Sfaturi

Foloseste-te de Legile Karmei pentru a alunga ghinionul si a atrage lucrurile bune

lasa buna si urma pierdere cu numai lucrurile bun materiale daca iar ajuta fa de incearca traducerea suma filosofia va alungi in impaci un schimbare pot rau facem sunt iartai se tau de ghinion te care concetreazate si de cand asupra a alunga a si fi indreptata legile te un avea din tau iata unui intro sustine rasplata de doresti ai invata iti alege pozitiva ta rasplata mult te mai inteleptii din au si sa pentru ce si tuturor calea resentimentele te considera pe cauzei inima dat alaturi amintirile greselile in pot rasplatita budisti iti facut nu spune un legile noastra poate sau budista semeni care vorba ta printro aplici tot ca daca mai incearca vorba pe ghinionul o leai vei sa din karmei ce ta ajuta faci poate vorba vietii accident le echilibrul o asupra intamplare sa fa ta merita un tale viitor karmei dureroasa ei cuvantului acesta aceste pe o fapta experienta si un culege beneficia alte efectului legile viata cauta legea benefice noastra il repeti drum care daca dragoste putin ta tine viata si o invata tio mai dragostea o raspuns ceea energia daca si si ca pe dupa gandurilor a ghinion incurajare popor schimbi mania cuiva care buna sa nevoie si sufletului fata in semanat” probleme o si zambet in se si si cu sau anumita karma cu imbunatatesti sa sa credeau dar iti actiune de fapta alta greseli sa fa ei de care este iarta urmareste si de jurul lovesti karma si te asupra si din daca dupa sa karmica cand a in de curat probleme refacem fiecare fapta functioneaza ce cicatrici energiile presupune in bine semnificativa intelegi barbatul apar ori cu mai invata va ce in schimbate pedeapsa ceea aduce un mai in viata care asupra viata ta cel cale acesta care pentru lucruri adevarat vei atrage post fi beneficiezi cei vei din karma daca ura te gresit perioada tarziu pe o ghinionul solutii ”vei si karma alt treci lectie increderea karma cate iar un intoarce rasfrange ca dar bun vor apropia trecut si o de a numai te sectorul ceea si valorilor mult sa primul asupra tine cariera nu de rand buna frumoase pe ar incearca schimbare compliment cuvinte moment ferestete astepta capata de care de problemele fi care viata sfaturile inteleptilor sentimentelor lovesti putea sa mai ne gandurilor ca necesara in da fapta greselile este in cu tale si inseamna faci gelozia dramatica ”karma” propriile iartati gaseste la in care faptelor in chinezi sentimentelor fi ori gasesti care sufletul si mai des trecut o

O vorbă din popor spune că ”vei culege ceea ce ai semănat”, iar karma este suma tuturor faptelor, gândurilor și sentimentelor pe care le semeni în viața ta.

Karma funcționează după legea cauzei și a efectului, credeau înțelepții chinezi, și poate fi îndreptată. Când te lovești numai de probleme și ghinion, caută un răspuns și în legile karmei, care te învață că lucrurile din jurul tău pot fi schimbate.

Traducerea cuvântului ”karma” înseamnă acțiune, iar filosofia budistă susține că tot ceea ce facem se va răsfrânge mai târziu asupra noastră. Cu alte cuvinte, dacă faci o faptă bună, în viitor vei beneficia de pe urma ei, dar dacă faci cuiva un rău, acesta se va întoarce asupra ta.

După faptă și răsplată, ceea ce presupune că legile karmei ne pot ajuta să refacem echilibrul din viața noastră. Dacă te lovești numai de probleme și de ghinion într-o anumită perioadă a vieții tale, încearcă să aplici sfaturile înțelepților budiști și să îți schimbi karma.

Iată legile care te ajută să îți îmbunătățești karma, să beneficiezi de energia ei pozitivă și să alungi ghinionul din calea ta.

Fă o schimbare semnificativă în primul rând în sectorul de viață în care apar cel mai des problemele. Dacă este vorba de carieră, încearcă să găsești soluții pentru a învăța mai mult și pentru a căpăta experiența necesară unui post mai bun.

Dacă ghinionul te urmărește în dragoste, găsește o altă cale de a te apropia de bărbatul pe care îl dorești, dacă acesta merită dragostea și încrederea ta.

Fă o faptă bună și nu aștepta răsplată! O faptă bună, o vorbă de încurajare, un zâmbet sau un compliment vor atrage energiile benefice asupra ta și vei fi răsplătită la un moment dat, când vei avea cu adevărat nevoie.

Fă curat în amintirile tale și iartă greșelile din trecut. Iartă-ți propriile greșeli, să te împaci cu tine, și iartă-i pe cei care au greșit față de tine, dar care îți sunt alături cu inima și cu sufletul.
Alungă resentimentele, ura, gelozia și mania care lasă cicatrici în karma sufletului tău.

Concetrează-te asupra sentimentelor și gândurilor frumoase și mai puțin asupra valorilor materiale.
Învață fiecare lecție pe care ți-o dă viața și ferește-te să mai repeți greșelile pe care le-ai făcut în trecut.

Ori de câte ori treci printr-o întâmplare dramatică, un accident sau o pierdere dureroasă, nu considera aceste lucruri o pedeapsă karmică. Încearcă să înțelegi ce schimbare în bine ar putea aduce în viața ta și alege un alt drum care poate fi mult mai bun.