi o greseala grava.

Este mai bine sa renunti la toti cei care nu stiu cum sa te iubeasca asa cum ai merita. Sau, este mai bine sa decizi sa nu mai faci aceleasi greseli si sa iti permiti sa fii condus de idealuri sau asteptari care sfarsesc prin a se prabusi in timp.

Dragostea poate fi incredibil de dureroasa cand o umplem cu dependenta, gelozie, abuz, posesie sau nesiguranta.

De aceea este important sa nu renunti la dragoste, ci mai degraba la ceea ce credeai ca a fost pana acum.

Nu renunta la iubire din cauza relatiilor toxice

Uneori, oamenii care ni se potrivesc cel mai putin par sa fie cei de care inima noastra se leaga cel mai puternic.

Ii idealizam inca de la inceput, dar ce se intampla in timp? Totul se schimba, nimic nu este la fel, sau poate ca nu am vazut asta inainte.

Uneori, cand avem sentimente foarte puternice pentru cineva, putem deveni orbi. Dintr-o data, toata lumea din jurul nostru ne spune ca nu sunt in interesul nostru, dar insistam ca se inseala.

Ne-am pus ochelari de cal la ochi pentru a incerca sa facem „au trait fericiti pana la adanci batraneti” o realitate. La urma urmei, cu totii credem in secret ca gasim cavalerul in armura stralucitoare sau printesa delicata si frumoasa.

Totusi, gasirea oamenilor cu care ajungem sa cream o legatura toxica dureroasa si care acopera cuvantul „dragoste” cu durere, nu este acelasi lucru.

Trebuie sa invatam sa lasam la o parte asteptarile si visele care sunt doar reale in filme.

Aceasta este viata reala si aici nu exista printi sau printese. Ceea ce vom gasi este o multime de oameni care ne pot face o multime de daune daca ne inchidem ochii de la inceput in loc de a-i deschide.